Baktım da 8000. mesajıma doğru giriyorum şöyle arkaya dönüp neler yapmışım diye baktım bu şekil de gelmişim buraya
Uzun zamandır bakıyorum harabe.net dedim bakmakla olmaz gir bakalım biraz paylaşım yap sonra seni nasıl karşılıyacaklar dedim ve hemen üye oldum adım ysf
Size şimdilik bu kadar yeterli az merak edin bakalım ilerleyen günlerde tanıtıma devam ederim
Geldiğim de tanışma faslına açtığım konuya baktım da beni sakin karşılamış harabeliler bir tek Issız az takılmış bakmış olmuyor rahat bırakmış
Ben üye olduğum da isimler bu şekildeymiş tanışma faslına açtığım konu da gördüm.
belligerant: İuvenis
edys:OuLaLa
serra ise klasik espirilerinden yapmış ve hiç değişme yok hep aynı
kimsin len sen
tanıcam seni ama çıkaramadım
sıkıyosa çıkışta gel
Sonra alışmaya başlarken ve o kişi sahneye çıkıyor ecehan nedense bir gün anlaşıp bir gün anlaşamıyorduk (biliyorum ecehan okuyunca diyeceksin hep senin suçun ) şimdeler de ise aramız iyi gibi
gelelim ilklerime
İlk benimle kavga edenCanan
İlk msn de tanıştığım aynı günduCanan ve serra
İlk görüntülü konuşmaya girdiğim de güzel sohbet ettiklerim ve ilk tanıştıklarım:Alinda.gizem,yosun
İlk görüntülü de beni çok pis bozmaya çalışan:ecehan
İlk görüp de direk kanım ısınıp kanka dediğim:pennywise
İlk benle şakalaşıp kendisini ağrı da yaşadığını sandığım:Glamour
İlk özel mesajla bana sıkı arkadaş olacağımızı gösterenbelligerant
ilk cezamı veren kişi (shy Uyarı verilen yer 28 Temmuz 2007 11:58 Shy amca
İlk ben bu adamla konuşmam dediğim ama sonra pişmanlıkdan yerin dibine girdiğim kişiDokuzharf(hakkın ödenmez,ödeyemem her şey için teşekkürler.)
İlk benle kafa bulan bana oyun yapan ve onları uyaran kişiler:Serra ve belligerant bana oyun yaptı az da ecehan ve glamour da oyun da vardı ( sonra ise ecehan ve glamour uyarmışBen serranın yalancısıyım )
neyse şimdilik siz bunları okuyun 8000. mesajım da nostaljiye devam edeyim
Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 08.02.2008 - 11:12