Ysf
harabeye ilk geldiği zamanlarda kendini çok yanlış tanıttı. her mesajında tüylerimi diken diken eder, Allahım bu nasıl bişe böyle dememe sebep olurdu .
hatta ilk cezamı ona küfür ettiğim için almıştım
kulübemde 15 dakika dinlendirmişti sahip beni sağolsun
sonraları hemen hemen herkesle kavga ettiği için üstüne gidildiğini farkettim. üzülmeye başladım ( acıdım acıdım
) zaten gerçek Ysf'u bize çok geç tanıttı. eğer hala onunla tartışmaya girenler varsa bu, O'nun kalbini henüz keşfedememiş olmalarından ve çenesinin haddinden fazla düşük olmasından kaynaklıdır
şaşılacak derecede fil hafızasına sahiptir Ysf. bi mesajımda bişeyden bahsetmişsem bunu 1 ay sonra bana hatırlatacak bişeyler yazar, dumur olurum.
bir de bi huyu var. hoşgeldin merasimlerinde veya geyik bölümlerinde, sohbete herkesi dahil eder. misal : Belligerant ve kajmeran da birazdan gelir..rabbite fazla takılma çok sinirlidir.... gibi
harabe içinde en samimi gördüklerimden, kalbi en temizlerden. anlaşamadığı insanların üzerine gidiyo yalnız,susmak bilmiyo, bu sinir ediyo beni.
bazen öyle bi anda ÖM atar ki bana, öyle bi denk gelmiştir ki... yahu adam, ben ağlarken arkamdan mı seyrediyosun beni naabıyosun demek gelir içimden. çok iyi anlıyo insanların halinden. çok çok iyi bi gözlemci O .
iyi ki harabeye gelmişsin Ysf, iyi ki tanımışım seni. umarım bigün Adana'da ziyaretine gelirim de bana bişeyler ısmarlarsın
( kajmeran kıskanmasa bari
)
seni çok seviyorum arkadaşım