Haftanın Üyesi: Ecehan :)
Gönderim zamanı 31.03.2008 - 11:49
Seni kimler aldı kimler öpüyor>>>> devamını yaz bakaım
Soru-2 Aşağıda ki kelimelere sana neyi çağrıştırıyor?
Söz vermek=
Yalan=
Öpüşmek=
Saltanat=
Şapka=
Göz=
Mistik=
SOru-3 Sana gelirim deyip de gelmeyen bir kişiye telefon açıp ne dersin ?
az asortik oldu ama sorular kendimi akşama affettirecem
Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...
Gönderim zamanı 31.03.2008 - 11:57
ağzına acı biber sürerim yalan söylemesinin sebebi belli, beni kaybetmemek için söyledi o bu yalanısevgilin sana yaşıyla ilgili yalan söylerse ne yaparsın?
mesela öğrendin ki sevgilin senden iki yaş küçükmüş. Ama sana senden iki yaş büyük olduğunu söylemişti.
bırakırsan sana yalan söylediği için mi bırakırsın
yaşı senden küçük diye mi..
böyle saçma bi soru geldi aklıma sorayım dedim.
niye bırakayım ayol, bu devirde sevgili kolay bulunmuyo
yaş problem değil de, sevgilim benden olgun olsun mümkünse. yaşı küçük olsa da olur. saçma değildi ayrıca
Gönderim zamanı 31.03.2008 - 12:02
Şey bi minicik şunu soram bari
Portakal ve karpuz olmasa ne ile beslenirdin?
Eskimiş ehliyetler nerde değiştiriliyor?Biliyor musun? Bi tanıdığa lazımda o sordurdu?
ÖM kutusunun mesaj saklama kapasitesinin azaltılmasını istiyormuşsun.Doğru mu?Hayatta en çok istediğin şey buymuş.Hatta mesajlar saklanmasın yaşasın özgürlük diyormuşsun.Hatta bunu sık sık yolda giderken yüksek sesle de diyormuşsun da bundan kurtulmak istemiyormuşsun gibi bir şey yani?( Sonda ki soru işareti pek olmadı gibi ama sonuçta bu bir soru.Şimdi sen anlamadım felan dersin)
Yöneticilerden en az birini tehdit ediyormuşsun.Hatta şantaj da yapıyormuşsun.Sonra sık sık öm ile rahatsız ediyormuşsun.Ki o insan o kadar masum o kadar cici bir insanmış ki yani öle bi mükemmel biriymiş işte... Doğru mu?
Bi de bi de içinde kalmasın söle hadi en kim ?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 31.03.2008 - 12:02
soru-1 Aklıma bir şarkı geldi bu cümleyi devam ettirsen nasıl ettirirdin. Seni kimler aldı kimler öpüyor>>>> devamını yaz bakaımbu şarkı böyle değildi galiba
neyse devam ettirelim bakalım
seni kimler aldı kimler öpüyorsa hepsinin ebesini
Söz vermek=sözünde durmamak
Yalan=off Ysf
Öpüşmek= teeeeeeeey tey
Saltanat= bizim patron
Şapka= yeşil
Göz=yeşil
Mistik= mıstık yazarken Türkçe karakterin olmaması
SOru-3 Sana gelirim deyip de gelmeyen bir kişiye telefon açıp ne dersin ?ya nerdesin ya ? derim Ysf
Ysf
Gönderim zamanı 31.03.2008 - 12:09
portakal ve karpuz olmazsa muz ve çilek var. ölmem yaniPortakal ve karpuz olmasa ne ile beslenirdin?
Eskimiş ehliyetler nerde değiştiriliyor?Biliyor musun? Bi tanıdığa lazımda o sordurdu?
ÖM kutusunun mesaj saklama kapasitesinin azaltılmasını istiyormuşsun.Doğru mu?Hayatta en çok istediğin şey buymuş.Hatta mesajlar saklanmasın yaşasın özgürlük diyormuşsun.Hatta bunu sık sık yolda giderken yüksek sesle de diyormuşsun da bundan kurtulmak istemiyormuşsun gibi bir şey yani?( Sonda ki soru işareti pek olmadı gibi ama sonuçta bu bir soru.Şimdi sen anlamadım felan dersin)
Yöneticilerden en az birini tehdit ediyormuşsun.Hatta şantaj da yapıyormuşsun.Sonra sık sık öm ile rahatsız ediyormuşsun.Ki o insan o kadar masum o kadar cici bir insanmış ki yani öle bi mükemmel biriymiş işte... Doğru mu?
Bi de bi de içinde kalmasın söle hadi en kim ?
eskimiş ehliyet yoktur, eskimiş yönetici vardır yemedim bi kere, girmicem sıraya. hıhhhh
ÖM kutusunun mesaj kapasitesi azalırsa da problem değil. hepsini silerim yine de senin bana gönderdiğin ÖMleri ellemem. ( hani şu bana yalvardığın, sevgi sözcükleriyle donattığın ÖMlerden bahsediyorum )
bugüne kadar sadece 2 yöneticiyi tehdit etmişimdir heralde. biri sen, biri de qustah. qustah anlamamıştır, saftır o biraz sen de şikayet edemezsin. noldu ki ? Bİ SORUN MU VAR ? aa ama burda masum ve cici biri demişsin. sanırım bi yanlışlık oldu doğru değil
en ---> shy
Gönderim zamanı 31.03.2008 - 12:28
Gönderim zamanı 31.03.2008 - 12:29
amin
Gönderim zamanı 31.03.2008 - 12:31
Gönderim zamanı 31.03.2008 - 12:32
Seninde bu kedi sevgini gözlemlediğim için sorayım istedim
AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...
Gönderim zamanı 31.03.2008 - 12:33
Yanikedilere ilgin ne zaman başladı. Doğuştan mı ilgiliydin yoksa sonradan ameliyatla falan mı geldi bu ilgi?
Saniye farkı ile kaçırdım soruyu
AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...
Gönderim zamanı 31.03.2008 - 12:34
Gönderim zamanı 31.03.2008 - 12:35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 31.03.2008 - 12:36
yok bunun fareyle alakası yok çünkü fareleri de severim
eski mahallemizde bi fareyi beslemeye kalkmış ama becerememiştim. korkulacak bi tarafını göremedim henüz
teşekkür ederim
Gönderim zamanı 31.03.2008 - 12:36
sebebini kendi içinde ara shyYaa şurada ciddi şeyler sorayım diyorum okuyanlar bilgilensin tüm insanlık bundan faydalansın ama nedense aklıma bir türlü ciddi bir şey gelmiyor.Acaba sebebi nedir ki?
Gönderim zamanı 31.03.2008 - 12:49
sence
en popüler
en kendini beğenmiş
Gönderim zamanı 31.03.2008 - 12:55
açık sözlü olabilirim ama beni zor durumda bırakacak sorular soruyosunforumdaki en sevdiğin kişi ?
sence
en popüler
en kendini beğenmiş
forumda en sevdiğim bi kişi diye ayıramam. kajmeran,shy,qustah diye uzar gider bu liste. ama bi tanesini illa söyleyeceksem pennywise diyeyim
en popüler her hafta değişiyo kişinin ruh durumuna göre galiba. kim o hafta neşeliyse foruma bunu çok güzel yansıtıyo. buna da rabbit diyeyim
kendini en beğenmişi: dora . eğer kızarsa da ben kendim diye değiştirebilirim cevabı
Gönderim zamanı 31.03.2008 - 13:05
Bi kedin olsa hangi renk olsun isterdin?
Bi evin olsa hangi renk?
Bi paran olsa;
Bi Kocan olsa;
Bi çocuğun olsa;
Bi de bi rengin olsa hangi renk olsun isterdin ki?
Gönderim zamanı 31.03.2008 - 13:20
Şu en listesi vardı. Onu diğer haftanın üyesi konularından ara, bul, cevapla! Bide demin ki emir cümlelerini soru olarak hayal et. Mesela ararmısın, bulurmusun, cevaplarmısn gibi.. Ama sadece hayal. O bile çok sana
Gönderim zamanı 31.03.2008 - 13:21
bi kedim olsa simsiyah olsun isterdim. çok seviyorum onları
bi evim olsa pembe panjurlu .hüfffff
bi param olsa mavi
bi kocam olsa zenci
bi çocuğum olsa tüpçünün rengi
bi rengim olsa shy'ın bugün oluşacak gözündeki morluğun morluğu
Gönderim zamanı 31.03.2008 - 13:22
afedersin ama hangi sorudan bahsettiğinizi anlamıyorumNe tehditi lan? (Anlamamışım hakkaten )
Şu en listesi vardı. Onu diğer haftanın üyesi konularından ara, bul, cevapla! Bide demin ki emir cümlelerini soru olarak hayal et. Mesela ararmısın, bulurmusun, cevaplarmısn gibi.. Ama sadece hayal. O bile çok sana
yok şu an orda soru.
senin sorularına cevabım da yaparım, ederim, oldu, hıhı