Gökçen devam..
Giyim tarzın?Genelde klasik. Kumaş pantolon, etek, gömlek, bluz vs..
En istikrarlı olduğun konu?Şu an bu soruları cevaplama da oldukça istikrarlı gittiğimi düşünüyorum..
En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz?Merhamet ve vicdan sahibi oluşum..Dayanılması bazen cidden zor olsa da sabırlı oluşum.. Bazen kendimden bile vazgeçip, sevdiklerim için birşeyler yapmaya çabalıyor olmam. Beğenmediğim ise, hemen öfkelenmem, söylenen bir şeyi bir kaç şekilde düşünüp en kötüsünü almam, saçlarımda oynama huyumu da sevmiyorum
Nasil bir Kisilige sahibsiniz?Tipik bi Boğa burcuyum desem yeterli olmaz sanırım..
Biraz ağır birisiyim.. Hiçbir şeyi aceleye getirmek istemem.. Geç olsun,güç olmasın tarzında düşünürüm.. Çevremdekiler genelde,hani küçük kızlara deriz ya ''hadi hanım hanımcık otur
bakalım''diye..Hıh işte beni böyle hanım hanımcık bi kız olarak
tanımlarlar..Ağırbaşlı,oturup kalkmasını bilen biri olduğumu söylerler. Birazcık sert bi görünüşüm vardır..İnsanlar bana yaklaşmaya çekinirler..Özellikle de erkekler
Ayrıca oldukça neşeli biriyim..
En sevdiğin renk ?3 renk var.. Beyaz, kırmızı ve siyah..
Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin?Melodisi-tınısı,sözü hoş olduktan sonra kim ,hangi tarzda söylemiş pek umrumda olmaz.. Ama Türk Sanat Müziğinin her zaman bende ki yeri çok ayrıdır..
En sevdigin sarki hangisi? Neden?Üzgünüm bir sürü şarkı var sevdiğim..Ayırt edemiyorum..
En sevdiğin yazar ve kitap?Çok fazla kitap okuduğumu söyleyemem.Şu an Dale Carnegie'nin bi kitabını okuyorum..Ama en çok sevdiğim kitap : Ann Chamberlin'in , ''Safiye Sultan / Hadım Edilmiş Bir Aşk'' kitabıdır..
Sevdiğin biri varmı/ Ona su an ne söylemek isterdin?Hangi anlamda ? Aşk mı ?
Sevdiğin için neleri göze alırsın?Mutlu olması için herşeyi yapabileceğimi sanıyorum.. Ancak hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmadım şimdiye dek..
Bir gününüz nasıl geçiyor?Sabah 06:30'da kalkıyoum.10 dk.lık kahvaltının ardından,hemen ayna karşısına geçip bi sigara yakıyorum..( Yanımda çayım, suyum ve cep telefonum olmadan olmaz..)Ve makyaj yapmaya başlıyorum..Saat tam 07:15 ile 07:20 arası evden çıkıp, 07:25'te servise biniyorum.8'e doğru ofiste oluyorum.. Mesai saatlerinde yapılanlar malum
16:20'de işten ayrılıyorum.. Eve geleceksem , önce annemle karşılıklı oturup birer sigara yakıyoruz ve o gün ne olmuşsa birbirimize anlatıyoruz..
Bazen hemen internetin başına geçiyorum..Sonra işte yemek falan derken,kardeşim geliyor..O pc başına geçtiğinde ben kalkıyorum..Doğru yatağa
Ama bu sıralar ,o geç çıkmış olsa da ben geliyorum bilgisayar başına..Böyle gece geç saatlere kadar kalıp,sabah zor uyanıyorum
Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın...Yaşadığım yer pek de büyük bir yer değil ama insanın sevdikleri olduktan sonra ordan kopamıyorsun..98 yılında İzmit'e taşındım. Buraya alışmak epey zor oldu.. Deprem falan yaşadık maalesef
Ama yine de bu ufak şehri ben seviyorum.. Burası küçük dedim ama gezecek yerleri oldukça fazla..Özellikle de doğa açısından..Piknik yerleri falan müthiştir.. Onun dışında sahile falan ineriz..O da olmadı kesin alışveriş merkezlerinden birindeyizdir..
Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın?Ya bu çok değişiyo bende.. Bazen 5 dk sonrasında hemen affederim.. Ama bazen de uzun süre unutamam, affedemem..Dargın kalırım...Mesela bir laf sonrasında 9 yıldır birisi ile hiç konuşmuyorum..
Yaptığın en büyük çılgınlık?Uykum geldi ya,aklıma gelmiyor şimdi.. Sonra bir daha sor olur mu?
Kısmetse yarın devam ederim artık diğer sorulara..Teşekkürler
Edited by gLamour, 08.04.2008 - 01:09.