1_hayatında ne için ikinci bir şans istedin yada istedin mi ?Hammurabi
Sebebini söyleyemem ama istedim..Ama bunu hiç belli etmedim..Sadece diledim diyelim..
2_evleneceğin insan zengin olsunda her gün biriyle mi olsun yoksa anca geçineceğin biri olsun ama senin olan mı olsun istersin bu işin inan ortası yoktur zaten hem gariban hemde karısını aldatana hem fukara hem şeyi büyük denir )) zengin olupda gözü çöplükte olmayan da şamda kayısıdır zaten dürüst cevap ver hoş biliyorum vereceğin cevabı ya:) her allahın kulu insana m3 alamaz biraz anlarız arabadan
Kendin sorup,kendin cevaplıyosun sen de ya M3 ü bana birisi alsın demedim ki ben,param olsun kendime alırım zaten
Ya inan ben bu tür şeyleri pek düşünmüyorum ciddi anlamda.. İnsan sevdikten sonra,maddiyatın pek önemi yok gibi..Yeter ki iyi anlaşabilsin,kafası uyuşsun,evinde huzuru mutluluğu bulsun.. Ama bu demek değil ki, işsiz güçsüz birisi olsun.. Bir kere benim kadar sorumluluk sahibi biri olmalı.. Evinin , karısının sorumluluğunu bilen bir erkek,taşın suyunu çıkarır zaten..
3_bir insan için yapabileceğin en büyük fedakarlık ne ?
Önceliği her zaman her konuda ona verebilirim..Kendimden geçerim yani..
4_karşı cinste ilk ne ararsın fiziksel olarak (sanırım boya bakarsın )
Evet,uzun boydan hoşlanıyorum.. Çok takıntılı değilim aslında ama 1.70-1.75 arasına gözümün ucuyla bile bakmam Bunun dışında sarışın ve renkli gözlü erkeklerden hoşlanmam..Başka bir takıntım yok.. ( Reynaldo Gianecchini'yi hiç görmüş müydünüz ? )
5_senin oyunda dağdamı çobandan farklı mı tüm sarışınları genelemek istemem ama napayım uyuzluk yapımda var
O nedir ? Anlamadım..Dağ da oyun oynamadım hiç..Dağa çıktım da oyun oynamadım.Çobandan da farklı oynarım sanırım. Sarışınlarla ve senin uyuzluğunla alakasını hiç kuramadım ayrıca .)
Edited by gLamour, 09.04.2008 - 11:49.