Haftanın Üyesi: Ysf :)
Gönderim zamanı 20.04.2008 - 17:36
Ecehan bahsettiği plan nedir biliyon mu bana öm den anlatsan sana helalinden beşlik çalışır.Bu soru olmadı mı diyem de soru olsun... mı?
Sonraaa dondurma yemeden bir yaz geçirsek ne güzel olurdu değil mi? Yaşasın dondurma sevmeyen kardeşler birliği....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 20.04.2008 - 17:37
Onu bana bırak o benim planlarım daqustah'ı bile dahil ettim ne diyosun sen
Pennywise denen biri var o çok ters ve saçma sorular sordu onun soruları hoşuma gitmediysf, sana sorulan sorularda en hoşuna gitmeyen hangisiydi ?
Var isim saymaya gerek var mı ki aldığım cezaya bakarsan isim ve karşım da bir grup olduğunu görürsünharabede anlaşamadığın üyeler kimler ?
Küs kalmayı sevmem ben ama var bir kaç kişi ama isim istersen derya denize küsüm açık ve net. o da bana küs bana da bayılmıyor biliyorum ama öyle işte.küs oldukların var mı ?
Gölge,Rebel,Amor Vincit Omnia,necromancer,wale,Redsnow(kendi hata yaptı) muhattap olmuyor bu üyelerle ama saygım var hepsine...ya da muhatap olmadıkların ?
sen sor istediklerinidedikodu yapsak ya azcık
Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...
Gönderim zamanı 20.04.2008 - 17:40
Olmaz mı Mel Ge soru sorsa bana ama sormazYsf keşke bana o da soru sorsa dediğin ( benden başka tabii ben sordum sana evladım otur beş) birisi var mı?
Ben tamamen öğrenince sana iletirim ama plan belli seni metro istasyonun içinde ölümle baş başa bırakmakmış 5 ytl geldiğim de alırımEcehan bahsettiği plan nedir biliyon mu bana öm den anlatsan sana helalinden beşlik çalışır.Bu soru olmadı mı diyem de soru olsun... mı?
Dondurmasız yaz mı geçer hele birde Adanadaysan güzel olmazSonraaa dondurma yemeden bir yaz geçirsek ne güzel olurdu değil mi? Yaşasın dondurma sevmeyen kardeşler birliği....
Gönderim zamanı 20.04.2008 - 18:04
hipotenüsle fondoten arasında ki açısal farkı açıkla , açıklayamazsan bize hipotenüsü bol bi ücgen çizip göstert
Gönderim zamanı 20.04.2008 - 18:13
Hipotenüs, 90 derecelik açının karşısındaki kenardır.
Açıları 30 60 ve 90 derece olan bir dik üçgende 30 dereceli açının karşısındaki kenar uzunluk olarak hipotenüsün yarısına, 60 derecelik açının karşısındaki kenar ise: (3^½)/2 katına eşittir.
a2 + b2 = c2
Pazar pazar daha hiç açıcı şeyler sorsan olmaz mı
Gönderim zamanı 20.04.2008 - 18:31
sence ben sana neden küsüm?ya da sen bana?
kım haklı?
kendini bencil buluyor musun?
daha çok soru varda yeterli bunlar ysf bey
Gönderim zamanı 20.04.2008 - 18:42
Evet ama her soruyu ve herkesin sorusunu cevaplarım ben çekinmemharabeden kım soru sorsa istemesende cvplamak zorundasın değil mi?
Seninkine küslük denmez ben sana küstüm çünkü bazı olayları çok büyüttün bunu burda yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama beni çok kırdın hala da devam ediyorsun.sence ben sana neden küsüm?ya da sen bana?
Sence haklı veya haksız olur mu bu iştekım haklı?
Ben bencil değilim olmak isterdin bazenkendini bencil buluyor musun?
İstediğiniz kadar soru sorabilirsiniz derya hanımdaha çok soru varda yeterli bunlar ysf bey
Gönderim zamanı 21.04.2008 - 00:24
Soru soran herkese Teşekkür ederim... aklınıza sonradan sormak istediğiniz soru gelirse özel mesaj yoluyla her zaman cevaplayacağımı unutmayınız
Gönderim zamanı 21.04.2008 - 00:30
Gönderim zamanı 21.04.2008 - 00:30
Gönderim zamanı 21.04.2008 - 00:35
Gönderim zamanı 21.04.2008 - 00:36
Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 21.04.2008 - 00:36
Gönderim zamanı 21.04.2008 - 00:36
Tecrübe çok zalim bir öğretmendir. İnsanı önce sınavdan geçirir, sonra dersini öğretir. - Spuitems
Gönderim zamanı 21.04.2008 - 00:37
Gönderim zamanı 21.04.2008 - 00:39
Tecrübe çok zalim bir öğretmendir. İnsanı önce sınavdan geçirir, sonra dersini öğretir. - Spuitems
Gönderim zamanı 21.04.2008 - 00:40
Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 21.04.2008 - 00:41
Gönderim zamanı 21.04.2008 - 00:46
unutmakla hatırlamak arasındaki sorumluluk duygusu neydi ysf'cum
Gönderim zamanı 21.04.2008 - 00:53
Ben ne demişim ki git bak istersen aynısı demişim2008 i kaşgarlı mahmut yılı ilan etti bikeren unesco ben masadaydım karar anında
Unesco bu yılı ne yılı olarak ilan etti?
Hacı Bektaş Veli Yılı’ olarak ilan etti
Bir de bizim kültür bakanlığımız bu yılı ne olarak ilan etti?
Kaşgarlı Mahmut yılı ilan etti
Üstekine bilgileri googledan bakarak yazdım ikiside bu şekil de yazılıyordu benim suçum yok google da suç var
Herkese göre değişir o zaman öyle anlatmışım şimdi sorsan farklı anlatırdım.unutmakla hatırlamak arasındaki sorumluluk duygusu neydi ysf'cum
Bak mesela biri siteye gelmese ben ona özel mesaj atmasam aklıma hiç gelmese bu unutmak olur
Sonra siteye gelmese ben bir konu da adını görsem gidip ona özel mesaj atsam nerelerdesin diye işte bu da hatırlamaktır.
Oldu mu Rose'cim
Bu konuda sorumluluk diye bişe yoktur ki
Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 21.04.2008 - 00:55
Gönderim zamanı 21.04.2008 - 01:09
Çok çalışmalısın çok
Gönderim zamanı 21.04.2008 - 01:14
unesco kaşgarlı mahmut yılı ilan etti 2008 i
kültür ve turizm bakanlığı ise yahya kemal beyatlı yılı ilan etti he mi
Cevabın somut şeklini daha çok beğendim
Kaçıyor musun? aha buna da cecap ver öyle gitttt nolarrr
İyi geceler....