Haftanın Üyesi: Ysf :)
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 10:43
o bize bir hediye ona iyi bakmak lasım
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 10:45
Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 17.04.2008 - 10:45
Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 11:30
derslerimden dolayı harabemle cok ilgilenemedim ysf.
cevapla bakalım : asık olmak istadigin kadını anlat..
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 11:35
Kötü bir şey olmasın da, derslerin için girmeaaaa-aaaa
derslerimden dolayı harabemle cok ilgilenemedim ysf.
Cevaplayalım Nasıl bir kadına aşık olmalıyım diye hiç düşünmedim ama senin için cevaplayayım.cevapla bakalım : asık olmak istadigin kadını anlat..
Saçları uzun olacak göz rengi yeşil ve mavi olmayacak sarışın olabilir esmerlere göre sarışınlar tercihimdir bakımlı olacak yapmacık olmayacak ve önemlisi tırnaklarına iyi bakacak aslın da ilk gördüğüm de etkilendim mi özelliğe gerek yok
Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 17.04.2008 - 11:38
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 12:19
hocam yumurtamı tavuktan tavuk mu yumurtadan ? horozun verdiği cevabı verme sakın
biber sebze mi meyve midir ?
hollstein mi simmental mi ?
(Mustafa Kemal ATATÜRK)
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 12:27
Kırıksa yumurta tavuktan kırık değilse yumurtadan tavukkendi mesleğimle alakalı bişey sorayım okulda çok yaptık bunların geyiğini de )
hocam yumurtamı tavuktan tavuk mu yumurtadan ? horozun verdiği cevabı verme sakın
Tatlı biber meyvedir acı biber sebezdir bana kalsa sebze ama meyve diyende çokbiber sebze mi meyve midir ?
ilk defa senden duydum şöyle google baktım hayvanclıkla ilgili bişe geneli simmental.hollstein mi simmental mi ?
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 18:33
Eskiden en ler listesi yapardın, sonraaa eskiden eski konuları gün yüzüne çıkarırdın.Ne oldu sana aşık mısın yoksa?
Yoksa hasta mısın?
Sence aşk hastalık değil mi? O zaman belirtileri neden aynı?
En çok kimin boğazına sarılmak ona sevgi dolu parmaklarını boğazına dolamak isterdin?
Adamın biri dıngıl olsa yanına da yalama yağlamacı birini alıp ortalarda gezip sağa sola mok atsa onlara ne derdin?
Eskiden sesli şiirde okurdun ne oldu?Yok bu eskiden değil yeniydi değil mi?
Akşam kurtlar vadisinde neler olacak senin haberin vardır?
Şu anda ya da şu aralar kime ya da kimlere ne ya da neler sormak isterdin?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 18:52
48 gün 6 saat 15 dk 6 sn 8 salise (az kaldı az sabret )Karnım çok acıktı bee daha ne kadar bekleyecess adana için?
En yapıyorum herkes bişe diyor eski konuları gün yüzüne çıkarıyorum gLamour kızıyor (şaka tabi ) yönetim kızıyor tepki alıyorum o yüzden dinlenmeye aldım kendimi,Aşık değilim uzun süre kapalıyız aşkaEskiden en ler listesi yapardın, sonraaa eskiden eski konuları gün yüzüne çıkarırdın.Ne oldu sana aşık mısın yoksa?
Az kalbim ağrıyor yemeyi kesmeliyimYoksa hasta mısın?
Aşk bir hastalık olarak görmek garip çünkü herkese göre farklı bir duygu hastalık olsa herkesle aynı olur ve ilacı her daim işe yarardı.Sence aşk hastalık değil mi? O zaman belirtileri neden aynı?
Kardeşimi çok özledim şuan dediklerini ona yapmak isterdim.En çok kimin boğazına sarılmak ona sevgi dolu parmaklarını boğazına dolamak isterdin?
İ,ne denir.Adamın biri dıngıl olsa yanına da yalama yağlamacı birini alıp ortalarda gezip sağa sola mok atsa onlara ne derdin?
Yeniydi stüdyo çalışmalarım devam ediyorEskiden sesli şiirde okurdun ne oldu?Yok bu eskiden değil yeniydi değil mi?
Aktif kullanıcı listesine baktım shy amca ysf ye soru soracak içimden dedim kurtlar vadisini de sorar demek ki kalbim çok temizAkşam kurtlar vadisinde neler olacak senin haberin vardır?
Polat ortalığı yakacak gibi duruyor muronun ipi çekilecek önderlik karar aldı ama muro polata yavaş yaklaşacak yıldız oyunları ortaya çıktı bulut ensesin de mematiye hastanede bir şeyler oluyor ama ne anlamadım birde bir adamı öldürüyorlar polat sinirden abdülheye sallıyor Kaçmaz bu bölüm
Şuan da kimseye bir şey sormak istemezdim bugünlerde benim derdim bana yetiyor onlarla uğraşıyorum ama yönetime bir soru sormak isterdim Bıcırığı neden kızdırdınız diyeŞu anda ya da şu aralar kime ya da kimlere ne ya da neler sormak isterdin?
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 19:13
Ne istediler ki kızcağızdan?
Sonra aşk hastalık işte bee.Yarış atları yaralanınca yapılan uygulanmalı bence acı çekmesinler.Sence de öle değil mi?
Çoban böreği bilir misin?
Başkaaa azıcık hareketlen yaa ne bu miskinlik?
Araba mı motor mu?
Bi de son olarak ecehan a buradan laf söylemek onu kızdırmak istersne seni tutmayalım.Hatta bu amaç için tüm konseptler sana feda olsun.Sonuçta ulvi bir gayeye hizmet ediyorsun...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 19:13
biber meyvedir
sütçüysen hollstein hem sütçü hem etçiysen yani kombine ci isen simental
tşk ederim
(Mustafa Kemal ATATÜRK)
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 20:34
Hepsi değil ama istisnalar da kaideyi bozmazEvet yaa bu yöneticilerin hepsi böyle değil mi?
Bende bilsem araştırın yönetim olarakNe istediler ki kızcağızdan?
Hiç kimse acı çekmesin.Sonra aşk hastalık işte bee.Yarış atları yaralanınca yapılan uygulanmalı bence acı çekmesinler.Sence de öle değil mi?
İlk defa duydum artık Ankaraya gelince yedirirsinÇoban böreği bilir misin?
Az kaldı çoşacam beni izlemeye devam edinBaşkaaa azıcık hareketlen yaa ne bu miskinlik?
Motor Bmw650gs veya Bmw650gs dakar ikisinden birin benim olmasını istiyorum inş olur.Araba mı motor mu?
Ecehana kızmak mı laf söylemek mi ? yok yok şeker dir o şeker ona laf söylenmez ama dikkat et ecehanı kızdırırsan işin zor cezasını çekersin bende yardım ederimBi de son olarak ecehan a buradan laf söylemek onu kızdırmak istersne seni tutmayalım.Hatta bu amaç için tüm konseptler sana feda olsun.Sonuçta ulvi bir gayeye hizmet ediyorsun...
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 20:37
O sana göreyumurtadan tavuk değil civciv çıkar
Ben bilmem yerimbiber meyvedir
Doğru demişim simental diye ben teşekkür ederim.sütçüysen hollstein hem sütçü hem etçiysen yani kombine ci isen simental
tşk ederim
Gönderim zamanı 18.04.2008 - 21:26
İyiyim sen nasılsın ?Ysf nasılsın ?
Ne olsun yemeği çok yemişim geçer soda içersemHyırıdr neyin var
Yürekliysen alırsın, benim gibi yüreksizsen alamazsınSence sevmek her şeyi göze almakmıdır?
Saymadım ama tek sayı da yıldız varmış dünya da onu biliyorum.Gecelerde hiç yıldızları saydın mı ?
Ben teşekkür ederim.Teşekkürler
Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 18.04.2008 - 21:27
Gönderim zamanı 19.04.2008 - 17:37
neden basımda duruyon?
aksama bir yere kaybolma isimiz var biliyon de mi?
evin neden kirli az adam olmayı düsündün mü ?
gariban bir aktör bir ileri bir geri saatini doldurur.
ve sonra duyulmaz olur sesi,
bir masaldır gürültücü bir salağın anlattığı,
ki yoktur hiç bir anlamı .
Gönderim zamanı 19.04.2008 - 18:28
Sen ne zaman plazma tv sözün de durursan o zaman evlenecem benne zaman evleneceksin?
Kalkta benim nette işim var diyeneden basımda duruyon?
Bilmezmiyim ama bugün evlerinin öünü boyalı direği söylemezsen gelmemaksama bir yere kaybolma isimiz var biliyon de mi?
Evim kirli değil sana öyle geliyor sen çok temizlik seviyon ben ise az adamım daha ne olsun ne yaptım ya doğru kelinle çok dalga geçiyorumevin neden kirli az adam olmayı düsündün mü ?
Gönderim zamanı 20.04.2008 - 14:09
yazdıklarından okuduğum kadarıyla hep kendinle konuşuyorsun. "Ysf boşver olum, Ysf tamam sus" gibi. normalde de kendi kendine konuşur musun ?
ev işlerinde hamarat mısın ?
dayın gubidik ile nasıl anlaşırsınız ? dayı-yeğen ilişkiniz nasıldır ?
Gönderim zamanı 20.04.2008 - 14:28
çıkışların hep yanlış anlaşılıyor, bu kadar gıcık olmak zorunda mısın?
seni tanıdığıma çok mutlu oldum biliyon muuusun?
yazın trabzona gelcen mi?
geç tanımak nasip oldu seni ama iiki tanımışım dedim; ilk baştaki düşündüklerimde yanıldığım bir kaç kişiden birisin; beni affetcen mi
iiki varsın ysf...
[Bebeğim Öldü]
Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…
Gönderim zamanı 20.04.2008 - 14:34
RomantizmA_'nın avatarındaki o sigara benim daha fazla sigara içmeme sebebiyet verir mi ?
O sigaranın markası nedir ?
Gözlüğün numarası kaçtır ?
Avatarda gözüken kişinin gözlük kullanmaması onun karşısına geçtiğimde beni görmesine engel olur mu ?
Neden siyah-beyaz bir resim seçilmiştir ?
Renkli resimleri niçin kullanmamaktadır ?
Sorulmuş olan sorularımın ivedilikle cevaplanmasını diler , sevgilerimi sunarım.
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 20.04.2008 - 15:03
Ecehan olmasın harabe daha yeşil olsun temalı bir yürüyüş başlatmışsın doğru mu?
Mali müşavir olunca yemek ısmarlayacan mı herkese?
Gönderim zamanı 20.04.2008 - 15:05
Ya da bu Son;Bahar biter mi ?