>>> Bir fiske bir aşkı, bu aşk bir denioyu, bu denio bir forumu, bi forum interneti, bir internet memleketi kurtarır mı? ille de bir çivi yanımızda bulunsun mu?
fişkeyi kim vuruyo peki hani işe yarar bişeyse ben o zaman direk memleketi kurtarırım hani, tüme direk varırım...tümer gibi
>>> babalar oğullarına, göster ama elletme demeli mi? ya da ne demeli? Kadınlar hakkında nasihat etme ne olur, çalış senin de olur demeye ne zaman başladın?
bence göstermeden pantolondan ellet demeli,ürkütme yavruyu demeli...ben küçük bir çocuktum bir yerde bir kadın gördüm (hamamada götürmedi annem halbusi) dedim bu iyi bişey olsa gerek
>>> Sütçü, tüpçü, overlokçu, kabzımal, son ütücü, denio kapıyı kaç kere çalar?
Sütçü - uzun basar zile...kim o dirsen 'siiiiiiiet' diye bağırı...artık nası bi 'siet' se
Tüpçü - kısa basar zile taank tunk tüpü yere indirir,pek muhabbeti olmazdı eskiden şimdi gaz direk evlere gelir oldu
Overlokçu - o da minibüsle gezittiri...erotik bir kadın sesi''halı,kilim kenarlarınıza overlok yapılır'' şeklinde anonsuyla evlerimize misafir olur...yani eve gelen en erotik sesli misafir odur belki,hep gelsin istersin,ninni söylesin dersin
Kabzımal - her Halde bulunur...herhalde bulunur...kapıyla tokmakla işi olmaz...tokmakla belki ama kapı hiç yok
Son Ütücü - unutulmaz Kızılderili kahramınıdır...Son Mohikan'ın kardeşidir...gelişen teknolojiye ayak uydurup ütüyle savaşına başlamıştır..davudi bir sesle tekerrür ediniz ''Son Ütücü'' evet ''Son Ütücüü''
Denio - bende arantar vardı açıp direk girsem
///// dokunmadan sevgi olur mu, aşk her şeyi affer mi, angutyo kim ki
olur olur misal Yvonne Strahovski var...dokunmuyom ama seviyom ben onu...aşk salaktır azıcık (affer =affeder dir herhalde
) ne söyleseler inanır,yetiştirme tarzından kaynaklanıyor...yetiştirme tarzandan kaynaklanıyor...bu nası muştur yolu yokuştur...Angutyo aklıma geldikçe iyi ki diyorum Yılmaz Erdoğan başka işlere bulaştı da kurtuldu (ciddi bi cevap çıktı bak)
<<< Türk sanat musikisinden hazzetmeyen ........
hazzzetmeyenin ta gelmişini geçmişini
>>> oturup da ciddi konular konuşamayacak mıyız seninle, evet oturmak önemli ama niye ille de oturmak
hayatta konuşmam ben ciddi konu...hani uzun sürüyor ya ayakta da uzun süre durunca yoruluyon falan ordan çıkmış demek ki...ama dersin ki neden yatıpta bişeyler konuşmak deseydik o zaman...o ayıp olurdu ama şimdi sen niye böyle diyon yakışıyo mu sana bu hareketler...ne diyoduk
||||||| tercih ettiğin konulu pozisyon çeşitlemeleri, misal "kündenin ardından denize karşı kelebek, akabinde işe alınmak için başvurduğun pozisyon ve nihayet atlı karınca"
4 lü burgu 2 li salto ,parende ve amudda iki dakika bekleyiş, 110 m engelli, sırıkla yüksek atlayıp sırıksız alçak düşme sonrası bir şekilde denk getirebilmektir temennim...hayırlısı artık
=== soru başlarına koyduklarım seni rahatsız ediyor mu, hangi şekiller mi, rsik nedir mi, budur mu, mudurnu?
goynum da besledim tam 13 sene
cıngırdahlı yılan yılan çıktı sevdiğim
ne yılana benzer ne de akrebe
aha goca başlı gobra gobra çıktı sevdiğim
yüzüme püskürttü zehir sarısı
canımı sızlattı vay vay gece yarısı
yanında halt etmiş eşek arısı
cıngırdahlı yılan yılan çıktı sevdiğim,çıktı sevdiğim...diriling
??? Umumi hela olsun, berlin duvarı olsun yazdığın ya da çiziktirdiğin grafiti neyim oldu mu? sorudaki neyim neyin olur, sen bilmez beyin bilir?
berlin duvarının bir parçası hala durur evde,abimin arkadaşı göndermişti duvarın yıkılışının ardından o aklıma geldi sen deyince bak...grafiti de s2k kadar yeteneğim olsa var ya pöhööö neler yaptıydım...benim çizim yeteneğim yok ki abi...niye böyle eksik yönlerimden vuruyosun...niye yapıyofun
.>.@^ yandaki şeklilde kim kiminle, nerede ne yapıyor?
ben orda bi baca komza gördüm...kafayı sola yatırınca da bi ereksiyon durumu var...sağdan bakınca memeli bir sürüngen...çok kötü şeyler oluyor bu şekillerde...korkuyorum galiba
teşekkürler Amor Vincit Omnia...