Dumur oldum geldim anlatmam lazım.Az önce kara yollarının mahkemesi vardı onun için adliyeye gittim ne soğuk bir yer hiç sevmiyorum.Ya o mubaşir adam kaç yaşına gelmiş bir şey öğrenmek için soru soruyorum ağzımın içine giriyor nerdeyse bir mesafeyi koru yani birde dokunarak konuşmazmı bugün gıçık etti nasıl kaçar gibi çıktım anlatamam sorduğum sorunun cevabını bile tam anlayamadım.Doğru avukatın yanına onuda yerinde bulamadım neyse asıl beni şaşırtan başka bir dairede çalışan memur arkadaş vardı onun yanına uğradım biraz oturdum başka birisi geldi biraz böyle iri kıyım arkadaşa başladı sorununu anlatmaya,adamın anlatması aynen söyle ben bir hanımla evlendim beş çocuğum oldu ondan ayrıldım ikinci hanımdanda beş çocuğum oldu şimdi ondanda ayrıldım.çocuklara bakamıyorum ne yapıyım ben diye soruyor Arkadaş üçüncü hanımı alıp çocuklara baktıracaksın yapacak başka çaren yok dedi o an yüzüm ne hale geldi bilmem gülme krizine girecektim az kalsın çay içiyordum alel acele çayımı bitirdim adamda dik dik bakmaya başladı hemen vedalaşıp çıktım ben şimdi konunun başını veya sonunu bilmiyorum ama bu kısmı beni çok şaşırtı adam on tane çocuk hanımlarıda bırakmış böyle bir adama üçüncüyüde al denirmi adam beş tane daha yapar onuda bırakırsa bu böyle devam ederse Allahım yine gülesim geldi ne mantık ya
Bu mesaj GiZeM tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 22.05.2008 - 14:00