Yaptığınız en aptalca dalgınlık
Gönderim zamanı 02.03.2009 - 00:23
gayet güneşli bir yaz öğleni (yaz akşamını duymuştumda öğlen ne olaki ) neyse ben yürüyorum yolda tıngır mıngır baya kalabalık ama kafamda bi sürü bişiler artık ne düşünüosam gençtik tabe ozamnlar neyse birine çarptım ve ay çok afedersiniz diip geri çekildiimde yoldaki direğe çarptığım gerçeğiyle karşı karşıya geldim insanların kahkaha atmalarına şaşmamak gerektini de ozamn anladım
direğe çarptı pardon dedi gerçek oldu yani
Ya Da Kendimi Bulduğumda Orda Mı Olmalıydın???
...
Gönderim zamanı 03.03.2009 - 19:19
eyvallah dedik tuz ile şekeri karıştırmış dedik bir fırt daha tabi çaktırmadan kırmayalım hevesini son fırt nihayet geldi büyük ikaramiyede bana vurdu kocaman bir pirinç tanesi
meğerse becerikli yiğenim sütlü çorbadan kahve yapmış
olsun dedik ikisi bir arada niyetine gitti hala gittikçe kahvesini içerim tabiki corba menüsüne göre
Gönderim zamanı 16.09.2009 - 18:24
Gönderim zamanı 23.09.2009 - 15:11
çektim maaşımı cüzdanıma özenle yerleştirdim paraları. 2-3 dakika sonra sigara almaya girdim büfeye, elimi attım cebime cüzdanım yerinde yoktu 3 dakika içinde kim soydu lan beni
buradan o hırsıza seslenmek istiyorum. neden beni seçtin kurban olarak neden ben neden neden
Gönderim zamanı 24.09.2009 - 05:37
♥
Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.
♥
Gönderim zamanı 26.09.2009 - 09:43
derken yan koltuktan bi hanım kızımız beni uyardı. beyefendi otobüste sigara içmek yasak bilmiyor musunuz? ne kadar ayıptı da falan da filan da..
ya tamam ya unuttuk işte ya falan derken kapıyı açtırıp sigarayı attım. karizma yerle bir oldu.
Gönderim zamanı 27.09.2009 - 10:15
süfer oluyo attırması
♥
♥
Gönderim zamanı 27.09.2009 - 11:32
Ben de gülecektim de ilk ben olursam göze batarım bana kızarsın diye korktumdu.Madem Muzi gülmüş ona kızarsın artık ne dalga geçiyon diye
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 27.09.2009 - 15:32
o değilde, sigaraya acıdım ziyan olmuş
♥
♥
Gönderim zamanı 27.09.2009 - 15:45
Gönderim zamanı 28.09.2009 - 20:18
Eskiden ben küçükken çocuktum daha. Birgün sabah kalktım okula gidecem bi baktım sular kesik. Banyoyada bi baktım lavobonun altında bi kola şişesinde su var. Tabi ben su sanıyordum oysaki tuzruhuymuş. Yüzümü bi yıkadam aman Allah'ım bişeyler batmaya, yanmaya başladı. Yere bi baktım fayanslardan köpük çıkıyor sanki kuduz olmuşlar gibi O anda benim jeton düştü bunun tuzruhu gibi asitli bişey olduğunu anladım hemen dolapdan su aldım soğuk suyla yıkadım krem sürdüm falan orayı bırakıp öylece okula gittim. Akşam bi geldim abim evde yatıyor işe gitmemiş. 'Noldu len hayırdır' dedim. "Ya banyoda kola şişesinde tuzruhu varmış onunla burnumu yıkadım içime çektim burnumdan falan" dedi 'olum malmısın nesin hiç kokusundan da mı anlamadın" dedim "Ne bileyim ağzı açık öylece ortada görünce bide yanında havlu vardı bende su sandım" dedi. 'belki senin gibi bi kazazede can havliyle öyle bırakmıştır' dedim oda başladı gülmeye
Gönderim zamanı 28.09.2009 - 20:43
yine ilk dalga gecen benmiyim
♥
♥
Gönderim zamanı 28.09.2009 - 20:51
Benle dalga geçen olmaz Sadece şaka yapan olabilir
Gönderim zamanı 28.09.2009 - 20:54
Gönderim zamanı 28.09.2009 - 20:55
♥
♥
Gönderim zamanı 28.09.2009 - 20:56
Sanki seni bilmiyoz şimdi açık etmeyim tüm herşeyi yoksa site seni kabullenmez
Gönderim zamanı 28.09.2009 - 21:17
Bu ablamın en aptalca şeyiydi Benim en salakçası hangisiydi acaba haa buldum:
Ben daha küçükkene biz sobalı bi evde oturuyoduk, hatırlıyorum. Bi gün annem evde yok ben de üşüdüm tabe, sobayı da tutuşturamadım çünkü annem tutuştururken hiç görmemiştim. Tutuşmayınca belki alevi hızlandırır dye şeker dökmüştüm içine (toz şeker). Çok zalakçaydı.
Bi de ilk patates kızartmamı yaptığımda mutfağın perdelerini tutşturmuştum Bilmem kaçıncı denememde tava alev almıştı ben de lavaboya atıp suyu açmıştım, daha çok alev almıştı, sonra da ulan suyun ateşi söndürmesi gerekmiyo mu demiştim kendi kendime Bayılmak üzereyken alt kattaki komşu yetişmişti imdadıma
...
Gönderim zamanı 24.10.2009 - 20:10
Abim işe geç kalmış beni motorla hemen bırak gel dedi. Götürdüm, gelirkende yolu tek yön sanıp sağ tarafa bakmadan yola çıkayım dedim. Birde sabahın 7.30'u zaten uykuluyum dalmışım iyice. Kamyonun korna sesiyle irkildim hemen durdum Kamyonda durdu, Adamda camdan kafasını çıkarıp bana bağırdı Tırstım ama
*Sabah uyuyakalmak kötü bişey, işe geç kalmakta kötü bişey, küçük kardeşi hadi beni işe götür ben geç kaldım demek daha kötü bişey, birde sersem sersem yola çıkmaksa daha da kötü bişey
*Ha aptallık mı? Benim abim aptal
Gönderim zamanı 24.10.2009 - 23:11
♥
♥
Gönderim zamanı 07.07.2015 - 15:34
Ben dün kandil sanıyodum:)) Dolayısıyla Annemi aradım.
...
- Annecim kandilin mübarek olsun.
- Ne kandili kızım ?
- Bu gün kandil değil mi ?
- Yooo
- Ben kandil sanıyodum. Eee ne var ne yok
İyi ki ilk annemi aradım. Bir de toplu mesaj olayına girmiş olsaydım bitmiştim ben İnternetten baktım sonra haftayaymış meğerse
Anlarsın ki aslında kimsenin, farkı yok kimseden.
Sadece biri daha iyi yalan söyler,
Biri daha iyi oynar oyununu.
Hepsi bu!
Can Yücel