sağ ol pac; rica etsem hakkaten yaparsın belki de. ama etmiycem, sitede her şey düzgün ve organik olsun istiyorum ben. düzgün - dürüst iş yapmak müslüman türkler arasında pek 'in' değil biliyorum ama bana ne, ben kendi tarzımda yapıcam. yavaş ilerlesin, temiz ilerlesin, o şekil.
çok teşekkür ederim lamos, hakkaten, iki gözüm önüme aksın ki. ziyaretin yeter, ikide bir reklamlara tıklamanın faydası değil zararı olur tersine, hem google geçersiz tıklama sayar onları. ilgini çeken bir şey varsa tıklarsın, yoksa yoktur. bilmem ki reklamların dediğin gibi olmasının bi yolu var mıdır, sanmıyorum.
yemek konusu senin yüzünden veya senin sayende başladı biliyosun, artık nasıl yorumlarsan. gönlün oldun diye yazdığım yazı bana bir ilham verdi; ben oraya tek tek tarifler yazmakla uğraşamam, kaldı ki bir yemek sitesine dönüşmesi gibi bir hevesim de yok. ama ne yapıcam, arada bir 7 - 8 tariflik toplu yazılar hazırlıycam o şekil, pilav tarifleri, hafif tatlı tarifleri...falan gibi. birkaç tane yazdım bile.
bir web tasarım kursuna da gitmeyi düşünüyorum. teknik açıdan bu kadar yetersiz olmak sinirlendiriyor beni, bi şeyler öğrenmem lazım.
Bu mesaj hüfyaa tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 20.10.2014 - 22:25