İçerik değiştir

- - - - -

Ceyhan'da Ufo Heyecanı!

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 4 yanıt verildi

#1 kardelen

kardelen

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 713 Mesaj

Gönderim zamanı 07.07.2008 - 23:31

Bir ufo haberi de Ceyhan'dan geldi. UFO, bu kez kendini Milli maç sırasında kendini gösterdi.Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde yerel bir televizyon kanalında kameramanlık yapan 26 yaşındaki Ceyhun Özer, kamerasıyla UFO görüntülediğini ileri sürdü.

Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye ile Almanya arasında oynanan yarı final karşılaşması ardından Mithatpaşa Mahallesi'ndeki evinin balkonuna çıktığını söyleyen kameraman Ceyhun Özer, gökyüzünde yanıp sönen cismi fark edince kamerası ile kaydetmeye başladığını anlattı.

Özer, yaklaşık yarım saat gökyüzünde görülen cismin hızla sağ ve sola hareket ettiğini, turuncu, kırmızı, yeşil ve sarı renkte ışık yaydığını ileri sürdü.

Sağa sola zikzaklar çizerek yer değiştiren cismin UFO olduğunu ileri süren Ceyhun Özer, "Cisim, renkten renge girip çok hızlı yer değiştiriyordu. Bazen üçgen bazen kare şekle giriyor, zikzaklar çiziyordu.

Yaklaşık yarım saat gökyüzünde kaldıktan sonra aniden gözden kayboldu. Göz yanılması, lazer gibi ışıkların yarattığı bir yansıma olarak düşündüm ama değildi" dedi. Özer, bu cismi çevresindekilerin de izlediğini söylerken, olay kulaktan kulağa duyulunca Ceyhan'da UFO heyacanı yaşandı.

www.internethaber.com

Bu mesaj kardelen tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 07.07.2008 - 23:47

#2 attalia

attalia

zurnanın son deliği

• Dokunulmazlar
  • 5.671 Mesaj
  • İlgi Alanları:öküzler :D

Gönderim zamanı 07.07.2008 - 23:48

aaferin ceyhun özer' e, reytingi birden parlamıştır artıkın :S lan o benim öğlanın lazer tabancasının ışığıydı *>:
aabi okuma yazmam yoh. barnak bassam olur mu?

#3 flame

flame

Burası olmadan yaşayamaz

• Üyeler
  • 6.503 Mesaj

Gönderim zamanı 08.07.2008 - 01:37

yaw ne ufolarmış ne dünya meraklısı şeylermiş be bi adam gibi gelemediler gitti gelselerde rahatlasak taşlasak yumurta atsak eğlence çıksa bize
sabah öle akşam elimizde biralar
sallana sallana alsancaktan aşağı
bir konakta karşıyakada
ben o yari arar dururum

#4 Denio

Denio

Kamış Kotak

• Dokunulmazlar
  • 7.870 Mesaj

Gönderim zamanı 08.07.2008 - 03:00

biz bu uzaylı işini çok abartıyoruz...uzaylı uzaylı diyoruz heriflerin yaptığı şeye bak ''hızla sağa sola hareket etmek,turuncu kırmızı sarı yeşil renklere bürünmek,bazen üçgen bazen kare şekillere girmek,zikzaklar çizmek''...la uzaylı diye hafiften tırsıyoruz,efsanevi bir anlam katıyoruz,konuyu duyunca nefesimizi tutuyoruz,teknolojileri çok ileridir diye yorumlar yapıyoruz...gel gör ki uzaylı dayının yaptığına bak zikzak çiziyor renk değiştiriyor....bu mu lan uzaylılık,bu mu lan yüksek teknoloji...uzay gemilerini yerçekimine karşı dirençli hale getirip,atmosfere girerken yanmaması için 40 kat kurşunla kaplayıp ve her nereden geliyorsanız gelin buraya yetecek ve geri dönebilecek kadar yakıtı bulup dünyaya geliyorken ben hala sizin moleküler taşınma ile ilgili bir çalışmaya girmemiş olmanıza sitem ediyorum...yooksa sizde de bilime yeteri kadar önem verilmiyor,ödenek ayrılmıyor mu hacı uzaylı...bir gün ''boyut değiştirmiş'' bir uzaylıyı videoya kaydeden olursa o zaman inanacağım bu uzaylı muhabbetine (eskiden inanırdım bak o ayrı ama parçalar birleşince aydınlandım,rönesans oldum,1789 fransa oldum)
Sanırım içmek,
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.

Charles Bukowski

Piizan

#5 edanur

edanur

Burası ona huzur verir