İçerik değiştir



- - - - -

Sevgilisini Bıçakla Kovaladı


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 epru'

epru'

    coupling uk gacısı

  • Üyeler
  • 6.579 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 09.07.2008 - 14:49


SIRADIŞI YAŞAM TARZIYLA SIK SIK MAGAZİN SAYFALARINA KONUK OLAN Arzu Yanardağ'IN, SERHAT TÜRKKAN'I OTELDE BIÇAKLA KOVALADIÐI ÖNE SÜRÜLDÜ.

Güneş Gazetesi'nin haberine göre ünlü oyuncu Arzu Yanardağ ile Serhat Türkkan arasındaki ilişki arapsaçına döndü. Daha önce basın yoluyla birbirlerine ağır eleştirilerde bulunan ikili önceki gün Çeşme'de birbirlerine aşk dolu mesajlar verdi. Hatta 30 Ağustos'ta evleneceklerini açıklayan Arzu Yanardağ ve Serhat Türkkan'ın bu mutluluğu kısa sürdü.

Yemek sonrası konsere giden ikili bir anda tartışmaya başladı. Konakladıkları otelde kavganın şiddeti arttı. Hatta Arzu'nun Serhat'ı bıçakla kovaladığı ve bıçaklamaya çalıştığı iddia edildi. Otel müşterilerinin jandarmaya haber vermesiyle ikilinin kavgası yatıştı. Jandarmaya giden ikili birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Olaylardan sonra telefonda açıklama yapan Serhat Türkkan, aralarında bir kavga yaşandığını kabul ederek, şu anda her şeyin normale döndüğünü ve İstanbul'a birlikte geldiklerini belirtti.


http://gwww2.haberle...ovaladi-haberi/



*öberah *öberah *zong







Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

2 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli