Alindaasla sinirlenmem dediğin kişiler varmıdır varsa kimler? Yok, Sinirli bir yapım olduğu için herkes ve her şey sinirlendirebiliyor.
herkesten farklı olarak yani standart şeyler dışında hergün yaptığın sana özel bişiy varmı varsa nedir? Yok
olmassa olmazların nedir? Ailem, internet, arkadaşlarım, yemek yemek
iş, sevgili
yaşlanmaktan korkarmısın? Evet
ikna kabiliyetin varmıdır ne derece ? Duruma ve kişiye göre değişiyor ama çok olduğunu söyliyemicem
en son senin aldığın hediye neydi? elbise aldım yeğenime
siyasi görüş farkı insanların diyalog kurmasında ve anlaşmalarında etkili olabilir mi? Bence olmaz ama karşımdakinde oluyorsa ben de ona göre davranırım.
en hassas olduğun konu nedir? sevdiğim insanın gözünün dışarda olması, toplum içinde laf sokulması, yapmak istediğim şeyin başkalarınca engellenmesi vs...
asla izlemem dediğin tv programları? çöpçatan programları, kadın programları,(Esra Ceyhan hariç) biri bizi gözetliyor...
okumam dediğin yazarlar var mı? Yok
karamsar mısın yoksa umutlu mu? Karamsar, endişeli, ama aynı zamanda umutlu çünkü umut olmadan yaşayamam.
işte bu cümle benim hayat felsefemdir dediğin bir söz var mı? Yaradılanı severim yaradandan ötürü
ikinci bir şansın olsaydı nerden başlardın? Sıfırdan
kimler için nelerden vazgeçebilirsin? Sevdiklerim için birçok şeyden vazgeçebilirim
Ölü toprağı serpilmiş ne demek? Uyuşuk, miskin, hımbıl demek...
Ölümden öte köy yok ne demek? Herkesin bir gün gideceği yer toprak, ötesi yok demek...
insan hakları sence ülkemizde ne boyutta? Alt boyutlarda.
gündelik hayatında basina sıkca gelen seyler vardir nelerdir bunlar ? Tabak bardak kırarım günde iki posta yoksa işlerim ters gider
Sırf bu yüzden he. Sürekli birilerine benzetilirm hem de "tıpkı"ben de anlamadım. Gittiğim ortamlarda mutlaka bi beğenen bulunur ve yakınlarına önerirler
Sence cep telefonları özgürlüğü azda olsa kısıtlıyormu ? Bence yüzyılın icatlarından, işlerimizi epeyce kolaylaştırıyor.
hayata fön çeksek düzelirmi ? Cık
dünya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi cümlesine ne diceksin? Muzip biri nükte yapmış, bence öyle bişi yok
hayat tatlı olsaydı doğarken ağlamazdık muhabbeti sence nedir ? Saçma
Sakızın sindirimi gerçekten de yedi yıl sürer mi? sürebilir zannımca
Soğan doğrarken neden ağlarız? soğanın salgıladığı bir maddeden dolayı yaşarır gözlerimiz
Neden bazı insanların göbek deliği çıkık bazılarının çökük olur? Ebelerin beceriksizliği
Tüyler neden diken diken olur? Üşüdüğümüzde, korktuğumuzda, heyecanlandığımızda aşırı uyarılma sonucu herhalde ne bilim ben
Aşk ısırığı denen şey nedir? Bilmiom. Aşıklar birbirini ısırıyormuymuş
Hıçkırık nedir, nasıl durdurulur? Hah işte ben de bundan muzdaribim. Nedenini bilmiyorum da durdurmak için bir çok yol önerdiler. Nefesini tutmak, kese kağıdına solumak,korkutulmak, amuda kalkmak
...
Taze maydanoz yemek ağız kokusunu alır mı? Alırmış
Bu mesaj Rose&Rain tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 20.08.2008 - 22:07