savolasın, iidir hoşdurHayırlı olsun nan naber
Beni bugün affet yorgunum ama kırmızı eteğin yanında mı diye bir soru sormak istiyorum
Yanında mı
her zaman abi. Kırmızı eteğim olmadan çıkmam... Sen iste yeter ki...
UFAKLIK'ı... Şöyle taşlara çarpa çarpa sesler gelsin mi gölgem... Bir hamakta birlikte böyle sıkıca sarılıp uyusam... Yukarıda bir yerlerde sorulmuştu ya şiir gibi tanımı, sanırım buda olurduBundan bi kaç ay sonra sonbahar kapıdan yüzünü göztericekdir. Yapraklar yerdeki kirleri kapatmaya çalışacak ve sende bunun farkında olacaksın.. Hafif bir rüzğar esecek ve kurumaya yüz tutmuş yaprakların hışırtısı sana ninni gibi gelecek.. Bir salıncak bulacaksın agaçların arasında rüzgarın salladıgı.. O salıncakda kimi sallayacaksın ?
Yawff sen bana UFAKLIK'ı bulsan olmamı Olsun ne olar. Hem bacum Onla aramızı yapmayacakta kim yapacak....beni nolur beni. öle bi ortamda sallanmak istemiştim hep
Yok depiklemem o UFAKLIK'la aramızı yapacak, en sevdiğim üye o artıkın... Çabuk konuya gelsin detayları konuşak bir an önce UFAKLIK işi hallolsunŞu üsttekini sallamak yerine depiklesene ordan teee en uzağa doğru.Soru şekinde düşün cümleyi öle cevap ver.Olmadı cevap veremedin söle epru! ya konuya gelsin oa bi değik dah at öle cevap ver.
Dersen ki sinirimi alamdım elimizde alinda mevcut ona vur sağından sağından.
Alindadan ne istiyorsun yawfff, ne mannak ve ne iyi biri görmeyon mu?? Niye kıskanıyon Alindayı
Vicdanımdaki doğrulardan ödün vermem. Birde kesinlikle kimsenin milliyeti ırkı romantizmayı izgilendirmez... Parası, ırkı ne olursa olsun kim olursa olsun insani özelliği olan herkes değerlidir...shy ; :öpenyumulansmile:
o diil de romantizmanın,hayatta asla ödün vermeyeceği şeyler nelerdir?
hiç küçük bi çocuğun karnını doyurdu mu romantizma? ya da ,kapısına kadar gelen bi dilenciyi geri çevirdi mi?
Evet doyurdum, hatta sokakta ağlayan herhangi birinin çocuğuna bile biryerlerden bişeyler alıp verdiğim olmuştur... Çocukları çok seviyorum nedense. Yawff bu kadar masum varlıklar olamaz herhal... Bunların denilmemesi gerektiğine inaırım hep, utanırımda söylerken... İçimdeki ses "evet doğru diyiyor" derse kesinlikle geri çevirmem, param varsa para değilse evde kullanmadığım onun bir ihtiyacını giderecek bişeyler mutlaka veririm... Ama bir keresinde evime gelen 20-25 yaşlarında eli ayağı tutan birinin, bilmem nereden geldim kaç gündür açım, iş bulamıyorum bir ekmek parası diyen birine ekmek arası bişeyler yapıp vereyim dedim bana para lazım diye kıvırınca oda bende yok deyip gönderdim...