(müzipliğim üstümde)
Bütün Gelinler Güzeldir.
Gönderim zamanı 08.09.2008 - 00:41
Gönderim zamanı 08.09.2008 - 02:46
ha olmuştur,nette gorup de guldugumuz ama böle aşagılayıcı bi tabirle,hiç bi kız evde kalmaz bak bunlar bile kalmamışvari şeylerden de uzak kalmışızdır hani:)
saaadece fikrimi söledim.
dip not: fake mi bunlar kestiremedim ama orjinal gibi durduklarını kabul ederek sölüyorum fikrimi.
Gönderim zamanı 08.09.2008 - 02:52
böhh yani
Gönderim zamanı 08.09.2008 - 02:54
Gönderim zamanı 08.09.2008 - 09:16
insanların,suretleriyle dalga geçilmesi,buna mahal vermesi,ti'ye alınması hiç hoş diil ama bilior musunuz? o gelinleri ( yahut suretleri) yaratan allah sizi de bizi de o şekilde yaratabilirdi:) dimi?
ha olmuştur,nette gorup de guldugumuz ama böle aşagılayıcı bi tabirle,hiç bi kız evde kalmaz bak bunlar bile kalmamışvari şeylerden de uzak kalmışızdır hani:)
dip not: fake mi bunlar kestiremedim ama orjinal gibi durduklarını kabul ederek sölüyorum fikrimi.
Katılıyorum..! Dip not hariç.. Sırf bu tarz anlamsız şeylere gülebilecek kapasitede olabilecek insanları güldürmek için yapılmış photoshoplar..
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..
(Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)
Gönderim zamanı 08.09.2008 - 09:26
burası komik resim paylaşım bölümü değilmi ablacım. ben şimdi o gelinlerle dalgamı geçtim ..artı bunları nete benmi yayınlattım çok ciddi buldum ablacım sizi bu yaşta. Başka bir forumda kardeşlerim gülmüşlerdi( yaşasın bizde evde kalmıcaz gibisinden)ne kötüymüşüzz dalga geçmişiz milletle.insanların,suretleriyle dalga geçilmesi,buna mahal vermesi,ti'ye alınması hiç hoş diil ama bilior musunuz? o gelinleri ( yahut suretleri) yaratan allah sizi de bizi de o şekilde yaratabilirdi:) dimi?
dipnot:avatarında o tavukla sen dalga geçmiyormusun ağzında sigara elinde içki şişesi he güzel kızım MESELA YANİ
Gönderim zamanı 08.09.2008 - 09:29
Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...
Gönderim zamanı 08.09.2008 - 09:33
Gönderim zamanı 08.09.2008 - 09:35
dipnot: dış görüntüyle dalga geçen ve güldüğünüz bi ton resim bulabilirim sitede. ya da bulamam, bundan sonra dikkat ederim falan pazartesi sendromu bu olsa gerek
ayrıca bu resimler buralarda bi yerlerde vardı sanki
Gönderim zamanı 08.09.2008 - 09:46
çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır
O öyle değil anacım..
Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır
Gönderim zamanı 08.09.2008 - 11:49
üçüncü resımde agzı epey bı yamukmuş hatunun, ama nası kocayı bulmuş o yamuk ağızla dimii dimii dimii vaa anasınıı bee
Gönderim zamanı 08.09.2008 - 11:54
hatta çirkin kadın yoktur, az ayran vardırO öyle değil anacım..
Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır
Gönderim zamanı 08.09.2008 - 12:16
Gönderim zamanı 09.09.2008 - 07:01
Gönderim zamanı 14.09.2008 - 20:41
insanların,suretleriyle dalga geçilmesi,buna mahal vermesi,ti'ye alınması hiç hoş diil ama bilior musunuz? o gelinleri ( yahut suretleri) yaratan allah sizi de bizi de o şekilde yaratabilirdi:) dimi?
çok doğru bir konuya ayak bastın. lütfen ayağını çek.
Gönderim zamanı 14.09.2008 - 22:22