..............................
eğer kasdettiğin islam ise ki öyle anlaşılıyor, sadece nefret kustuğun bu mesajın silinmesini istiyorum yöneticilerden ...
Nedense bu soysuzların programını yayınlayan ve reklamını yapan kanallar hep hükümete yakın kanallardı.....kanı bozuk arap kanalları da denebilir.
benzer şekilde hakaret içeren bu sözlerin de
Ayrıca AtamÇepni "çiş muhabbeti" ile neden bahsettiğini açıklarsa ...
İşiniz gücünüz çiş muhabbeti ...
Dikkat edinde üzerinize sıçramasın, abdesiniz bozulur sonra..
Ortada bir dava var ve tarafların da iddiaları var, belgeleri v.s. var. Peki bu durumda amacınız, beklentiniz ne?
Eğer bana sorarsanız, yardım dernekleri, faizsiz kazanç v.s. sunan kurumlar gibi insanların kandırılmasının kolay olduğu kurumların daha sıkı denetlenmesine sebep olursa birinci fayda bu olur ve siyasi bağlantılar ortaya çıkarsa bu da siyaseten bir temizlik sağlar, tıpkı Dişli olayında olduğu gibi.
Diğer önemli beklentim de Doğan gibi medya tekelini kullanarak rant sağlayan bir insanın devre dışı kalması değil, asıl onun ticari beklentileri ekseninde muhalefet dozunu ayarlayan ve siyaseti manipüle eden yazarların foyasının ortaya çıkması. Bu ülkede akp alternatifsizliğine sebep olan önemli bir etken oldukları için.
Ben kendi beklentilerimi ve bu tartışmadaki amacı kendimce ortaya koydum... <Peki bu öfke, bu kin dolu yazılar niye var?
Bu mesaj shy tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 09.09.2008 - 22:27
Normal mesajda alıntılı kısım düzenlendiğinden bu kısımda düzenlendi