Miyav bazen şakanın sen tadını kaçırıyorsun. Burda herkes seni anlamak zorunda değil. laflarına karşılık alttan almak zorunda da değil. Herkesin seni anlamasını bekliceğine coğunluğa uymayı dene....Ve biraz daha devam ederseniz. Benim tepem atıcak...
0
Kızlar( hepsimi ?) klubunun içerigi !! Flaş Flaş
Konuyu açan
Gölge
, 10.11.2005 22:50
bu konuya 50 yanıt verildi
Gönderim zamanı 16.11.2005 - 19:16
Gönderim zamanı 16.11.2005 - 19:25
ozman size benden kocaman bir yuuhhh
Gönderim zamanı 16.11.2005 - 19:25
ortada "kızlar " için açılmış bir yer var. ona istinaden yazaılmış yazılar. şakada olsa birşeyler yazıldı. Miyav ne kadar yazdıysa bende o kadar yazdım. biliyordum bu yazılanlara birgün böyle karşlılık verileceğini. o yüzden 2. sayfada özürümü diledim. ama yapılanların şaka olduğunu da belirttim. kaldıki mustafa burada bu konuyu açarken olay çıksın diye açmadı ki. wili kusura bakma da herkes mustafayı anlamak zorunda diil ama genele baktığıunda herkes gülüp eğleniyor. sen ve birkaç arkadaş buna tepki veriyorsunuz. doğaldır tepki vermeniz. ama tepem atacak gibi sözde söylersen o zaman hiçbir konuya yazı yazmayalım , korkalım senden , oyun bahçesinde de sen bir konuya yazdığında yazmayalım , birşey der şimdi köpürmesin diye'mi düşünelim. şimdiye kadar sanki hep mustafa böyle şeyler yapıyormuş gibi algılanıyo. sizde yapmıyormusunuz ? hiçmi yapmadınız ? gülün eğlenin. şimdiye kadar söylemedinizde şimdi biri karşı çıktı diyemi yükleniyorsunuz çocuğa ?ilk başta bu mesajlar yazılırken birinizden biri neden çıkıpta demedi yazmayın böyle yazı diye ?
abi eğlemenize bakın , kasmayın kendinizi. ne gerek var.
kaldıki mustafa ya katılıyorum , varsa hoş olmayan bir mesaj silin..
abi eğlemenize bakın , kasmayın kendinizi. ne gerek var.
kaldıki mustafa ya katılıyorum , varsa hoş olmayan bir mesaj silin..
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 16.11.2005 - 19:28
Elinde yetki var wili istedini yapmakta özgürsün sende begenmiosan sende silebilirsin.. ama bu demek degilki ben sizin dediklerinize uyucam..
Kimsenin şakalarıma gülmesine de beklemiyorum ben kendimi eglendiriyorum o sebeble tadının ne zaman kaçıcana da ben karar veriom.
Kimsenin şakalarıma gülmesine de beklemiyorum ben kendimi eglendiriyorum o sebeble tadının ne zaman kaçıcana da ben karar veriom.
Gönderim zamanı 16.11.2005 - 20:55
Üstteki mesajı yazarken wiliden sonrakileri görmemiştim..
Bu sebeble birilerinin hakkımda kötü söylemesi veya başka birilerinin iyi söylemesi umarım taraflar arasında bir sorun yaratmaz zira her koyun kendi bacandan asılır..
Yani anlayacağınız ister begenin ister begenmeyin ben devam ediom elinde yetkisi olanlar begenmediklerini silebilir...
Bu sebeble birilerinin hakkımda kötü söylemesi veya başka birilerinin iyi söylemesi umarım taraflar arasında bir sorun yaratmaz zira her koyun kendi bacandan asılır..
Yani anlayacağınız ister begenin ister begenmeyin ben devam ediom elinde yetkisi olanlar begenmediklerini silebilir...
Gönderim zamanı 16.11.2005 - 22:15
çok meraklıymışınız beya ben kız olarak bakmadım bile ilgibi klupsel şeyler çekmiyor
Gönderim zamanı 16.11.2005 - 23:31
Siz eğleniyorsunuz ama ben sizin laflarınızla eğlenmiyorum. Yetki metki diyip durmayın. Yetkili olduğum için değil bu tavrım. Siz eğlenin biz susalım. Eğlenirken bizim isimlerinizi kullanın susalım oldu mu? Bunu mu istiyorsunuz. Birşeyler yazarken karşınızdaki insanın düşeceği durumu lütfen önce bi düşünün.
Birileri eğlenirken karşısındaki insanın hoşlanmadığı şeyleri yapıyorsa ve o insanı rencide ediyosa bu eğlence olamaz. Hele ki eğlence malzemesi kendisiyse. Hala eğlenmeye devam edicem diyorsanız buyrun...
dokuzharf konuyu başka forum konularına taşıman cok saçma. Ben sadece burda yapılan bizim adımıza yazılmış şaka bile olsa KESİNLİKLE RAHATSIZ EDİCİ diyaloglar için konuştum.
Fazla uzatılmaz, birkaç mesaj sonra kesilir diye sustum, sustuk. Uzattıkca uzattınız, hatta yazılanlar daha rahatsız edici boyuta geldi.
Yine diyorum ben eğlenmeniz, şakaya almanız değil mevzu.. Abuk sabuk kelimelerle bir bayanın hoşuna gitmeyecek kelimelerle eğlenmeniz. Herkes bir değildir. Bir kelimeye biri kızarken diğeri ses cıkarmayabilir. Ve ben yakıştırmalarınızdan hoşlanmıyorum...
Birileri eğlenirken karşısındaki insanın hoşlanmadığı şeyleri yapıyorsa ve o insanı rencide ediyosa bu eğlence olamaz. Hele ki eğlence malzemesi kendisiyse. Hala eğlenmeye devam edicem diyorsanız buyrun...
dokuzharf konuyu başka forum konularına taşıman cok saçma. Ben sadece burda yapılan bizim adımıza yazılmış şaka bile olsa KESİNLİKLE RAHATSIZ EDİCİ diyaloglar için konuştum.
Fazla uzatılmaz, birkaç mesaj sonra kesilir diye sustum, sustuk. Uzattıkca uzattınız, hatta yazılanlar daha rahatsız edici boyuta geldi.
Yine diyorum ben eğlenmeniz, şakaya almanız değil mevzu.. Abuk sabuk kelimelerle bir bayanın hoşuna gitmeyecek kelimelerle eğlenmeniz. Herkes bir değildir. Bir kelimeye biri kızarken diğeri ses cıkarmayabilir. Ve ben yakıştırmalarınızdan hoşlanmıyorum...
Gönderim zamanı 16.11.2005 - 23:50
Hangi yakıştırmalardan hoşlanmadığını da yazsaydın. Ona göre muhabbet etseydik seninle.. Diğer forumlardan bahsetmemin maksadı buydu. Lakin şahsınız bunu algılayamadı sanırım.
Herneyse , moralim yok zaten. gün içinde bu yazılanlara karşılık vermeyecektim , verdiğimede pişman oldum. bir denilen iki olmuyo çünkü. hep değişiyo insanlar. dün a oluyo bakıyosun bugün b.
iyi eğlenceler.
Herneyse , moralim yok zaten. gün içinde bu yazılanlara karşılık vermeyecektim , verdiğimede pişman oldum. bir denilen iki olmuyo çünkü. hep değişiyo insanlar. dün a oluyo bakıyosun bugün b.
iyi eğlenceler.
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 17.11.2005 - 16:41
Yetki deyip durucaz tabi zira sen bu lafları kullanırken hep elindeki yetkileri kullanmak la tehdit ediosun..
+ Bunu kullanıp kullanmamana da bişi dedimiz yok begenmiosan sil diye de beş bin kere sölesek onuda anlamıcaksın..
Eğlenmemen veya kızman veya rencide oldugunu belirtmen de çok umrumda değil zira böle şeyler sölerken önce kendi yaptıklarına dikkat etmen gerekir başkalarına yapmadıgın bir şeyi sana yaptımızı varsaycaksan haklı olabilirsin ama başkalarına yaptıgın bişileri başkalarından görünce bagırıosan yanlış yoldasın demektir.
Örnek: daha önce belirttiğim konuda hakkımda sapık gibi yorumlarda bulundun.. azımı açıp gık mı dedim?
Şimdi aynı şey sana yapıldıgında bağırıp durma!!
Bide şey var tabi herseferinde bunu söylüyorum begenmiosan sil sil diye ama gerekceni dogru koymassan çok bagırırım bilesin..
Nasıl ben sizin kızlar klubunda hakkımızda neler dediğiniz bilmiosam sende begenmiosan bu konuya bakmassın mouse na hakim olmayı bilmiomusun ?
Muck cnm her biyerinden
+ Bunu kullanıp kullanmamana da bişi dedimiz yok begenmiosan sil diye de beş bin kere sölesek onuda anlamıcaksın..
Eğlenmemen veya kızman veya rencide oldugunu belirtmen de çok umrumda değil zira böle şeyler sölerken önce kendi yaptıklarına dikkat etmen gerekir başkalarına yapmadıgın bir şeyi sana yaptımızı varsaycaksan haklı olabilirsin ama başkalarına yaptıgın bişileri başkalarından görünce bagırıosan yanlış yoldasın demektir.
Örnek: daha önce belirttiğim konuda hakkımda sapık gibi yorumlarda bulundun.. azımı açıp gık mı dedim?
Şimdi aynı şey sana yapıldıgında bağırıp durma!!
Bide şey var tabi herseferinde bunu söylüyorum begenmiosan sil sil diye ama gerekceni dogru koymassan çok bagırırım bilesin..
Nasıl ben sizin kızlar klubunda hakkımızda neler dediğiniz bilmiosam sende begenmiosan bu konuya bakmassın mouse na hakim olmayı bilmiomusun ?
Muck cnm her biyerinden
Gönderim zamanı 17.11.2005 - 22:35
abiicim mayaksınız siz yaa..
burda iyi muhabbet dönmüş yaaa..valla yarıldım yani..
bırakın abi yaa..kım ne yapmak isterse yapsın oksa bunlar kıymete bınerler hiç vazgeçmezler yani bu işten neysekı müdürümüz var..aloooooo
mel nerdesın kardeşim yaaa.ben gelıyom sen gıdıyon sen gelıyon ben gıdıyom olmazkı..
numaranı ver bakem sen..
burda iyi muhabbet dönmüş yaaa..valla yarıldım yani..
bırakın abi yaa..kım ne yapmak isterse yapsın oksa bunlar kıymete bınerler hiç vazgeçmezler yani bu işten neysekı müdürümüz var..aloooooo
mel nerdesın kardeşim yaaa.ben gelıyom sen gıdıyon sen gelıyon ben gıdıyom olmazkı..
numaranı ver bakem sen..
mutlu olmayı yarına bırakmak,karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer.....nehir asla durmaz..
Gönderim zamanı 18.11.2005 - 15:57
Bu "yetki" sözcüğünü bir daha duyarsam ben yetkimi kullanırım ve o mesajı silerim, söyleyeni de atarım.
Çocuk değilsiniz siz 12-13 yaşında değilsiniz. Hasta etmeyin adamı.
Bu ne ya?
Küstüm ben oynamıyorum triplerinde misiniz hepiniz? Çocuk musunuz?
Tartışma sitesidir burası doğru. Ama gereksiz yere tartışma değil de kavga yaratmak neyin nesi?
Yemin ediyorum bu siteyi kapatırım. Tehdit mi? Evet abi..
Sıkıldım sizin kavgalarınızdan.
Ayrıca kimse beni denemeye kalkmasın.
Çocuk değilsiniz siz 12-13 yaşında değilsiniz. Hasta etmeyin adamı.
Bu ne ya?
Küstüm ben oynamıyorum triplerinde misiniz hepiniz? Çocuk musunuz?
Tartışma sitesidir burası doğru. Ama gereksiz yere tartışma değil de kavga yaratmak neyin nesi?
Yemin ediyorum bu siteyi kapatırım. Tehdit mi? Evet abi..
Sıkıldım sizin kavgalarınızdan.
Ayrıca kimse beni denemeye kalkmasın.
2000 - 2010