İlkokulda sınıfta Nihal diye bi kız vardı.Dikkatini çekebilmek için yapmadığım numara atmadağım takla kalmamıştı.Lades'i o zamanlar yeni öğrenmiştik bunla ne zaman lades'e tutuşsak bilerek yeniliyodum,o da bulmuştu benim gibi kerizi paso ladese tutuşuyodu.O zamanlar ilkbahar gelince 3.-4.-5. sınıflar arası futbol turnuvaları olurdu.Ama nasıl turnuvalar sınıf hocaları kendilerini kaptırıyo,sınıftaki kızlar diğer sınıfın kızlarıyla biz daha iyiyiz diye sidik yarıştırıyo falan.Biz o sene 5'e gidiyoruz bizim sınıfın hiç bir iddiası yok.Daha doğrusu top oynayabileni yok,(Bahattin hariç,) O yılın ilk maçıda 5-A ile,kafadan favoriler,herkes fark bekliyo,maç okulun bahçesinde öğle tenefüsünde olacak,bütün okul orda bütün 5. sınıfın kızları erkekleri falan bahçenin kenarında toplanmışlar,neyse biz çıktık maça,Nihal izliyo diye öyle bi oynuyorum ki,sağa sola köpek gibi koşuyorum...maç 2-2 iken ben bi gol attım,bizim sınıf hurra sahaya daldı herkes üstüme falan atlıyo,İşte o karambolde Nihal'ide gördüm o da bana sarılarak seviniyo....Ondan sonra çıktığım bütün maçlarda gol attım,,5-C ye 1 tane( 6-3 yenilmiştik), 3-D'ye 4 tane, 4-A'ya 1 tane (ama yine yenilmiştik) ,4-B'ye 3 tane gol atmıştım. Maçlarda kendimden geçiyordum,gol atarım bizimkiler sahaya girer Nihal bana sarılır (bu sefer bende hazırlıklıyım bende ona sarılıcam) diye hayal ediyodum ama Nihal hanım bi daha hiç sarılmadı.ta ki son maça kadar,son maçımızı okulun en güçlü (hem futbolda,hem kavgada
) sınıfı 5-C'ye karşı oynayacaktık yenersek 3. olucaktık,ama 6-3 yenildik,maç bitince herkes salya sümük ağlamaya başladı,onlara bakınca benimde ağlamam geldi oturdum bende ağlamaya başladım,ama nasıl ağlıyorum,sınıf hocamız kolumdan tutup kaldırdı,sonra tek tek bizi toplayıp sınıfa çıkardı,sınıfa çıktığımızda kızlar erkeler herkes hala ağlıyodu,benim gözler bi taraftan yaş döküyor diğer taraftan da Nihal'i arıyordu,buldu da... ağlaya ağlaya üstüme geliyodu,ne yalan söyleyeyim bana sarılıcağını zannetmiştim,yanıma geldi önümde durdu, "salak...ne biçim oynuyosun...gerizekalı" falan dedi. sonra gözlerime pis pis bakıp gitti...zaten o günden sonra bi daha hiç göz göze gelmedik.
*Sınıf hocamız futbolu çok severdi,koyu bi Trabzonspor taraftarıydı.5. sınıfın sonunda bizim eve geldi babamla konuştu,beni Güngören Belediye Spor'a yazdırdılar,sonra Bağcılar,Bayrampaşa, devam etti,son olarak 16 yaşında Galatasaray seçmelerine götürdü,seçmelerde 15 dk.lık yarım saha maç yaptırıldı,walla süper oynadım 15 dk.da 2 gol attım,amma beni seçmediler.
TORPİL vardı.