harabe ...harabe ..harabe ..
aslında yazılacak çok şey var ama bazıları hiç umursanmayacak denilecek kadar ufak ayrıntılar
ilk geldiğim zaman çok kişiyle kavga ettim çatıştım fikir ayrılıklarına düştüm, yeniyim diye tınılımadım bile
büyük bi yer olmasına rağmen banada yer olmalı diye düşündüm vee sanırsam birazda inat yaptım
yeteri kadar forum tanıyorum bide harabeyi tanıyam dedim daldım konulara
shyın geyikleri alindamla olan muhabbet o kadar sarmıştı ki beni tatsız olayları unutmaya başlamıştım
sık olmasada 2 uğrayıp çıkıyodum ama herkes sıcakkanlı geliyodu bana ysfun yanmış kek isteyişi
şimdilerde pek konuşamamız
öyle böyle derken tek takıldığım site haline geldi harabe bana, forum soranlara bile harabe benim diyerek kimseye söylemedim
bigün ağzımdan kaçırdım birine söyledim harabeyi baktım muzigiller diye çoğaldık bi anda : ))
çok sevdiklerimde artık forumdaydı matam canım ciğerim gelişide kendi gibi enteresan olmuştu zaten hatta sonra konusu filan kapanmıştı : )
iyi günlerdi bee az batırmadık qustahla alindayı batakda
sonra az yenmedim ben okeyde
çirkinimiz vardı pek iyi anlaşırdık sudan sebeplerde gitti ..
sabah akşam ilk işimiz harabe olmuştu
harabe virane deyip açıyoduk
kapalı kaldıgı zaman hemen darbe girişimlerini başlatıyoduk ..o zamanki tadı almasamda harabeden vazgeçemiyorum farklı bi yer gibi
canım sıkıldıgı zamanlar eski yorumlara nuh zamanının konularına bakıyorum neden ben o zaman bulmamışım harabeyi diyorum ..
harabe çok şey kattı bana iyi arkadaşlıklar ve dostluklar edindim ..güzelde vakit geçirdim ..kattıgı gibi çok şeyimi de aldı her sitede normal gibi davrananlarının genelleme yapmayarak söylüyorum bir kaçı anormal
şuna şu kadar güveniyorum dediysem güvenim boşa çıktı maalesef ..
netice olarak anladım ki her bi şeye ciddi olarak bakmayacaksın muzi herşey eğlence ..harabe iyiki var bugün ilk kez birine iyiki varsın dedim oley