Haftanın Üyesi: Alp :)
Gönderim zamanı 25.10.2008 - 19:07
bir de bu "n yakışıklı kim" şeysine niye katılmadın be alp?redsnowun sahte birinciliğini eze eze geçerdin.
Gönderim zamanı 25.10.2008 - 19:58
Gönderim zamanı 26.10.2008 - 21:54
Söyle bakalım geçen yaz bi tanıdğın sürekli kızları kesmekten bi hal oldu mu? Hatta hastalanıp yataklara düştü mü? Hatta ve hatta ayağım şöle oldu böle oldu diyerek güzide insanları kandırırken seni doğruları söylememen için tehdit etti mi?
Böyle canına tak eden bi patronun oldu mu? Oldu ise burdan ona ne söylemek isterdin? Rahat ol lütfen bağır kürsü senin...
senin hakkında gizli çapkın diyorlar ne diyon bakem? Başkalarını hedef gösterip tüm kızları peşinden koşturuyomuşsun ...
Peki çok şahsi sorular oldu ama son bi tane birinin elinde senin böle garip bi pozun varmış.Bu konuda yorumunu alalım ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 26.10.2008 - 22:33
Hiç öyle bi şey olmadı ama olanları tanıyorum İsmini vermiyim )
*Böyle canına tak eden bi patronun oldu mu? Oldu ise burdan ona ne söylemek isterdin? Rahat ol lütfen bağır kürsü senin...
Hiç olmadı melek gibi padronum var yirim onum
*senin hakkında gizli çapkın diyorlar ne diyon bakem? Başkalarını hedef gösterip tüm kızları peşinden koşturuyomuşsun ...
hea diyorlarsa doğrudur lafın yok
Sorular için Kutlu'ya teşekkür ediyoruz
Gönderim zamanı 28.10.2008 - 12:02
eee yakında 18 oluyorsun ne hissediyorsun? Neler değişecek sence yaşamında? Eve kız atabilecen mi peki ayıp ayıp öle şeyler düşünme çıkar aklından sonra cık cık...
Bak hep soracaktım unutuyordum ahni sen şimdi bir sürü otel felan gezdin ya bilirsin en güzel kızlar nerde oluyor? Oraya gidelim tatiller de
Peki ruslar çok yakından da güzeller mi? Peki çirkin olmaya olmazda hani şöle azıcık da olsa güzel olmayanı gördün mü?
Peki biz niye rusyada doğmamışız düşündün mü bunu? neden neden?
eee sevgilin varsa rusya ve havaların küresel iklimle değişimi konulu soruları geçebilirsin anlayışla karşılarız
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 28.10.2008 - 12:10
Evet 18 oluyorum ve hayatımda değişecek pek bişey yok sadece eklenecek bi kaç şey. Mesela ehliyet alacam, barlara girebilecem falan filan. Eve kız atma konusuna gelince yorumsuz
*Bak hep soracaktım unutuyordum ahni sen şimdi bir sürü otel felan gezdin ya bilirsin en güzel kızlar nerde oluyor? Oraya gidelim tatiller de
Hiç şüphesiz ki Antalyada oluyor Akdenize git sen ))
*Peki ruslar çok yakından da güzeller mi? Peki çirkin olmaya olmazda hani şöle azıcık da olsa güzel olmayanı gördün mü?
Ben Rusları hiç beğenmiyorum. Tiksiniyorum bana esmer olsun yeter Ama rusların çirkini yok diyorlar
*Peki biz niye rusyada doğmamışız düşündün mü bunu? neden neden?
Hiç öyle şeyler düşünmedim sevmiyorum Rusları :Ppp
*eee sevgilin varsa rusya ve havaların küresel iklimle değişimi konulu soruları geçebilirsin anlayışla karşılarız
yok öyle bişey
Ayrıca senin bu gün Rus takıntın niye acaba
Gönderim zamanı 28.10.2008 - 12:27
Hem sen cümlede Rus geçince niye böle bi savunma gereği hissettin diye soruyor muyum?Bak sormuyorum pas geçiyorum...
Özel sorular sorabiliyor muyuz ki?
Mesela hoşlandığın ama söyleyemediğn birisi var mı? Hiç oldu mu? O şimdi nerde? Yok diye niye yalan söylüyon?
Peki şu aralar gözüne kestirdiğin biri var mı? Buna niye yok diye yalan söylüyon?
Ekonomik kriz sizin oralarda da hissedilmeye başladı mı? Sence kriz daha büyür mü? Nerelere kadar gider? 1929 da ki gibi sonuçta bir dünya savaşı çıkarır mı?
Nerde olursa olsun yaşarım diyenlerden misin? Yoksa illa belirli şartlarım olacak diyenlerden mi?
Hiç yanından ayırmadığın bir şey söyle bir de şunu ilerde kesin alacağım dediğin bir şey...
Bi de burdan ecehan baar içine epru yu da ekle üstüne bi de alinda çırp tam olsun
Gönderim zamanı 28.10.2008 - 12:42
Fazla abatıya kaçmadan evet
*Mesela hoşlandığın ama söyleyemediğn birisi var mı? Hiç oldu mu? O şimdi nerde? Yok diye niye yalan söylüyon?
Var tabi ki o şimdi evde
*Peki şu aralar gözüne kestirdiğin biri var mı? Buna niye yok diye yalan söylüyon?
Var var hiç sorma yaramı deşme
*Ekonomik kriz sizin oralarda da hissedilmeye başladı mı? Sence kriz daha büyür mü? Nerelere kadar gider? 1929 da ki gibi sonuçta bir dünya savaşı çıkarır mı?
Hissediyo valla. Büyümez gibime geliyo. Savaş falan çıkmaz ağzını hayra aç
*Nerde olursa olsun yaşarım diyenlerden misin? Yoksa illa belirli şartlarım olacak diyenlerden mi?
Aynen öyle. Hiç fark etmez yaşarım her yerde.
*Hiç yanından ayırmadığın bir şey söyle bir de şunu ilerde kesin alacağım dediğin bir şey...
Cüzdanım. İlerde alacağım dediğim Rang Rover Sport kesin
Bi de burdan ecehan baar içine epru yu da ekle üstüne bi de alinda çırp tam olsun
olmaz öyle şey ne ayıp
Gönderim zamanı 28.10.2008 - 12:50
shy
sorum yok benim valla.
Gönderim zamanı 29.10.2008 - 12:44
en sevdiğin yemeği neden seversin ?
Gönderim zamanı 29.10.2008 - 13:01
gulmekten karnımıza agrı gırebılecek bı anın varmı varsa anlatırmısın
gozluk ve sapka kullanırmısın...
en sevdıgın sehır ve o sehırden bı mekan..
ısmın alp olmasaydı ne olsun ısterdın
kıs olmak ıstermıydın
evetse yada hayırsa neden?
cengız ozkan ı dınledınmı hıc ?
_
Gönderim zamanı 29.10.2008 - 13:48
Gönderim zamanı 29.10.2008 - 14:27
tamam
Gönderim zamanı 29.10.2008 - 14:29
Gönderim zamanı 29.10.2008 - 14:37
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 29.10.2008 - 14:52
En sevdiğim yemek olduğu için
Gönderim zamanı 29.10.2008 - 14:56
Evet dinlerim çokta severim.
*gulmekten karnımıza agrı gırebılecek bı anın varmı varsa anlatırmısın
Hep gülüyom zaten. Fakat anlatsam uzun sürer
*gozluk ve sapka kullanırmısın...
Ne yazık ki gözlük kullanıyorum
*en sevdıgın sehır ve o sehırden bı mekan..
Antalya - Konyaaltı
*ısmın alp olmasaydı ne olsun ısterdın
Eren olmasını isterdim.
*kıs olmak ıstermıydın
Yok hiç istemedim
*evetse yada hayırsa neden?
Bilmiyom erkek olmak hoşuma gidiyor
-cengız ozkan ı dınledınmı hıc ?
Yok dinlemedim.