Jump to content

* * * * * 1 votes

İtiraf ediyorum..

• Please log in to reply
1090 replies to this topic

#541 epru'

epru'

coupling uk gacısı

• Üyeler
  • 6,579 posts

Posted 03.07.2008 - 12:12

*zong

evet bu dürtü bi itirafdı *zong

#542 carpediem

carpediem

Hiç gelmiyor desek yeridir

• Üyeler
  • 43 posts
  • İlgi Alanları:İngilizce,Elektronik,Otomobil...Varyasyonlar çoğaltılabilir..

Posted 03.07.2008 - 12:50

itiraf ediorum bu yıl da okulu bitiremedim *zong

#543 flame

flame

Burası olmadan yaşayamaz

• Üyeler
  • 6,503 posts

Posted 04.07.2008 - 03:17

itiraf ediyorum babaannemden kalan babamın çok değer verdiği ayrıca maddi açıdanda çok değerli yani antika olan küllüğü ben kırdım ve kırıkları sakladım gözüm gibi bakıom babamdanda çok korkuyom kesin beni evlatlıktan ret etcek off offf
sabah öle akşam elimizde biralar
sallana sallana alsancaktan aşağı
bir konakta karşıyakada
ben o yari arar dururum

#544 shy

shy

xrÜt / kudI

• Kurucular
  • 16,791 posts

Posted 04.07.2008 - 12:59

İtiraf ediyorum az önce şu üsttekinin babasını arayan kişi bendim.Bir daha falme gelmese sorumlusu benim.Hastanede ziyaret ederiz artık :D
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Posted Image

#545 epru'

epru'

coupling uk gacısı

• Üyeler
  • 6,579 posts

Posted 04.07.2008 - 15:18

dün gece gunahlarda %100 e varan indirimler , iyiliklerde bin kata varan ekstra puanlar bizi bekliormuş,unutmuşum, bi baktım kandil bitmiş la ,halbuse yeni baslamıstım ben sefap işlemeye :D

dip not : kul hakkı kampanya dışındadır :(

#546 flame

flame

Burası olmadan yaşayamaz

• Üyeler
  • 6,503 posts

Posted 04.07.2008 - 20:29

shy çok kainsin evden atıldım senin yüzünden ama sonra yedek anahterla içeri girdim :blush:
sabah öle akşam elimizde biralar
sallana sallana alsancaktan aşağı
bir konakta karşıyakada
ben o yari arar dururum

#547 epru'

epru'

coupling uk gacısı

• Üyeler
  • 6,579 posts

Posted 09.07.2008 - 14:37

etiler'den bahcelievlere transfer olmuşcasına , 512 mb hızla ilerleyen havasını merdiven silerken bi kenara bırakmayı unutan bi hanım ablamıs var .. sefdim bugün onu pek bi *zong

bi kattan 5 kere su istenir mi be , istenir...peki içine katılan detrejanın kokusu eleştirilir mi , eleştirilir ...*ne

sora da çıkan çıngarla sıvışılır *zong

sefgili gülnur aplacım,bak itiraf ediorum ; yüzümü kullanmıorum ben zaten seninle konusurken, sana ayak uydurmak amacım, topluma göre yaşıorum da ben..
kusuruna da bakarım, kusurun çok senin, yerli yersiz hava basıp,oksijen alımını güçleştiriorsun . sen de benim kusuruma bak, tabi bulabilirsen *öberah bi de o çemkirdiklerinin türkçesini söle bi ara ona göre cevap vericiim .. ordan bakınca turiste mi benziorum ben *zong hadi bakalım yaşına saygım var, yaşın hakkında bi rakam veremiorum ama , babanın annene kattığı hormon sonucu ortaya cıktıgın kesin, bu nedenle kemik yaşına bakmalı en kısa zamanda *gla

bi daha ki ilk iş gününde , yineden karşılaşmak umuduyla, etiler sevdalısı seni *öberah

#548 epru'

epru'

coupling uk gacısı

• Üyeler
  • 6,579 posts

Posted 09.07.2008 - 21:42

yemek yababilecek düzeye gelmiş ancak yabtıgı yemeği piştikten soora söndürecek kapasiteye erişememiş beynimi , husurlarınız da resetlemek istiorum *öberah

#549 LiQusha

LiQusha

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 405 posts
  • İlgi Alanları:yazilim muhendisligi (domain driven design, extreme programming, java EE), muzik(jazz-rock[fusion]), basketbol(oynamayi izlemeye tercih ederim, nba)

Posted 09.07.2008 - 22:53

İtiraf ediyorum, Sony'i, kulaklık konusunda büyük bir ihtimalle KOSS bir ihtimal SENNHEISER ile aldatmaya karar verdim ...

#550 Leni Moore

Leni Moore

• Üyeler
  • 70 posts
  • İlgi Alanları:Edebiyat, resim, müzik, dans, sinema, seyahat, dekorasyon, mimari...

Posted 11.07.2008 - 01:51

İtiraf ediyorum bazen kaçak gibi yaşamak güzel. Herkes seni ararken kapalı telefonun çantanda bir sahilde denizi seyretmek ve hayatını gözden geçirmek... Bunu yaptım itiraf edeyim. Ve bazen de çok saçma şeyler düşünüyorum. Kendimi o halde buluyorum. Ne alaka ki neden aklıma geldi şimdi o diyorum. İtiraf ediyorum ben uslanmam...
Tembel bir dimağ şeytanın çalışma odasıdır. Samuel Smiles

#551 wolkys

wolkys

• Üyeler
  • 64 posts

Posted 11.07.2008 - 10:35

вєηcє ѕєη dє ѕιмdi нєякєѕ gιвιѕιη.. itiraf ediyorumm:((
hayatımı çarşaf gibi aldım ellerime..
bir silkeledim,kendine yer yapamayanlar
ucuuuuuuuuuuup gitti

#552 Who am I

Who am I

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1,041 posts
  • İlgi Alanları:naie pas peur de moi

Posted 11.07.2008 - 10:39

İtiraf ediyorum yorgunum :curtain:
Doğa yıllardır bize herşeyi veriyor , peki biz doğaya ne verdik ? Sigara paketine 5 tl yada 7 tl veriyoruz , peki açan olanı görüyormuyuz ? bir hayvan öldürüldüğünde günlerce protesto ediyoruz ,peki bir şehit verdiğimizde kaç gün şehitlerimizi anıyoruz ? dizi yada şarkı sözlerini ezberliyoruz peki , kaç kişi Atatürk ilke ve inkilaplarını biliyor ? Müslümanız diyorsunuz , ama islamın şartlarını yada kurallarını bilmiyorsunuz bu nasıl müslümanlık ? herkes kendini imam sanıp konuşuyor , açın kuranı okuyun ne yazıyor acaba diye,insanları eleştiriyoruz peki kaçımız kendimizi eleştirmeye cesaret buluyor

#553 epru'

epru'

coupling uk gacısı

• Üyeler
  • 6,579 posts

Posted 11.07.2008 - 11:28

en yakın arkadaşınız dogum yabmışsa, onu sakın -anneniz yanınız da,çayı demle, yemeği dolaba koy, çamaşırları topla, naa bunları da katla derken- aramayın..!? zira başın sağolsun demeniz pek bi muhtemel :curtain:

neler oluorr lan !!! deseydi keşke hiç olmazsa vicdan azabı çekmezdim *zong

#554 Who am I

Who am I

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1,041 posts

Posted 13.07.2008 - 00:28

itiraf ediyorum yarın ortaköye hamama gidicem
Doğa yıllardır bize herşeyi veriyor , peki biz doğaya ne verdik ? Sigara paketine 5 tl yada 7 tl veriyoruz , peki açan olanı görüyormuyuz ? bir hayvan öldürüldüğünde günlerce protesto ediyoruz ,peki bir şehit verdiğimizde kaç gün şehitlerimizi anıyoruz ? dizi yada şarkı sözlerini ezberliyoruz peki , kaç kişi Atatürk ilke ve inkilaplarını biliyor ? Müslümanız diyorsunuz , ama islamın şartlarını yada kurallarını bilmiyorsunuz bu nasıl müslümanlık ? herkes kendini imam sanıp konuşuyor , açın kuranı okuyun ne yazıyor acaba diye,insanları eleştiriyoruz peki kaçımız kendimizi eleştirmeye cesaret buluyor

#555 Serra

Serra

I'm Back !!

• Üyeler
  • 8,125 posts

Posted 14.07.2008 - 21:39

İtiraf ediyorum bazen kaçak gibi yaşamak güzel. Herkes seni ararken kapalı telefonun çantanda bir sahilde denizi seyretmek ve hayatını gözden geçirmek... Bunu yaptım itiraf edeyim. Ve bazen de çok saçma şeyler düşünüyorum. Kendimi o halde buluyorum. Ne alaka ki neden aklıma geldi şimdi o diyorum. İtiraf ediyorum ben uslanmam...

tam da yazmak istediklerimdi valla *öberah
Yokluğun bu bahar biter mi ?
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#556 kara

kara

--giz----kara--

• Üyeler
  • 11,365 posts

Posted 15.07.2008 - 10:36

bu aralar bazı şeyler pek bi boş geliyor gözüme... nieyse *lol

#557 epru'

epru'

coupling uk gacısı

• Üyeler
  • 6,579 posts

Posted 16.07.2008 - 22:19

bizimkilerin, işsizliğimden bu yana, beni; getir götür,sil süpür,iki yumurta bi ekmek al,işlerinde kullandıklarını düşünmeye başladım artık .. baya bildiğin narkozsuz operasyon üzerime yabılan..::

ve evet bugün markete girip de bi kilo sigara isteyen hacı yatmaz bendim *zong

bi kilo kalmadı abla ama bi yarım verebiliriz dien embesil de kasiyerdi *gun

aramızda ki fark da, ben işssiz o işliydi *gla

yerin dibindeyim, selam ederim burdan herkese *öberah

#558 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18,713 posts

Posted 18.07.2008 - 11:18

itiraf ediyorum onun dün gece dediklerinin hepsinde salağa yattım :blush:

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...

#559 Serra

Serra

I'm Back !!

• Üyeler
  • 8,125 posts

Posted 19.07.2008 - 19:03

itiraf ediyorum.. kontörüm var.. param da var. ama yine de selime ne para verdim ne de kontör..
bazen kötü de olmak lazım *drunk
Yokluğun bu bahar biter mi ?
Ya da bu
Son;Bahar biter mi ?

#560 Who am I

Who am I

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1,041 posts

Posted 19.07.2008 - 19:07

itiraf ediyorum komşum modem şifremi istedi unuttum dedim *kurtkiz kablosuz bağlanıcak uyanık *dwarf

Similar Topics Collapse

Topic Forum Started By Stats Last Post Info

10 user(s) are reading this topic

0 members, 10 guests, 0 anonymous users