İtiraf ediyorum..
Gönderim zamanı 28.02.2010 - 22:32
itiraf buyuruyorum akşamüstü çalan telefonumu,ne söyleneceğini bildiğim için açmadım..
kimseyi çekecek halim yoktu napiim.. : )
ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...
Gönderim zamanı 28.02.2010 - 23:06
1 mart şakasıydı o Şimdi kapa 1 martta cevapla
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 01.03.2010 - 00:20
Gönderim zamanı 01.03.2010 - 02:17
Halbuki ben şaka yapmak için öle çaldırdım.Sanki sen başkası san diye öle yaptımdı ki...
itiraf ediyorum adamı vurabilirim,neticede bi anlık bir göz dönmesi meselesidir herhalde..
hemen ardından ev telefonu çalarsa onu da açmamayı düşünerekten bekledim,yine de daha
sonra,evde olacağımı düşünüp gelirler de kafamı..öh.. ..karıştırırlarsa;diye gerim gerim gerildim
yahu..
Bu mesaj hüfyaa tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 01.03.2010 - 02:17
Gönderim zamanı 01.03.2010 - 13:25
- eskiden küpe takan erkeklere hayranlık duyardım, şimdi tiksiniyorum
- cok zeki buldugum için matematik hocama platonik takılcam diye korkuyorum.
- sakaryadan nefret ediyorum
- harabedeki arkadaslardan aşkı memnu dizisinin film müzikini istememe ragmen hiç tepki gelmedi. hepsine kızgınım
- itirafa devam..
- hayatımda bir defa daha aşık olmak istiyorum
- saatlerce de dans etmek istiyorum
- memurluk sınavını kazanamazsam da intaar etmeyi düşünüyorum
- param olmadıgını bildigi halde bana, 'sen beni ararsın' gibi aptal kelimeler kullanan cimrilerden ve anlayışsızlardan nefret ediyorum
Gönderim zamanı 01.03.2010 - 14:03
Aşkı memnu dizisini sevmediğim için o istediğin dikkatimden kaçmış Hala istemekteysen bir şekilde bulup göndereyim !
Memurluk sınavını kazanamasanda Dünya'nın sonu değil gel benim dükkanda ortak olarak çalışalım
Kontorun bittiğinde bana çağrı at, hemencicik yükleyeyim , canın sağolsun )
AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...
Gönderim zamanı 01.03.2010 - 14:22
Gönderim zamanı 01.03.2010 - 19:54
Gönderim zamanı 01.03.2010 - 20:27
cumartesi'yi pazar'a bağlayan ılık bir ilkbahar gecesinin ilk saatleriydi..doğa yavaş yavaş yeşermeye
başlamıştı,fakat saat itibariyle hemen herşey siyahın açıklı koyulu muhtelif tonlarında görüktüğünden
bu pek belli olmuyordu..siyah kotumu giymiştim,üstümde de siyah bir badi ve ince bir siyah mont vardı,
siyah bağcıklı siyah spor ayakkabılarım da görüntüyü tamamlıyordu..ilk cinayetimdi ,nerden aklımda
kaldıysa artık,gece işlenecek cinayetlerde koyu renk kıyafetlerin 'in' olduğu bilgisinden hareketle öyle
bi şekil yapmıştımdı..gecenin o saatinde montumun üstünde bitakım sürrealist desenler gibi görüken
şeylerin aslında kurbanımın üstüme başıma sıçramış olan kanı olduğunu anlamak mümkün değildi,ama
ben biliyodum..bi tek ben..
apayrı bi heyecanı vardı ilk cinayetimin..sonra sonra insan kanıksıyor..
Bu mesaj hüfyaa tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 01.03.2010 - 20:28
Gönderim zamanı 02.03.2010 - 01:09
apartmandan yaşlı bir kadın bi akşam ekibiyle birlikte bize geldiydi..ekibi derken gelini melini,torunu
falan,bikaç kişi daha işte..tam kapıda ikide bir donup duran,arıza çıkaran bilgisayarımı elden geçirip
getirmiş ve çıkmakta olan cem'le karşılaştılar,o gidiyor,bunlar girecek..oturduk işte..muhtelif şekillerde
bana cem'in kim olduğunu sordu,muhtelif şekillerde 'arkadaşım' dedim,hiç bi şekilde 'bilgisayarımda sorun
olduğunda bir süredir hep çağırdığım kişi,alır götürür,onarır getirir böyle' demedim,demem.. ..niye,
zira soruş şeklindeki itici meraklılığa ayar oluyorum..en azından bikaç gün,bizim evden çıkan ve yaşı da
bana çok uzak görünmeyen bi adamın kim olabileceğini düşünerek o lüzumsuz,ve güleryüzlü bi
sinsiliği andıran merakının başını ağrıtacağını umdum..amin.. ..ha,bikaç kere,iki erkek kardeşim
olduğunu biiyor,cem'in onlardan biri olup olmadığını da sordu,bikaç kere 'hayır' dedim.. ..muhtemelen,
gördüğü kişi kardeşim de olsa 'evet' demezdim,o derece yani..
Gönderim zamanı 04.03.2010 - 14:29
seni ve eşini cok seviyorum
Gönderim zamanı 04.03.2010 - 20:18
Gönderim zamanı 04.03.2010 - 20:18
şu bikaç gündür ikinci defa,bilgidayarın cd bölmesi kendiliğinden açıkıyor bööle,tıırrtt..! diye..bugünkü
açılışında bikaç saniyeliğine,içinden bi yaratığın veya kanlı bir elin veya daha da kötüsü kanlı bir
iskelet elinin veya daha bile kötüsü bisürü kanlı elin çıkıp boğazıma sarılmasını bekledim ,
sarılmadılar sağolsunlar.. ..böyle deyince de gerçi,çıktılar ama şimdilik canıma kastetemediler;
gibi oldu..galiba..
belki de aldığın her 3 dvd'den en az birinin gerilim filmi olmasında ısrarcı olmamak lazım..
Bu mesaj hüfyaa tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 04.03.2010 - 20:18
Gönderim zamanı 06.03.2010 - 01:39
tekel işçilerinin direnişini sırf 'direniş' olduğu için sevdimdi ben nerdeyse..
böyle bi bakış açısının şık durup durmadığı hakkaten umurum değil ,bu kadar direnişsiz bi
toplulukta birilerinin arada bir direniş göstermesinde bana hoş gelen bişey var,napiim.. : )
olası kasıtsız veya kasıtlı yanlış anlaşılmalara karşı şunu da eklemek isterim ki olayın
direniş yapıyom diye milletin arabasının camını,yok tükkanının vitrinini indirme etkinliklerine
sempati duymakla herhangi bi alakası yoktur.. : )
Gönderim zamanı 06.03.2010 - 02:49
Gönderim zamanı 08.03.2010 - 15:10
sonra o tarih gecmesine ragmen mesajla ya da notla ulaşıp gelemeyecegini söylemiyorlar ya,
o tiplere acayip gıcıgım
itiraf ediyorum:
ben net bagımlısıyım : )
Gönderim zamanı 10.03.2010 - 00:55
ismi lazım değil bi konunun altına 'tarafına tüküreyim öyle gastenin,o da benim tarafıma tükürsün
umurum değil,zaten tükürüyo da ara ara..' gibi bişey yazacaktım,hem kibar bi insan olduğumdan,
nezaket ve zerafet benim karakterimdir ;hem de şahsi alınan olur diye yazmadım..buraya
yazıyorum,böylelikle kimse görmüycek..
zekiyim allah'ım,evek o benim..
Gönderim zamanı 11.03.2010 - 01:09
Bu Kez Çok İddalıydım Ama Yine Olmadı...
Tebrik Ediyorum Kendisini...
Gönderim zamanı 11.03.2010 - 01:11
2-yaza yaza burayamı yazdın burda alay edemem
3-ne kaybettiğini de yaz
4-huyum kurusun ayol napimmmmmmmmmmm
Gönderim zamanı 11.03.2010 - 01:14
Bu mesaj RedSnow tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 11.03.2010 - 01:16