Merhaba arkadaşlar. Aranızda, Varmısın? Yokmusun? yarışmasına başvuru formu dolduranlar varmı?
Ben bundan yaklaşık 1 yıl (belkide daha fazla, tam olarak hatırlayamadım) önce yarışmacı olabilmek için başvuru formu doldurmuştum. 4 hafta kadar önce cep telefonuma şöyle bir mesaj geldi; 'Mülakata davetlisiniz. Lütfen www.acunmedya.com/sms adresine girerek size gönderilen şifreyi giriniz ve onay işlemini tamamlayınız. Bende heyecanla şifreyi girip üyeliğimi onayladım. Onaydan sonra açılan sayfada, bir gün sonrasına Metin Oktay Spor Tesislerine saat 14:00'da bekleniyorsunuz diye bir sayfa çıktı. Neyse mülakata gittim. bi baktım aboooo en az 1000 kişi var şok şok şok.
Sıranın gelmesini bekledik, tam sıra geldi, çekime aldılar. Reklam çekimi yaptık he he, biz seyirci rolündeydik tabi Ama pek bi eğlenceli geçti. Yarışmacılarla tanıştım, resim falan da çektirdim, sizdede göstermek isterdim resimleri ama, görüntü kirliliğine yol açmamak için resmimi koymuyorum.
Eğer başvuru formu doldurduysanız ve sonucunda mülakata devet edilirseniz, şunu söyleyim. Mülakat dedikleri şey, başvuru formunda bahsi geçen kişi gerçekten sizmisiniz değilmisiniz ona bakıyorlar ve ikinci görüşmeye çağrılmak için uygunmu değilmisiniz onu değerlendiriyorlar. Dediklerine göre yaklaşık 1 milyon başvuru formu varmış, oraya gelenleri bu 1 milyon kişi arasından seçmişler.
Görüşmeler bittikten sonra, beni seçeceklerini hayal bile edemeden evime döndüm.
Ama 2 gün sonra beni aradılar ve sizi 2. görüşme için bekliyoruz dediler. Aman allahım dedim essahmı beee, esshtan beni çığırıyonuzmu didim. Anaaa essahtan beni çağırdılar. 2. görüşmeyede gittim. bu sefer 25-30 kişiydik. Git gide eleniyoruz, en sona 1-2 kişi kalıyor işte. Bu görüşmede, ben armut gibi ortada, 3 kişi karşımda, soru cevap şeklinde sohbet ettik. Mesleğime çok takıldılar, ve ayrıntılarını sordular. Sonra bana 3. görüşme için sizi arayacaz dediler ve beklemedeyim işte. Bana göre eğer aramazlarsa mesleğimden dolayı aramayacaklarını düşünüyorum. Çünkü o yarışmada bi meslektaşım var, bu biraz engel bir durum sayılabilir. Orada tanıştığım arkadaşların ortak görüşüne ise, beni %100 çağıracaklarını düşünüyorlar, onlara göre, çok rahat ve espirili sohbetim varmış ve ayrıca dış görünüş olarakta oldukca zenginmişim, ehu ehu valla onların yalancısıyım.
Metinden öğrendiğim kadarıyla, (metin, Lost dizisindeki Hurleye benzeyen yarışmacı, şişman kıvır kıvır saçları olan hani) en az 4 görüşme oluyormuş. En son görüşme Acunla yapılıyormuş, oda ok verirse yarışmacı oluyorsunuz.
Kısmet işte eğer yarışmacı olursam beni Televizyonda görebileceksiniz.
Eğer istanbul dışında ikamet ediyorsanız ve bir gün yarışmaya, mülakata davet edilirseniz, 2 defa düşünmenizi tavsiye ederim, çünkü en az 4 defa gidip gelmeniz gerekecek.
Şunuda eklemeden edemicem, yarışmayı izliyormusunuz bilmiyorum ama, hani yarışmacı her hangi bir ödül kazanamadığı zaman. "Ya önemli değil, bu ortamda bulunmak en güzeliydi" diyorlar ve sizde hadi canım parayı alamadın şimdi böyle konuşuyorsun diyorsunuz ya, (ben hep öyle derdim)
Ya inanması zor ama hakkaten yarışmacı olmayı, sırf o ortamda olabilmek için o kadar çok istiyorum ki, tabi ödülde yabana atılmaz ama, inanınki orada çok farklı bir dünya var, kenidizi çok farklı hissediyorsunuz.