Soğuk valla. Ama daha ne klimayı açtık ne de infra bilmemneyi. "Hamdolsun"Hava cok soguk değil mi ?
İstanbul'dan başka her yerde yaşayabilirim. Ankara'da yaşamak istiyorum mesela yineİStanbuldan başka bir yerde yaşayabilirmisin?
Posted 14.11.2008 - 17:54
Soğuk valla. Ama daha ne klimayı açtık ne de infra bilmemneyi. "Hamdolsun"Hava cok soguk değil mi ?
İstanbul'dan başka her yerde yaşayabilirim. Ankara'da yaşamak istiyorum mesela yineİStanbuldan başka bir yerde yaşayabilirmisin?
Posted 14.11.2008 - 17:58
Posted 14.11.2008 - 18:10
Doğup büyüdüğüm, rahat hissettiğim yer olması nedeniyleNeden Ankara?
Antalya'yı düşündüm düşünmesine dee.. Sürekli tatil yaparım ben oralarda. ÇalışamamGüney tarafına kaçmayı düşündün mü hiç?
Nereye döneyim? Arkamda mısın?Öm attım önemli hemen geri dönermisin?
Benden sonra bir bomba patlar herhalde. quStah'a güveniyorumBir sonraki konuk kim olacak sence?
Posted 14.11.2008 - 18:21
Posted 14.11.2008 - 18:46
Posted 14.11.2008 - 19:16
Seni seven arkadaşın
Denio
Posted 14.11.2008 - 19:18
Posted 14.11.2008 - 20:27
Posted 15.11.2008 - 01:10
Annemi babamı sessiz sakin, göl kenarında bi eve yerleştirmeken buyuk hayalın nedır
Gezmekten kasıt şehirlerarası ise severim. Otobüs ve tren seyahatleri hoşuma gider..gezmeyı severmısın yurtdışına çıktınmı çıktınsa nerelere gıttın
Sen başka bir ülkeden misin?şiir severmısın yazdınmı
Sorulmuştu sankien çok yapmayı istedığın şey
Annemin içli köftesien çok hangı yemeğı seversın
Posted 15.11.2008 - 01:11
İlk görüşte aşka, sevgiye inanır mısın?
Hiç başına böyle bişi geldi mi?
Posted 15.11.2008 - 01:34
Yıkıl karşımdan pis herif!1- BDSM hakkında görüşleriniz ?
Ortak noktaları Hard ve Soft ile başlamaları.. Yolda seni görsem bile tanımam. Müdafaa iki 'a' ile yazılır.2- Hardware-Software ikilisi ile Hardcore-Softcore ikilisi arasındaki ortak nokta(lar) nelerdir,tanımlar mısınız?...Ya da yolda görsen tanır mısınız?...tanık müdafanın sayın hakim misiniz?
Aynen öyle.3- Shut the fcuk up ya da fcuk the shut up...bunları da yolda görsen vat dı mada faka mı ?
Sadece merhaba der geçerim. Diğer iki arkadaşı bilemeyeceğim.4- Milyonda bir görülen,onda da görmezden gelinen,sadece merhaba merhaba denilen bir gribe yakalansan ilk işin ne olur lan sizin ?...siz üçünüz
Yalan oldu. Ulan her işi ben mi yapayım ya. Ayarlayın, gelirim ben5- Halı saha işi ne oldu?...Arazi işi tamam mı?...Prefabrik soyunma kabinleri falan?...Oldu mu herşey yalan? (bu sonuncusu kafiye bütünlüğü amacıyla kondu)
Namağlup lider bitirdiğimiz senenin 11'i.6- BJK tarihinin sana göre efsane 11'i kimlerden oluşur yazsana
Bu vatan onlara minnettar.. Son soruyu anlayamadım.7 - Siirt Köy Hizmetleri YSEspor,Tarsus İdman Yurdu Erkutspor , Sönmez Filamentspor,Seydişehir Alüminyumspor,Dalaman Kağıtspor,Soma Linyitspor,Bitlis Özgüzelderespor,Artvin Hopaspor ve tabii ki Mehmet Kakilli kadrosuyla efsane Hatayspor'u anımsayınca gözlerin dalar mı geçip giden maziye,anımsar mısın için titreyerek,hüzün kuşlarını besler misin avucunda...gol olur musun kalecinin uzanamayacağı köşeye giden topla...orta yuvarlağın kendi yarı alanına bakan diliminde oturup rakip takımın ataklarını sağ kanada yığmasına hislenir misin...tereddütsüz penaltı noktasını gösteren hakeme göğsün yırtılırcasına bağırmak küfretmek ister misin...kırmızı kart olur musun sonunda,şerefli bir mağlubiyet Macaristan karşısında 1-0lık ya da İngiltere karşında 8-0 lık bir Türkiye...söylesene kim olursun hatırlayınca acı maziyi...kim...kim...kim...basinger
Bu gece yapacaktım. Tüm cesaretimi toplayıp dans pistinin ortasına çıkacaktım. Özellikle gözlerim Sıtefani'yi aradı. Maykıl'dan öğrendiklerimi nihayet kolejdeki platonik aşkıma gösterebilecektim.8- okuduğun okul olan St.Quentin College(Sen Kuğentin Kalıc) da yıl sonu balosu düzenleniyor...Sen gözlüklü bir Yaşar Alptekinsin varsay (Versailles)...sürekli olarak, arkasında okuduğu okulun ismi yazan önünde yine aynı okulun Amerikan Futbolu takımında giydiği numarası bulunan kolej montuyla gezen ve okul takımı ponpon kızlarının lideri daş gibi hatun Stephanie(Sıtefani) ile (çiirlidırs) takılan, zengin züppelerinden Joshua (Caşuğa)'dan küskü yiyorsun,onların ödevlerini yapmak zorunda bırakılıyorsun,bir kaç defa da gözlüğün kırılmış bu yüzden ve bir herşey bir yana okula yanları parke kaplamalı,marley kaplamalı çıtaları olan 73 model Buick'le geliyorsun... okulun bitmesine son bir hafta kalmış ve University of Pennsylvania'ya (PENN) yaptığın başvurunun kabul edilmesini bekliyorsun ...sonra bi anda içindeki cevheri farkediyorsun,içindeki dansçı,şovmen ruh ortaya çıkıyor durduramıyorsun bir gece ansınız ulu manitu Michael Jackson'ın (maykıl ceksın) ruhunu çağırıyorsun (ölmedi ama yaşamıyorda kendisi) sana dans öğretmesini istiyorsun ondan...önceleri kabul etmeyen maykıl bundan vazgeçip sana dans etmeyi öğretiyor ve öğreniyorsun,gözlüklerinden ve sivilcelerinden bir anda sıyrılıyorsun alemin yılanı oluyorsun...ama sonra bi bakıyosun 30 sene lise de gözlüklü sivilceli gezmişin onca çileden dertten geçip,nice sabır şerbeti içmişsin adalet mi lan son günü bu hale gelmek diye bir anda isyan bayrağını göndere çekip okul balosuna yine gözlüklü gitmişsin,...parti boyunca çalan şarkılara,ezgilere,yöresel tadlara için için kıpır kıpır kareografiler düzüyorsun,orada Sıtefani yaldır yaldır tek başına dans ederken ortamda Caşuğa'nın da olmadığını görüp bir anda elini cebinden çıkarıp gözlüğünü atacak oluyorsun bir parendeyle piste girip milletin dibini düşüreyim diyorsun veee...işte o an var ya işte o anı bize anlatsana ne olur haaa,yaşatsana bize onu
Seni seven arkadaşın
Denio
Bilmukabele..
Posted 15.11.2008 - 01:37
Cinsim benhe geçiştirmeden neden cevap vermiyosunuz,ö.m atanlara neden hemen geri dönmüyosunuz?
İnsan bile değilim ki iyisi mi kötüsü mü söyleyeyimbi de Mel G. iyi bi insan mısınız? (aha yine kastım soruyu )
Posted 15.11.2008 - 01:38
Daha ne yapayım ulenBebişim benim sorum şu;
denyo nun sorusuna denyo gibi aklındakileri dökerek cevap verebilirmisin ? Bunu yapabilirmisin ? hmm ?
Posted 15.11.2008 - 01:49
Posted 15.11.2008 - 01:49
Posted 15.11.2008 - 02:03
Öyle bir hastalığım var evether bozulan şeyi toparlar mısınız ? ( kısım3. kolaj 5. )
İnsan bile değilim ki iyisi mi kötüsü mü söyleyeyimbi de Mel G. siz iyi bi insan mısınız ?
Posted 15.11.2008 - 02:08
O kadar bilgili değilim deyip geçiştirsem?Bir Dünya Karması Yapsan İlk 11'e Hangi Oyuncuları Koyarsın...
Posted 15.11.2008 - 02:13
Posted 15.11.2008 - 03:20
Posted 15.11.2008 - 15:16
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|
5G ile ameliyat yaptılar |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|
|
|
NASA 'güneşe değecek' uzay aracının denemelerine başladı |
|
|
|
Dijital kıyamet paniği... Meltdown ve Spectre herkesi tehdit ediyor |
|
|
|
Kur'an Ameli İbadetlerimiz Konusunda, Yeterli Bilgi Vermez mi? |
Din & Ahlâk | halukgta |
|
|
|
GERÇEKLERİ ARIYORSAK, ÖNCE YÖNÜMÜZÜ KUR'AN A DÖNMELİYİZ.GERÇEKLERİ, ARIYORSAK, YÖNÜMÜZÜ and 2 more... |
Din & Ahlâk | halukgta |
|
|
0 members, 5 guests, 0 anonymous users