0
Büyük İkramiye Size Çıksa...
Started by
shy
, 12.12.2008 16:11
27 replies to this topic
Posted 08.11.2009 - 16:37
alır kaçarım
Posted 11.03.2010 - 01:23
Bunca sene çıkmadı bu konuyu açarsak belki kandırırız kör talihi dedik ama yemedi
Hiç birinize zırnık koklatmam söleyem.Sonradan parayı buldu değişti demeyin.Şimdiden haberiniz olsun
Hiç birinize zırnık koklatmam söleyem.Sonradan parayı buldu değişti demeyin.Şimdiden haberiniz olsun
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 11.03.2010 - 01:28
Bana Çıkan En Büyük İkramiye Amorti
Edited by RedSnow, 11.03.2010 - 01:28.
Posted 17.10.2010 - 05:12
çok yakınımda olan 3-4 arkadaş fena borca saplanmış durumda valla kendi derdimi unuttum çıksa gözümü kırpmadan öderim borçlarını
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...
Posted 17.10.2010 - 10:42
hiç bir şekilde böyle şeylere tevessül etmem ,çünkü HUZURUMUN KAÇMASINI İSTEMEM..
Emeksiz PARADAN HAYIR GELMEZ.....
Emeksiz PARADAN HAYIR GELMEZ.....
Posted 26.10.2010 - 18:55
ilk defa bu sene alıcam bilet bakalım henüz planlarım yok ama aşırı hayallerim var kökünü kazıcam bu dünyanın
♥
Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.
♥
Posted 26.10.2010 - 18:58
Ben de Muzi bu konuyu kapattırması için harcardım tüm parayı
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
Posted 24.12.2010 - 23:24
bu seneki ikramiye benim kesinlikle her iddaya girerim astrologlar kova burcunun diyo ama benim kendime ve biletime güveniyorum
♥
Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.
♥
Similar Topics
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|
Eğer Bu Mail Size De Geldiyse Dikkat! |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |
|
|
|
Google'dan Synthesizer'lı Doodle |
İnternet | Haberci |
|