Jump to content



- - - - -

Kabak Paçası


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 tozpembe

tozpembe

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 195 posts
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:bir ada

Posted 30.12.2008 - 18:42


KABAK PAÇASI

MLZ.
1 KİLO KABAK
5-6 DİŞ SARIMSAK
2YUMURTA
50 GR.MARGARİN YA DA TEREYAÐI
DEREOTU
TUZ
KARABİBER
KAŞAR RENDESİ.


YAPILIŞI:
KABAKLARI KAZIYIP,RENDELEYİP SUYUNU İYİCE SIKIN.SARIMSAKLARI EZİN,DEREOTUNU İNCE İNCE KIYIN,ISIYA DAYANIKLI BORCAM YA DA TEPSİ NEYSE.. KABAK,SARIMSAK,DEREOTU,YUMURTALAR,TUZ,KARABİBER,ERİMİŞ MARGARİN HEPSİNİ KARIŞTIRIP GÜZELCE YAYIN.ÖNCEDEN ISITILMIŞ FIRINA SÜRÜN 20 DK.PİŞME SÜRESİ VE PİŞMEYE YAKIN ÜZERİNE KAŞAR RENDESİ EKLEYİN.SÜPER OLUYOR !

Posted Image


Posted Image

Posted Image



kabak sevmeyenler mutlaka denesin mükemmel bir tat..

#2 DKNH

DKNH

    εїз Black Mamba 24 km/h hız yapar..

  • Muhabirler
  • 9,404 posts
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:Yok ki benim bir yedeğim

Posted 30.12.2008 - 21:08

biraz da sebze katsan güzel bi ograten olur :P
Posted Image
Yoktun ve Tanrı bu ihtimalden hiç bahsetmemişti....





Similar Topics Collapse

  Topic Forum Started By Stats Last Post Info

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users