qustah...pırt:...
kulaga hoş gelioo :)bu arada cook heycanlandım
(* Özgeçmişin, Uzun geçmişin ve sabıka kaydını görelim burada )87 izmit doğumluyum.anne baba sivaslı ama ben hiç gitmedim sivasa..bigün rabbite takılmayı planlıom
4 sene sml okuyarak tez zamanda köşeyi dönenlerdenim
bilindigi gibi şu anda elazının bi köyündeyim.pamuklar icinde buyudugumden zorluk sıkıntı görmedigimden bocalamış durumdayım.
kimseyi vurmadım...az kaldıgı cok oldu ama
(* Bu nick meselesine tekrar dönelim.. Siteye geldiğinden beri kullandığın nickleri sırasıyla yaz yoksa seni yusufa havale ederim.)bende cok fazla hatırlamıorum ama
ebrar die acılıs yaptık..oslem-bkr...oslem...hasret...
(* Evliliğin tarihi belli mi? .)evet dügün yerimiz bile tutuldu.kısmetse 6ayın ılk haftası
(* Çeyizin hazır mı? Hazırsa ne koydun çeyizine? Değilde gaybol gözümüz görmesin seni...)bana ceyiz demeyin
gözlerim kör oldu yaw...kullanmıcam modası gecti bunların diyorum diyorum ama kime..
cogu bitti bikaç tülbent havlu hediyelik şeler eksik..bikac bişide sen yapıp yolasan fena olmas hani qustah
(* Kız tarafı olarak ne alıcaksınız? ...)benim gibin bi kızı alıolar ustune bişi vermeye gerek varmı
adet neyse yapılıo işte..ben hiç hoşlaşmıyorum böle işlerden.
(* Erkek tarafı ne alıcak?...)beni
(* Kaç altın istediniz adamcağızdan insafsızlar.....)bizde altın istenmez.ama takılcak belli 5 bilezik bi set
köşeyim..dügünden sonra altınlarla kaçıcam cahtırmayın
(* Başlık parasını unutmadınız dimi?...)unuttuk valla
(* Hayallerinin ne kadarını gerçekleştirdin?...)bi kısmını...geri kalanı artık başka bahara kaldı
(* Alinda ablanın en listesine de cevap verirsin dimi arada?...)vermemmii ...seve seve..
Hadi bakim yarış başlasın diger yarısmacı arkadaslara bassarılar dıleyım o zaman