0
Harabe.net Foto Albüm
Started by
Gölge
, 06.12.2005 14:06
8137 replies to this topic
Posted 28.10.2006 - 15:28
et bakem
Posted 28.10.2006 - 15:31
Boşuna uğraşmayun çocum evledım yapamazsınız..Ben yıllarımı verdim olmuyo..Benim kuzenin kanında var yamukluk
Niçin hep birlikte barış ve uyum içerisinde yaşamayalım? Hepimiz aynı yıldızlara bakıyoruz, aynı gezegenin üzerindeki yol arkadaşlarıyız ve aynı gökyüzünün altında yaşıyoruz.
Aunius Aurelius Simachus
Aunius Aurelius Simachus
Posted 28.10.2006 - 15:34
Bi dene de korkunç bi resim ekliyim dedim..Resimdekiler az önce ağzı yamuk olan kuzen ve ben..Siz de takdie edersiniz ki resim üzerinde biraz oynanmşıtır.
Niçin hep birlikte barış ve uyum içerisinde yaşamayalım? Hepimiz aynı yıldızlara bakıyoruz, aynı gezegenin üzerindeki yol arkadaşlarıyız ve aynı gökyüzünün altında yaşıyoruz.
Aunius Aurelius Simachus
Aunius Aurelius Simachus
Posted 28.10.2006 - 15:44
Sağdaki koca ağızlı olan tatlım..Ağzımı kapasiteyi ozrlayarak sonuna kadar açtım..Biraz hayvansı bi görüntü oldu ama neyse
Aunius Aurelius Simachus
Aunius Aurelius Simachus
Posted 28.10.2006 - 21:40
walla yapmaya çalıştım olmadı.bari yorum yazayım.güzelmiş
Edited by ecehan, 28.10.2006 - 21:41.
asaletini sevdiğim
Posted 28.10.2006 - 21:44
Arinna kız diş tellerin pas tutmuş galiba arada bi yaglı bişi yeee q :
Posted 28.10.2006 - 22:21
Vayy Janis teyze nur içinde yatsın. Onu da anmış olduk bu forumda...
Saçlarım öle olsun isterdim o kadar da tifterdim yine olmazdı
Saçlarım öle olsun isterdim o kadar da tifterdim yine olmazdı
Posted 29.10.2006 - 00:07
Bende çok uğraşmışımdır saçlarımı ona benzetebilmek için..Ha tabii bi de sesimi benzetmeye çalıştığım da oldu tabii ama tüm girişimlerim başarısızlıkla sonuçlandı..
olmuyo anacım olmuyo o kadından çıkan ses benden çıkmeyor..
olmuyo anacım olmuyo o kadından çıkan ses benden çıkmeyor..
Aunius Aurelius Simachus
Aunius Aurelius Simachus
Posted 29.10.2006 - 02:45
hepiniz coooook güzelsiniz :msn52:
Gelincik
Posted 29.10.2006 - 11:29
Enee kıs fıstık nerlerdesin sen??? çok özledim ben seni yaa..Bu kaybolma durumlarını hiç sevmedim ben ona göre
Aunius Aurelius Simachus
Aunius Aurelius Simachus
Posted 29.10.2006 - 15:13
Bu da bizim Paşa Mannağın önde gidenidir.Psikopat köpek.En son arkadaşın Bİlgisayarının kasasına işemişti..Burda da denizden çıkmış kendüsü .Havlusuna sarılıp güneşlenirken yakaladı onu paparazzi ekibi.
Aunius Aurelius Simachus
Aunius Aurelius Simachus
Posted 29.10.2006 - 15:25
töğğbe
''UMUT KÖTÜLÜKLERİN EN KÖTÜSÜDÜR,ÇÜNKÜ İŞKENCEYİ UZATIR'' F.N
Posted 29.10.2006 - 15:36
sensin töğğbe..Sinir sahibi ediyin milleti
Aunius Aurelius Simachus
Aunius Aurelius Simachus
Similar Topics
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|
Ayvalık Fotoğrafları (2018) |
Gezelim, Görelim | hüfyaa |
|
|
|
NASA 'en uzaktan çekilen' fotoğrafı paylaştı |
Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci |