Harabe.net görüntülü sohbet buluşması
Gönderim zamanı 10.11.2006 - 23:26
kavgadan kastım küfür olmasın yeter ..
ne biliyim burayı bir sınıf gibi düşünürsek mesale ben sınıfın önden 2. sıradaki kıvırcık saçlı kıza ve onun arkasında ki sarışın gözlüklü çocuğu sevmek ve ii anlaşmak zorunda değilim
herkes hatırlasın yada bazılarımızın hatırlamasına bile gerek yok hala yaşıyorlar hayatımız bu şekil de değil mi
hatta sınıfın içinde insanlar farklı gruplara ayrılmıyorlarmıy dı ama herkes aynı ortamı paylaşıyorlar.
forum gibi yerlerin çok tutulması mı deyim yada giderek yaygınlaşması mı deyim insanlar artık hayat şartlarından dolayı giderek asosyallaşmaya başlamıyor mu
yada okadar çalışıyoz ki nerdeyse boş vaktimiz kalmıyor buradakiler çoğu kendilerinde ki bu eksikliği kapatmaya çalışmıyorlar mı
sonuç olarak kavga çıkacak diye tartışma ortamından niye korkuluyor ki
tamam bazıları tartışmayı bilmiyot hala yada bazılarının kendi düşüncesinde olmamasını
yadırgıyor olabilir ama onlarda bir şekilde öğrenecekler bu işi
......
ne yazdım ama ehhhh
Gönderim zamanı 10.11.2006 - 23:39
Evet madem öyle haklısın...Bu durumda tatışma & forum olan harabede tartışmayanlarında banlanmasını istiyorum.. sevgi kelebeği olmayalım..
Gönderim zamanı 10.11.2006 - 23:48
yazdığın üye adınla girecek ve kameranı açacaksan problem yok?
.
.
.
.
.
Edit by ben,kendim:Anlam verememe smileysinin 10 milyon kez kullanımı...
Gönderim zamanı 10.11.2006 - 23:57
Bunları tekrar yazıp gündeme getirmicem.
Zamanında çok söyledim. Sakalımız olmadığı için dikkate alınmadı.
Oraya girmeden önce buraya sürekli kullandığın rumuzu yazman lazım.
Amaan şimdi he deyip geçiyorum.
Giren mutlu , atan mutlu , kamera açan mutlu , açmayan girmesin daha ne
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 00:01
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 00:13
Bu olayların başladığı günden beri sadece bu konuya tepkinizi yazmaklamı yetindiniz ? yoksa buraya yazmakla kalmayıp oraya girmemekle de tepkinizi belirttiniz mi ?
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 00:20
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 00:25
Bana dokunmayan yılan bin yaşasınsa olay , sorun yok.
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 00:26
Görüntülü sohbet ile normal chat arasındaki fark denilirken ne kastedilmekte..
1-Arasında fark yoktur sadece görüntülüde kameranızı da açabilirsiniz,bu bizler tarafından size tanınan bir ayrıcalıktır.
2-Kamera ile normal chat arasında çok fark var,kameran yoksa naşşş..
Kameralı chat'in ne farkı var daha mı kültürel konulardan bahsediliyor?
Şimdi durum 2 'deki gibiyse bu durumda ben şunu da uygulayabilirim.
Kamera'mı açarım önünüze bir saksı dikerim.
Şahsen Gölge'nin bu yaklaşımından sonra kendimi görüntülüye girip kamera açmayınca muhabbet etmek isteyen biri değilde sadece başkalarının görüntülerine meraklı sapık gibi hissettim.
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 00:36
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 00:47
Baştan beri söylediğim benim şu ;
Hiç birimiz yabancı değiliz.! Kamera açsakta açmasakta biliyoruz ki bizler yine sohbet edebiliriz. Odaya girdin ve uygun değilsin ama sohbet etmek istiyorsun. Yap sohbetini arkadaş. Kim ne karışır.
Terbiyesizlik yapan varsa atılır. Bu kadar basit.!
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 00:54
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 00:54
hatta acmami yönetmenimiz yasakliyo
tanimadigim insanlar oluyo
ama benim kim oldugum herzaman biliniyo
bazen acsamda bazi kisilere block koyuyorum
yani demek istedigim bazilarin görmesini istemiyorsaniz blocklayabilirsiniz
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 01:01
Herkes kafasına göre iş yaparsa ben niye admin olarak görünüyorum ki orda? Onaylamıyorum bu banlama olayını ben. Belirli birşey belirlendi mi ayrıca? Hem fikir olduk mu bu banlama olayında. Ben banlamıyom, diğer yönetici gelip banlıo her telden ayrı sesler.
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 01:11
bide üstüne tartışmlar çıkmış vayy beee
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 12:14
kamera olayının ekstra bir hizmet olduğunu düşünüyorum. bunun mecburiyet olduğu kanısında değilim. aynı mantıkla hareket edersek orada ses sistemi de mevcut. madem yüzyüze sohbet ise amaç, yazma ilkelliğine ne gerek var sesli de mecburi olsun!!! di mi ama? ne güzel, sesimizi de duymuş oluruz! (şööle canlı kanlı bi sohbet etmiş oluruz)
akşam ki olaydan 5-10 dk. sonra msn de sohbet ettiğimiz bir arkadaşıma sohbet odasında kimlerin olduğunu sordum. gariptir 2 kişi kalmış!!! (oysa ki ben banlanmadan önce 10 kişiden fazlaydık) bu mudur amaç??? sanırım benden başka kimse banlanmamış, demekki yapılan davranıştan diğer arkadaşlar rahatsız olup terketmişler. üstelik kamera iddiasıyla yanıp tutuşan arkadaşımız da orada yok! bu durumda sayın miyav arkadaşımı yüksek başarılı operasyonundan dolayı kutlarım. odayı tertemiz yapmış ve gerçek işlevine kavuşturmuş. sanırım madalyayı haketmiştir!.
zihniyet değişmediği, yapılan hata görülmediği müddetçe protestom devam edecektir. buraya stres atmaya geliyorum çünkü stres yüklenmeye değil!
sitemizin adı "tartışma&forum" olması hasebiyle tartışmaya katılmayan bi fikri olmayan arkadaşları da banlamak aynı yaklaşım gereği münasip olacaktır. konsept iddiasında bulunan admin arkadaşlarımızı ivedilikle göreve çağırıyorum. şu forumuda lütfen sohbet odası gibi bi hizaya sokunuz lütfen
saygılarımla,
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 12:32
''Ne var yani farklı nickle girdiyse'' dersen öle sapıklardan çok türer hepsine birden önlem alamassın..
Ben yaptıgımın demokratik oldugunu safunmadım bunun dogrulugunun herkeze görede oldunu sölemedim..
Amacım ilk başlarda sadece herkezin kamerasını açdırabilmek ve eglenceyi artıkrmakdı ve tabi ''ona kamera aç buna aç diip kendi açmıyanlara misilleme nietine'' dokuzun dedigi gibi o dikkafalılıkla defam ediom.. Admin falan mevzuuda hikaye her koyun kendi bacandan asılır hayvanım doru ama coban köpegi de deilim..
Son bişi ban deilde kick atmak istiom ama kick yok ondan ban atıp geri açıom hemen veya açtırıom ( :
alperene : Reel dedigin kişiliklerinide üstlen çünkü burası sanal bir ortam deil.. Nette olabiliriz ama arkadaşız diebilmemizi saglayan gerçeklik ve sergiledimiz gerçek kişiliklerimiz..
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 12:39
Kameranız olsun veya olmasın, sohbetinizi Görüntülü Sohbet bölümünde yapabilirsiniz.
Yöneticilerden ricam: Bundan sonra kimse kamerası yok diye atılmasın.
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 12:43
Kamerası olmayanı deil açmayanı atmıştım gerçi ya anlatamadım o mevzuyu uzatmim dimi.. tımam uzatmıom dokuz geler az sona o uzatır ( :
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 13:44
mustafa arkadaşıma: muhalefetim kamera dan ziyade bi şey "dikte" ettirmeye yönelik olmasıydı. elbet bir gün tanışıcaz