0
Bugünden kalan?
Started by
zilli
, 09.12.2005 20:25
477 replies to this topic
Posted 16.05.2007 - 02:47
''Bir kadın dilerse, kalabalıklar ortasında kendi için ıssız bir evren olabilir.''
denedim, yok öyle bir yer...benim ıssızlıklarım en umursamaz ayak izleriyle adımlandı, kuytu bir yer yok...en ıssızımda kalabalıklar cirit atıyor şimdi...
ama belki vardı çok eskiden...bugün yok, kalmadı dünden...
bugünden bana kalan sağlığın kötüye gittiğini öğrenmek ve onca yorgunluktan sonra hiç dinlenemeden insan yığınlarını sayarken üzerime atlayan dengesiz kedi olmamalıydı...
denedim, yok öyle bir yer...benim ıssızlıklarım en umursamaz ayak izleriyle adımlandı, kuytu bir yer yok...en ıssızımda kalabalıklar cirit atıyor şimdi...
ama belki vardı çok eskiden...bugün yok, kalmadı dünden...
bugünden bana kalan sağlığın kötüye gittiğini öğrenmek ve onca yorgunluktan sonra hiç dinlenemeden insan yığınlarını sayarken üzerime atlayan dengesiz kedi olmamalıydı...
Posted 16.05.2007 - 14:40
arkadaş dediklerini bir kere daha gözden geçir...
direnirsen kazanırsın...
direnirsen kazanırsın...
Posted 16.05.2007 - 16:21
sabahın ayazından öğlenin sıcağına kadar kolumdan her saat başı alınan kan yüzünden sersemledim...
amaaaaa....şekerim yükselmemiş! tansiyon ve fe sorunlu biraz...iğne yiyces yine malum bölgeden... hafıza sorunum da b12 nin bana hiç uğramamış olmasındanmış...vücut tanımıyor öyle bir vitamin... bol yürüyüş gerekiyor, kilo kaybım da ilacın tetiklemesiyle, stresten kaynaklanmış...
onun dışında turrrppp gibiyim hala...
amaaaaa....şekerim yükselmemiş! tansiyon ve fe sorunlu biraz...iğne yiyces yine malum bölgeden... hafıza sorunum da b12 nin bana hiç uğramamış olmasındanmış...vücut tanımıyor öyle bir vitamin... bol yürüyüş gerekiyor, kilo kaybım da ilacın tetiklemesiyle, stresten kaynaklanmış...
onun dışında turrrppp gibiyim hala...
Posted 16.05.2007 - 20:17
Geçmiş olsun bacumm Sen dikkat etme daha
Bugünden kalan güneş çarpması, yorgunluk, ama herşeye rağmen damakta kalmış o güzel tat...
Bugünden kalan güneş çarpması, yorgunluk, ama herşeye rağmen damakta kalmış o güzel tat...
Tecrübe çok zalim bir öğretmendir. İnsanı önce sınavdan geçirir, sonra dersini öğretir. - Spuitems
Posted 19.05.2007 - 06:57
Yol yorgunluğu ardına saklanmış gizli bir hüzün, tilki misali dükkana geri dönüş, çok soğuk duvarlar ve yağmur kaldı payıma bugünden..
In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..
Posted 19.05.2007 - 20:14
hastayım hastayım ve yine hastayım 3 gündür gelemedim kendime bu havada hasta olmak iğrenç bişi grip olmaktan nefret ediyorum ya başım agrıyo sürekli ve yine bugünden kalan hastalık ve hasta olduum için çözemediim bi dolu test nolcam ben ya
Hayatta En Doğru Gönlünden Geçen
Denemek İstersen Başla Biyerden
Kanatlandı Ruhum Hep Uçmak İster
Konmayı Öğrenmezsen Düşmek Var Elbet..
Posted 20.05.2007 - 20:02
bugünden kalan yorgunluk (cam sil, ortalığı sil, halı yıka )
neyse ki yardım babındaydı, ya esas işi ben yapsam!!!
neyse ki yardım babındaydı, ya esas işi ben yapsam!!!
............................şşşşt sessiz ol!.................................
Posted 20.05.2007 - 20:06
baş ağrısı, rüzgar çarpması, uyduruk bi pantalona verdiğim paranın vicdan azabı,bir de özür dileyememenin tonlarca ağırlığı
İİİİİİİİİEEEEEEEEFFFFFFFF
İİİİİİİİİEEEEEEEEFFFFFFFF
asaletini sevdiğim
Posted 20.05.2007 - 20:07
bugünden kalanda hastalık hala iileşememenin verdği huzursuzluk ama yinede ufak şeylerden duyduğum mutluluklar
Hayatta En Doğru Gönlünden Geçen
Posted 20.05.2007 - 22:14
bugünden kalan
hislerin oldukça sert dışa vurumu... kocaman bir parça üzüntü.. ölüm habeinin getirdiği mide bulantısı.. bissürü şey..
hislerin oldukça sert dışa vurumu... kocaman bir parça üzüntü.. ölüm habeinin getirdiği mide bulantısı.. bissürü şey..
Yokluğun bu bahar biter mi ?
Ya da bu Son;Bahar biter mi ?
Ya da bu Son;Bahar biter mi ?
Posted 22.05.2007 - 16:31
hafta sonuna kadar rezillik... :m
Posted 22.05.2007 - 20:33
en güzel günün ardı
кเ๓รєאє ๏l๔ยğยภ๔คภ Ŧคzlค ﻮüשєภ๓є,๒єאคz ﻮülüภ ๒เlє ﻮölﻮєรเ รเאคђtıг!!!
๓คภ๏lאค
Posted 23.05.2007 - 04:02
-herşeye geç kalış...o kadar koşturmama rağmen...
-bugün ki amirler toplantısından iğrenç koca bir sıkıntı kalacak, şimdiden biliyorum..bir de ben gene nasıl yürüyeceğim etekle yaaa?!
-dilerim bugünden bana tek kalan AFFEDİLMENİN HUZURU olur...
-bugün ki amirler toplantısından iğrenç koca bir sıkıntı kalacak, şimdiden biliyorum..bir de ben gene nasıl yürüyeceğim etekle yaaa?!
-dilerim bugünden bana tek kalan AFFEDİLMENİN HUZURU olur...
Posted 26.05.2007 - 18:31
Yorgun bir beden.
Posted 28.05.2007 - 10:05
bir şeyleri başarmış olmanın mutluluğu...
27 user(s) are reading this topic
0 members, 27 guests, 0 anonymous users