O na;
Her sabah yastığında bıraktığın düşlerine sinsice girip güneşi bekleyen bir gölge olmak hayatıma anlam katıyor,
Ve o sabah güneş belki doğuyor o kızıllıkta, ama akşam mehtap sandığın kalbimden sızan kanın rengi, ve bunun içinde o güneş batıyor.
Bunun için yaşamışım diyorum ya da yıllarca hiç yaşamamışım, seni görünce,
Değermiş hayat yaşamaya acı çekmeye varlığınmış ayakta tutan beni bilmesem de seni, kader ağını örünce,
İmkansız ötesi bir şeysin, yıldızı bile gece görürsün bulut yoksa ama sen düşlerime sığmıyorsun sabah yastıgımda bir gözyaşı tanesisin kendimden bile sakladığım,
Bilmesemde neyi beklediğimi, tutacağım nefesimi ölüme tercih ettiğim sensiz bir hayatta olsa
Umutla şansı bir kasede karıştırdım ve gökyüzüne savurdum hayat olmasa da senin bir gülümsemen ugruna,
O saçların uçuşurken rüzgarda bir fırtına kavurdu içimi o sıcakta üşüdüm donduran beni senin yanında senin yokluğun,
Amaaaa,
Gelmesende kollarıma, misafir olmasan da yüreğime yanında nefes almak ve yanımda nefes alman;
Ve her sabah doğan bu güneşin bu lanet olası İSTANBUL 'da senin yüzünü aydınlatacağını bilmek,
Ve aslında sonbaharın olmadığı senin güzelliğine duyulan hasetin soldurdugunu bilmek çiçekleri
İşte bu yaşamaya değer kılıyor Cehennemi!!
Seni Seviyorum!!