İçerik değiştir

- - - - -

"beni Seçin Böbreklerinizi Tedavi Ettireyim"

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 epru'

epru'

coupling uk gacısı

• Üyeler
  • 6.579 Mesaj

Gönderim zamanı 20.02.2009 - 11:30

29 Mart tarihinde yapılacak yerel yönetimler seçiminde adaylar, seçmenlerine ilginç vaatlerde bulunuyor. İlginç vaatlerden birisi de Samsun'da verildi.

Her çiftçiye traktör, şehrin adını değiştirme, büyük alışveriş merkezlerini şehir dışına çıkarma gibi vaatlerde bulunan adaylar, seçmene projelerini anlatmak için büyük çaba harcıyor. 28 Mart 2003 yerel seçimlerine bağımsız olarak girip 2 bin oy alan ve 22 Temmuz genel seçimlerinde de bağımsız milletvekili adayı olup kazanamayan Uyar, bu kez de bağımsız İlkadım İlçe Belediye Başkan Adaylığı için İlçe Seçim Kurulu'na başvuru yaptı. 50 yaşındaki başkan adayı Uyar, böbrek yetmezliği hastası olup çalışamayan kadınlara tedavi vaat ediyor.
Esnafları dolaşıp vatandaşlarla sohbet ederek kendini tanıtmaya çalışan işçi emeklisi Uyar, başkan olması halinde işten çıkarılmış belediye işçilerini geri alacağını söylüyor. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören 1 çocuk babası Uyar, seçimi kazanmak için var gücüyle çalışacağını belirtiyor. Belediye başkanlarının yanlışlıklarını gördüğü için aday olduğunu söyleyen Celal Uyar, seçime bağımsız girmesini de siyasi partilerin kendisini kabul etmemesiyle açıklıyor. Seçim havasına giren Celal Uyar, sosyal hayata yönelik büyük projeler hazırladığını kaydetti. İşsiz vatandaşlar için iş imkanları üreteceğini vurgulayan Uyar, ''İş konusunda kadınların erkeklerle bir ayrımı yok. Ben insanların içini bilen kişiyim. Çoğunlukla kadınlarda böbrek yetmezliği var. Böbrek yetmezliğinde kimine yardım gidiyor kimine gidemiyor. Bunu kayıt altına alacağım. En hassas konu budur yani. Kadınların çalışamaz durumunda etkili olduğu için bunu gündeme getirdim.'' dedi.

Başkan seçilmesi halinde muayene için en iyi doktorları bulacağını bildiren Celal Uyar, ''Kadınlarda böbrek yetmezliği olduğu zaman işe yerleşse bile orada sıkıntıdan tansiyonu çıkıyor. Tansiyonu çıktığı zaman da vakti saati olmuyor yani. Sen böbrek yetmezliği olan birini götürüp bir yerde rahat çalıştıramazsın. Onlara maddi manevi yardımda bulunmayı istiyoruz.'' şeklinde konuştu. Uyar, başkan seçilmesi halinde Samsun ikametgahlı işçileri işe alacağını, tüm ibadethanelerde temizlik yapılacağını, ahlak dışı durumları önleyeceğini, il dışından firmalara ihale vermeyeceğini, halk pazarı ve halk ekmek fırınları kuracağını ve özürlü vatandaşlara çeşitli yardımlar yapacağını da sözlerine ekledi.

İLGİNÇ VAATLERDE BULUNAN DİÐER ADAYLAR

29 Mart yerel seçimlerinde Bağımsız Bingöl Belediye Başkan adayı olduğunu açıklayan Zeki Börükoçi ise eski cezaevi civarında yeraltında 2 katlı asansörlü otopark yapacağını ve 49'uncu Motorlu Piyade Tugayı'nı 11 evler mevkiinde blok halinde binalar yapıp buraya taşıyacağını belirtmişti.

DSP'nin Esenler Belediye Başkan adayı Zekeriya Beyaz da, yabancı marketler dahil bütün marketleri şehir dışına çıkaracağını vaat etti.

Bilecik'te merhum berber Raşit'ten icazet aldığını iddia eden bağımsız belediye başkan adayı Mutlu Ateş de Bilecik'in adını Ertuğrul Sancağı olarak değiştireceğini vaat ediyor. Bu vaatlerin yerine getirilip getirilemeyeceğini ise seçmen seçime kadar değerlendirecek

Cihan

#2 DKNH

DKNH

εїз Black Mamba 24 km/h hız yapar..

• Muhabirler
  • 9.404 Mesaj

Gönderim zamanı 20.02.2009 - 12:01

Ben insanların içini bilen kişiyim. Çoğunlukla kadınlarda böbrek yetmezliği var. Böbrek yetmezliğinde kimine yardım gidiyor kimine gidemiyor. Bunu kayıt altına alacağım. En hassas konu budur yani. Kadınların çalışamaz durumunda etkili olduğu için bunu gündeme getirdim.'' dedi.

:D
Gönderilen Resim
Yoktun ve Tanrı bu ihtimalden hiç bahsetmemişti....

#3 Muziçko

Muziçko

V.I.P. Üye

• Dokunulmazlar
  • 12.098 Mesaj
  • İlgi Alanları:İhtiyaç anında camı kırınız!

Gönderim zamanı 20.02.2009 - 12:08

peh pehh peh bi sağlığımızı hafife almadıkları kalmıştı o da oldu yani

2 gündür başımda olan ağrıyı kesene oyumu verecem :mad1: yokmu arttıran :D

Gönderilen Resim

Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.

Gönderilen Resim