0
Son Osmanlı Padişahı 1. Recep Tayyip Erdoğan!
Konuyu açan
WaLe
, 04.03.2009 17:07
bu konuya 32 yanıt verildi
Gönderim zamanı 10.03.2010 - 18:10
TBMM Başkanlık Divanı, Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin'in başkanlığında toplandı. Edinilen bilgiye göre, toplantıda, Türkiye Büyük Millet Meclisi Personeli Görevde Yükselme Yönetmeliği'nde yapılması düşünülen değişiklik ele alındı.
Toplantıda ayrıca, Dolmabahçe Sarayı içinde Resim Heykel Müzesi yanındaki Yıldız Porselen Fabrikasının satış yerinin, Başbakanlığa tahsis edilmesi kararlaştırıldı. Başbakanlık, binada gerekli restorasyonu yaptıracak. Bina, Başbakanlığa gelen konuklar ile gazeteciler için çalışma ofisi olarak kullanılacak.
Erdoğan'a yeni oda
Daha önce gündeme gelen ancak karara bağlanmayan, Başbakan'a yeni oda önerisi de çözüldü. CHP ve MHP'li üyelerin karşı çıktığı oda önerisi, AKP'lilerin oyula kabul edildi. Alınan kararla Başbakan Erdoğan'a Dolmabahçe Sarayı'nın sergi salonu bölümünde makam odası verilmesi kabul edildi.
Kaynak Gerçek Gündem
yani
)
Toplantıda ayrıca, Dolmabahçe Sarayı içinde Resim Heykel Müzesi yanındaki Yıldız Porselen Fabrikasının satış yerinin, Başbakanlığa tahsis edilmesi kararlaştırıldı. Başbakanlık, binada gerekli restorasyonu yaptıracak. Bina, Başbakanlığa gelen konuklar ile gazeteciler için çalışma ofisi olarak kullanılacak.
Erdoğan'a yeni oda
Daha önce gündeme gelen ancak karara bağlanmayan, Başbakan'a yeni oda önerisi de çözüldü. CHP ve MHP'li üyelerin karşı çıktığı oda önerisi, AKP'lilerin oyula kabul edildi. Alınan kararla Başbakan Erdoğan'a Dolmabahçe Sarayı'nın sergi salonu bölümünde makam odası verilmesi kabul edildi.
Kaynak Gerçek Gündem
yani
)
AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...
Gönderim zamanı 10.03.2010 - 18:11
tapusunu kendi üzerine almasa bari.
dikkat etmek lazım.
dikkat etmek lazım.
Gönderim zamanı 10.03.2010 - 19:47
şimdi kızacaksınız ama atatürk de son dösrt sene dolmabahçe sarayında kaldı o padişah mıydı
Gönderim zamanı 10.03.2010 - 19:52
Yok niye kızalım
Cumhuriyeti ilan eden biri için ''padişahlıkta gözü var!'' diyenin gözü çıksın diye bir beddua ederiz bizde )
Cumhuriyeti ilan eden biri için ''padişahlıkta gözü var!'' diyenin gözü çıksın diye bir beddua ederiz bizde )
AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...
Gönderim zamanı 10.03.2010 - 21:25
padişahım çok yaşa padişahım çok yaşa
buarada ATATÜRK dolmabahçe sarayında kalmayıpta nerde kalıcaktı koskaca cumhur reisi ( bakınız reisi dedim güzel oldumu evet olldu )
orda kalması şarttı zaten ama oda padişah gibi yaşamadımı evet tabikide padişah yaşadı son zamanlarını heleki o aşk hikayesi delirtiyo beni Atatürk ün özel hayattaki kişiliğinden soğutuyo nerden geldi bu konuda aklıma ya
buarada ATATÜRK dolmabahçe sarayında kalmayıpta nerde kalıcaktı koskaca cumhur reisi ( bakınız reisi dedim güzel oldumu evet olldu )
orda kalması şarttı zaten ama oda padişah gibi yaşamadımı evet tabikide padişah yaşadı son zamanlarını heleki o aşk hikayesi delirtiyo beni Atatürk ün özel hayattaki kişiliğinden soğutuyo nerden geldi bu konuda aklıma ya
Bu mesaj pikaçu tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 10.03.2010 - 21:27
SABIRRRR SABIRRR SABIR........
Gönderim zamanı 11.03.2010 - 13:32
Gönderim zamanı 11.03.2010 - 13:57
oğlum bilal (=
eğer sen padişah isen bir gemicik al ve ayrıca sabah grubunda söz sahibi ol
yok eğer padişah ben isem sana emrediyorum al bi gemicik ve ayrıca sabah grubunda söz sahibi ol
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ben yaptım ha bi yerden aşırmadım
padişah lafından hemen bu replik geliyo aklıma sanırım fatih ile babası arasında geçmişti
eğer sen padişah isen bir gemicik al ve ayrıca sabah grubunda söz sahibi ol
yok eğer padişah ben isem sana emrediyorum al bi gemicik ve ayrıca sabah grubunda söz sahibi ol
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ben yaptım ha bi yerden aşırmadım
padişah lafından hemen bu replik geliyo aklıma sanırım fatih ile babası arasında geçmişti
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...
Gönderim zamanı 11.03.2010 - 14:01
Verilebilir bence sakıncası yok. Dolmabahçe İnönü stadının yanındaydı sanırım emin olmamakla birlikte...
Bu durumda Başbakan Beşiktaşlımı oluyor onlara göz mü kırpıyor demek Gönlünde bi Beşiktaş aşkı ile mi doluymuş da stadın yanına gidiyor
Bu durumda Başbakan Beşiktaşlımı oluyor onlara göz mü kırpıyor demek Gönlünde bi Beşiktaş aşkı ile mi doluymuş da stadın yanına gidiyor
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 11.03.2010 - 14:04
Hazretleri belki odayı Yaşar Büyükanıt ile buluşmak için yaptırıyordur.
Gönderim zamanı 11.03.2010 - 22:35
başbakan fenerbahçeli değil mi ya beşiktaşı nerden çıkardınız.
Gönderim zamanı 11.03.2010 - 23:55
O zaman fener stadı yakınlarında bi saray blsun olmadı yaptırsın.ben mi dedim beşiktaş şampiyonluğunda stadın yanına git daire tut onlara tempo tut diye.başbakansa karar versin hangi kulüp seçimini yapsın kamuoyunu yanıltmasın
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.