'Son Osmanlı Padişahı 1. Recep Tayyip Erdoğan!'
Pankart, Erdoğan'ın bir hayranı tarafından hazrılandı
İstanbul’un iki yakasını birleştirecek Zincirlikuyu-Söğütlüçeşme metrobüs hattının açılışına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ‘padişah’ gibi karşılandı.
Hattın açılışı öncesinde halka seslenen Erdoğan, Metrobüs ve yapılan diğer yatırımlarla ilgili konuşurken açılışın olduğu alanda açılan bir afiş büyük dikkat çekti.
Özellikle son Davos çıkışının ardından bazı kesimler tarafından ‘Yeni Osmanlı’nın temsilcisi olarak gösterilen Başbakan Erdoğan için hazırlanan afişte ise şunlar yazıyor: “Son Osmanlı Padişahı 1. Recep Tayyip Erdoğan!”
PANKART BİR HAYRANI TARAFINDAN HAZIRLANMIŞ
Başbakan Recey Tayyip Erdoğan'ı son Osmanlı padişahı olarak niteleyen pankartın koyu Erdoğan hayranı ve aynı zamanda hemşehrisi olan Celil Şen tarafından hazırlandığı ortaya çıktı.
Pankart, Kadıköy'de dijital baskı işi yapan Celil Şen ve çalışanları tarafından açıldı. Başbakan Erdoğan kürsüde konuşurken açılan ve partililerin uyarısı üzerine kısa sürede kaldırılan pankartta. "Son Osmanlı Padişahı 1. Recep Tayyip Erdoğan" yazıyordu. Pankartı hazırlayan dijital baskı şirketi sahibi Celil Şen, telefonda verdiği bilgide, "Ben Başbakan Erdoğan konuşurken ağlıyorum. Onu çok seviyorum. Türkiye'ye böyle bir başbakan geldi mi ? Ben ona olan hayranlığımı göstermek için böyle bir pankart hazırladım. Ama neden indirildi, anlayamadım" şeklinde konuştu