.9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK BÖLÜMÜNDE OKUYORUM.DAHA DOÐRUSU OKUMAYA ÇALIŞIYORUM.BU DÖNEM KAYDIMI YAPTIRMAM İMKANSIZ GİBİ.EÐER BİRAZ OLSUN YARDIMCI OLURSANIZ İNANIN ÇOK MUTLU OLACAÐIM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.BANA MAİL ADRESİMDEN ULAŞMANIZI RİCA EDİYORUM:geheimisss@yahoo.com.tr LÜTFEN BU MESAJI DİKKATE ALIN.
0
Lütfen Okuyun...
Konuyu açan
umut87
, 25.12.2005 19:53
bu konuya 5 yanıt verildi
Gönderim zamanı 25.12.2005 - 19:53
.9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK BÖLÜMÜNDE OKUYORUM.DAHA DOÐRUSU OKUMAYA ÇALIŞIYORUM.BU DÖNEM KAYDIMI YAPTIRMAM İMKANSIZ GİBİ.EÐER BİRAZ OLSUN YARDIMCI OLURSANIZ İNANIN ÇOK MUTLU OLACAÐIM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.BANA MAİL ADRESİMDEN ULAŞMANIZI RİCA EDİYORUM:geheimisss@yahoo.com.tr LÜTFEN BU MESAJI DİKKATE ALIN.
Gönderim zamanı 26.12.2005 - 13:31
Ben anlamadım ne gibi bir yardım? neden ayrıca 1 mesaj yazıp gittin? İnsanlar tanımadığı birine ne derece yardımcı olabilirler ki? Açıkcası ben samimiyete inanmadım.. Neyse birgün olurda buraya bişiyler yazdığını hatırlarsan, uğrarsın forumumuza da cevap verirsin belki...
Gönderim zamanı 26.12.2005 - 21:31
Allah yardımcın olsun kardeşim ...
Bîgâne-i mahabbetün olmaz gam-âşinâ
Ey dâğ-ı derdin eylemeyen merhem-âşina
Ey dâğ-ı derdin eylemeyen merhem-âşina
Gönderim zamanı 27.12.2005 - 01:51
mühendislik bölümü demişsin de fakültedir yavrucum o.. ilk başta bununla başlayalım.. şimdi söyle bakalım hangi bölümdesin ve hangi konularda yardıma ihtiyacın var ?
Gönderim zamanı 27.12.2005 - 09:08
gerektiğinde insanlar birbirine yardımcı tabiki olur.. en zor şartlarda bu ülke yardımlaşmayı çok iyi gösterdi... gerçi normal zamanlarda insanlar ana avrat düz gidiyor birbirine bunuda anlamış değilim...
eğer gerçekten yardım isteyen bir insan varsa yardımcı olmaya çalışırız damlaya damlaya göl olur... ancak bunun gerçekten bir yardıma mı gittiğini bilmemiz yani enayi yerine konulup konulmadığımızı bilmekte önemlidir....
:msn32:
eğer gerçekten yardım isteyen bir insan varsa yardımcı olmaya çalışırız damlaya damlaya göl olur... ancak bunun gerçekten bir yardıma mı gittiğini bilmemiz yani enayi yerine konulup konulmadığımızı bilmekte önemlidir....
:msn32:
Gönderim zamanı 03.03.2006 - 16:20
maddi yönden bi sıkıntın var galiba bence açıkça yazsaydın daha iyi olurdu
Allah yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun
SEVDİÐİN KADAR SEVİLİRSİN