* şu meşhur yemekteyiz poroğramını bilmeyenimiz yoktur zahar..hani onlar birbirlerine höykürdükçe,bizde onlara tüü püü diye pöykürüyoruz ya,he işte orada yarışan elemanların - gerçek insan- değil de ( o neyse artık,mutant olma ihtimallerine vurulmadığım aşikar ama ) oyuncu olduklarını öğrendik netten.meğersem yiyolarmış bizi ayaküstü.garipdir ki hala da izliyoruz..yemekteyiz ya,yiyormuş gibi yapıyoruz..
* siber kültürden haberiniz vardır.hani çeşit çeşit abilerin ablaların düştüğü son batak ve orda ki görüntülerinin profilleşmiş hali.genelinin sersem ve zevzek yaratıkların oluşturduğu ucube çiftleşme yeri.anlatılamayıp yaşanılan karakterlerin tek adresi son çaresi. şimdi bu siberalemi biraz elledim ben dönen şey ne bileyim ayarına..girdik siteye dalgasına,ve eski ahbablarımdan bi dolu yüzün bu sitenin üyesi olduğunu ve patronunun ofis masasında falan foto çekinip,koyduklarını görünce ağzımı yerlerden toplamam uzun bi zaman aldı.sitenin detaylarına inince de,günde takribi 10 bin online i üyesi olduğunu,ve toplamda bir milyonu aşkın üye barındırdığını görünce bıraktım ağzımı yerde toplamadım..ve derin düşüncelere gark eyledim, -vaa anasını baa ne cinsler varmış - , - ne ...şler dönüyormuş burnumuzun dibinde- ,-seks salaklığı hangi boyutlarda aceba -, - psikoabazalık insanlara daha fazla neler yaptırabilir-..
edindiğim bu istatistiki bilgilerden sonra,insan denen illetten böyklemek için ideal bi analiz ortamı olduğunu gördüm.aşktı sevgiydi sadakatti öpüşmekti sevişmekti neyse de, seks de bu kadar ayağa düşüp ucuzladı mı be arkadaşım. üyelik 8 lira. ( idi en son ) (aman yarabbim milyonlar falan )