İçerik değiştir

- - - - -

Uğur Dündar'ın İsyanı

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 26 yanıt verildi

#1 Melih

Melih

Giggity Giggity Goo!

• Kurucular
  • 8.516 Mesaj
  • İlgi Alanları:Sadece Harabe.net :)

Gönderim zamanı 25.03.2009 - 23:58

2000 - 2010

bit.gifladybug.gif

#2 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj

Gönderim zamanı 26.03.2009 - 00:03

Bunlar kantarın topuzunu iyice kaçırdılar. Böyle yaparak ülke için hayati önem taşıdığını iddia ettikleri bir soruşturmanın içine ediyorlar. Bu da toplum nezdinde ''muhalifleri sindirme'' olarak algılanıyor.

#3 shy

shy

xrÜt / kudI

• Kurucular
  • 16.791 Mesaj

Gönderim zamanı 26.03.2009 - 00:15

Savcı bakanlığı kapar bu gidişle yaa...ben beğeniyorum çok savcı bir savcı... Her yaptığı savcı dolu savcı :S
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#4 pac

pac

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 26.03.2009 - 00:47

sadece takke düştü kel göründü bazı tetikçilerde :S
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#5 Melih

Melih

Giggity Giggity Goo!

• Kurucular
  • 8.516 Mesaj

Gönderim zamanı 26.03.2009 - 01:48

Ne demekti bu şimdi?
2000 - 2010

bit.gifladybug.gif

#6 CIZIRTI

CIZIRTI

Burası ona huzur verir

• Üyeler
  • 248 Mesaj

Gönderim zamanı 26.03.2009 - 02:07

Star haber saatinde izlemiştim Uğur Dündar ın bu konuşmasını. Bu videonun eklendiği sitede altında yazmışlarki Dündar ın çıldırdığı an…. Çıldırmakla ne alakası var, adamın ailesi hakkında iddiada bulunuluyor. Adamda eğer böyle birşeyi ispatlarsanız istifa ederim şeklinde gayet emin ve kesin bir cevap veriyor. Gayet usluplu şekilde ve terbiye sınırlarını aşmadan cevap verdi.
Ailesinin kullanılması ve iftira atılması hiç adil değil, ayıp…

#7 Summer Wine

Summer Wine

Zaman buldukça takılır

• Üyeler
  • 194 Mesaj

Gönderim zamanı 26.03.2009 - 10:01

Hiç kimse ailesi hakkında bu şekilde bir iftiraya sesiz kalamazdı sesiz kalsa zaten kabul etmiş olurdu Uğur Dündar tepkisinde çok haklı bu şekilde insanlara iftira atmak çok iğrenç....
Ne gitmeyi becerebildim Ne kalmayı
Buraların sakini ve ama yolcu
İki yarısı bir bütün etmeyen
Dört mevsim sonbahar ağacı.

#8 WaLe

WaLe

Kimene!

• Üyeler
  • 6.730 Mesaj

Gönderim zamanı 26.03.2009 - 12:16

Büyükada da tecavüze uğrayan bir oyuncunun kimliğini ifşa ederek haber patlatlamakla övünürken ailesinden ve çevresinden dahi olayı gizleyen mağdur kişinin namusait durumunu hiç düşünmemiş biri bana hiç samimi gelmiyor. Bir de "takdiri ilahi" veya "allahın sopası yok" gibi deyişler geliyor aklıma.

"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
Gönderilen Resim

’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.

Paul Valéry

#9 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj

Gönderim zamanı 26.03.2009 - 12:23

Müstehak be... Bize de size de her şey müstehak.

#10 Melih

Melih

Giggity Giggity Goo!

• Kurucular
  • 8.516 Mesaj

Gönderim zamanı 26.03.2009 - 12:41

Büyükada da tecavüze uğrayan bir oyuncunun kimliğini ifşa ederek haber patlatlamakla övünürken ailesinden ve çevresinden dahi olayı gizleyen mağdur kişinin namusait durumunu hiç düşünmemiş biri bana hiç samimi gelmiyor. Bir de "takdiri ilahi" veya "allahın sopası yok" gibi deyişler geliyor aklıma.

Seni kim dolduruşa getirdi bilmiyorum, ama o bahsettiğin kişinin kimliğini ifşa etmedi. O konuşmayı baştan sona izlemiştim.
Hatta o kişi, kendi ismini yanlışlıkla telaffuz etti.

Harabe.net üyesi, "hah şuna bir kulp takayım", "şuna bir saldırayım", "açığını bulayım" mantığıyla yaklaşmaz!
2000 - 2010

bit.gifladybug.gif

#11 WaLe

WaLe

Kimene!

• Üyeler
  • 6.730 Mesaj

Gönderim zamanı 26.03.2009 - 13:10

Uğur Dündar Bir Hayatı Mahvetti

19 Kasım 2008 13:13Uğur Dündar önce cinsel saldırıya uğrayan dizi oyuncusu genç kızı oynadığı dizileri göstererek ekranda ifşa etti. Kız canlı yayını arayınca da etik takıldı.

Önce Kızı İfşa Etti; Sonra Etik Gazeteci Takıldı

Büyükadada tecavüze uğrayan dizi oyuncusu kızla ile ilgili haberleri biliyorsunuz. O kız Star habere bağlandı. Uğur Dündar, biraz şaşkın yayına aldı onu... Belli ki önceden planlanmamış bağlantı. Zaten kız da sözleri ile bunu doğruladı. Star'daki buzlu görüntülerini görünce panik olmuş ve yayını aramış. Söyledikleri ile hem Uğur Dündar'a hem de tüm medyaya "etik" dersi verdi.

O anları aktarmadan önce bir notu iletelim...
Uğur Dündar, ana haberde genç kızla ilgili haberi sunarken,
-"Star haberin ortaya çıkardığı olay tüm medyada yer aldı" gibisinden bir cümle kullandı. Yani haberi biz patlattık edasında...

Aradan iki haber geçtikten sonra dizi oyuncusu kız yayına bağlandı...
Sözleri ile Uğur Dündar'ı 'sus-pus' etti, herkese güzel bir 'etik' dersi verdi.

A.A.-"Bu ana haber bültenin bile olmaması gerken bir haber... Cinsel saldırı yerine "tecavüz" kelimesini kullanmanız bile acıtıyor. Böyle bir şey yaşayan insanların tanımlanmasın da daha dikkatli olmalı..." diyerek ilk darbeyi vurdu.

Daha sonra da görüntülerinin ekrandan verilmesine getirdi sözü...
Diziden alınan karelerin Star'da yayınlanması onu dehşete düşürmüştü.

A.A; "Sizin VTR'nizi gördükten sonra dehşete kapıldım. O kadar ödüm koptu ki bunun nereye gideceğinden endişe edip aradım. Bundan sonra daha fazla bir şey söylemek istemiyorum."

DÜNDAR'IN UTANDIÐI ANLAR

Genç kız tam dozunda eleştirisi ve haber değerinden önce insan değerini hatırlatan sözleri ile Uğur Dündar'ı mahçup etti... Canlı yayında şu diyalog yaşandı;

DÜNDAR: Ben de burdan bir çağrıda bulunuyorum. Bu hanımefendi zaten bir talihsizlik yaşamış, tekrar tekrar mağdur duruma düşürmeyelim. Onu kaçar duruma sokmayalım.

A.A : Ben İstanbul'da özgür olarak devam etmek istiyorum. Şu anda bir kabusa dönüştü. Lütfen bu kabusu sürdürmeyin.

DÜNDAR: Biz size elimizden geleni yapmaya hazırız...
A.A : Ben şu anda haber değeri olan biriyim. Ama ben insan olarak değerli olmak istiyorum... Sizin VTR'nizi gördükten sonra dehşete kapıldım.
O kadar ödüm koptu ki bunun nereye gideceğinden endişe edip aradım.

DÜNDAR: Beni bir televizyoncu gazeteci olarak görmeyin...
A.A: Zaten öyle görüyorum sizi. 3 yaşından beri tanıyorum

DÜNDAR: Sürçü lisan ettimse bağışlayın...
A.A : Estağfurullah... Haber değeri ile insan değeri arasında seçim yapmak lazım.
DÜNDAR : Yüreğim sızlayarak sizlere geçmiş olsun diyorum.

ASIL TECAVÜZ ŞİMDİ OLAN

Dizi oyuncusu AA'nın mahkemeye verdiği ifade ise medya tarafından ele geçirilmiş. "Bu ifade nasıl sızdırılır" diyerek isyan ediyor. Bütün gazetelerin yarınki baskısında çıkacak olmasının kabusunu şimdiden yaşıyor...

Medyaya şu mesajı veriyor;

"Yarın ben gazetelerde bu olayın ayrıntılarını görmek zorunda mıyım. Cinsel saldırının değişik bir türünü yaşamak zorunda mıyım... Bu olay aylar önce yaşandı, ben terapi gördüm iyileştim. Ama konu şimdi yeniden açıldı ve asıl saldırı şimdi başladı. Şimdi herkes öğrendi... Binler onbinler, milyonlar biliyor... Ben bunların karşısında nasıl duracağım..."

KOLUMA DAMGA BASTILAR

Olayın izlerini hala zihninde taşıyan A.A, Kartal adliyesine sevk edilirken adada koluna damga basıldığını söylüyor. "Bundan fena halde rencide oldum" diyen A.A'nın polislerle yaşadığı diyalog ise inanılmaz...

Saldırıya uğradıktan hemen sonra karakolda ifade veren AA'ya polisler, "
"Aaa siz şu dizide oynayan kişisiniz değil mi" diye sorular sormuşlar...

Kaynağa gerek görmüyorum bu haberi bilimum haber sitelerinde bulabilirsin. Programı bende izledim Uğur DÜNDAR nasıl bir olaya imza attığını anladığındaki ezikliği çok iyi hatırlıyorum.

Harabe ne üyesi dolduruşa gelmez merak etme : )

Gönderilen Resim

Paul Valéry

#12 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11.484 Mesaj

Gönderim zamanı 26.03.2009 - 13:30

Adalet ve iftira edilmemek herkezin hakkı,Adaletli davranacaksın iftira etmiyeceksin ki bir gün adalet istediğinde adalet bulasın...Bu gün Uğur Dündar elindeki imkanları kullanarak adalet isteğini milyonlara duyurabiliyor.Peki ya medyanın iftiralarına uğrayan milyonların selerini duyuramadıkları için uğradıkları adaletsizsiklere ne demeli....?
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...

#13 dora

dora

made by f"ebru"ary 8

• Cadı
  • 4.623 Mesaj
  • İlgi Alanları:ilgisiz alakasiz..

Gönderim zamanı 26.03.2009 - 13:36

tek şansı uğur dündar oluşu
“Sen; onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, o seni susturduğunu sanar. Hayat işte.”

#14 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj

Gönderim zamanı 26.03.2009 - 13:39

Kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın. Uğur Dündar'ın kumpasa alınmasının nedeni, hükümete muhalif olan bir kanalda yayın yapmasıdır.

Bok atmanın da bir şerefi vardı fakat malum zihniyet sayesinde o şeref de kayboldu.

#15 Melih

Melih

Giggity Giggity Goo!

• Kurucular
  • 8.516 Mesaj

Gönderim zamanı 26.03.2009 - 13:47

WaLe..

Bana konuşmaların kıçından başından kırpılarak editlenmiş ve saçma sapan sitelerin ("yandaş" böyle bir şeymiş demek ki) kopyala & yapıştır yöntemiyle koyduğu aynı "haberi" kaynak olarak gösterdin ya, yazıklar olsun diyorum *heyo
O konuşmanın tamamını dinle/izle yeter.

Tekrar tekrar söylüyorum: AA'nın kimliği ifşa edilmedi. Ama bu Ergenekon zımbırtısında Uğur Dündar'ın ismi birebir geçiyordu. Yani U.D. diye geçmiyordu.
Bunun izahını yapamayacaksan hiç kopyala & yapıştır yapma..
2000 - 2010

bit.gifladybug.gif

#16 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11.484 Mesaj

Gönderim zamanı 26.03.2009 - 13:47

Savcı bizim görüşümüzüm karşısındakileri soruşturmaya aldığı zaman adalet, tersi olduğu zaman adaletsizlik...Kendi görüşlerimizin doğruluğuna o kadar inanıyoruz ki adaleti kendi görüşlerimizi savunduğu büddetçe adalet olarak görmeye başladık....
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...

#17 WaLe

WaLe

Kimene!

• Üyeler
  • 6.730 Mesaj

Gönderim zamanı 26.03.2009 - 14:20

Mel G.

Bir yanlışı övmüyor çuvaldızı hatırlatıyorum. Bu habere kaynak vermedim ki konuyu arayan herkez kendine göre doğru bildiği yani yandaş olarak tanımlamadığı herhangi bir haber sitesinden doğrulatabilsin. Asıl olayları insani olarak değilde siyasi olarak değerlendirip bir yanlışa karşı çıkıp bir yanlışa ses çıkarmayanlara yazıklar olsun.

"Yarın ben gazetelerde bu olayın ayrıntılarını görmek zorunda mıyım. Cinsel saldırının değişik bir türünü yaşamak zorunda mıyım... Bu olay aylar önce yaşandı, ben terapi gördüm iyileştim. Ama konu şimdi yeniden açıldı ve asıl saldırı şimdi başladı. Şimdi herkes öğrendi... Binler onbinler, milyonlar biliyor... Ben bunların karşısında nasıl duracağım..."

Bu cümleler mağdurun cümleleri değildir de de bende çuvaldızı hatırlatmak haksızlığımı kabul edeyim..

Gönderilen Resim

Paul Valéry

#18 Melih

Melih

Giggity Giggity Goo!

• Kurucular
  • 8.516 Mesaj

Gönderim zamanı 26.03.2009 - 14:27

Ben de o zaman sana şöyle özetleyeyim:
Tüm haberlerde kendi adının, görüntülerinin gözükmesini istemeyen o bayan, bunlara bir son verilmesini "haykırmak" için 3 yaşından beri izlediği Uğur Dündar'ın ekranını tercih etti.

Zaten Uğur Dündar çuvaldızı kendine batırmış. Bu olayın, Ergenekon zımbırtısında Uğur Dündar'ın isminin ifşasıyla hiçbir alakası yok..
Yani yazık ettin bence Uğur Dündar'a..
2000 - 2010

bit.gifladybug.gif

#19 CIZIRTI

CIZIRTI

Burası ona huzur verir

• Üyeler
  • 248 Mesaj

Gönderim zamanı 26.03.2009 - 14:42

Savcı bizim görüşümüzüm karşısındakileri soruşturmaya aldığı zaman adalet, tersi olduğu zaman adaletsizlik...Kendi görüşlerimizin doğruluğuna o kadar inanıyoruz ki adaleti kendi görüşlerimizi savunduğu büddetçe adalet olarak görmeye başladık....

Adam kendi davasında haklı olarak kendini savunuyor, hemde savcının altına imza attığı davada. Yıllardır tanınmış bir insanın, heleki altında savcının imzası dahi olan bir iddianın karşısında mesleği bırakırım, intihar ederim demesi kolaymı? Kendi savunması apaçık ortada dahası varmı yani. Kimseyide tehdit ettiği yok. Gayet usluplu savundu kendini.

@Wale
Haberi aratınca ve AKP amblemi olan bir sitede ve benzeri sitelerde çıkıyor haber. Bu durumda bu haberle ilgili birşey söylemeye gerek bile yok....
http://www.aktifhabe...l.php?id=193791

#20 DKNH

DKNH

εїз Black Mamba 24 km/h hız yapar..

• Muhabirler
  • 9.404 Mesaj

Gönderim zamanı 26.03.2009 - 14:47

e-mailin o kısmını iddianameye eklemeyebilirdi iddianameyi hazırlayan insanlar, bilinçli bir tepki
iki gün önce türkiyeyi dar ederim diyen bir başkası
ugur dündara tek yakışmayan çatlıya merhum demesiydi
sonuçta o kelime saygı içerir
Gönderilen Resim
Yoktun ve Tanrı bu ihtimalden hiç bahsetmemişti....