Ben çocukken 6 yaşındaydım. Sooracııma biz bi yaz günü Nasreddin amcamlara yemeğe gitmiştik. Yemeği yedikten sonra masaya koca bi kap buzlu ayva kompostosu geldi. O zamanlar herkes bi kaptan yer idi ve içer idi. Nasreddin amcam bize güççücük tatlı kaşıkları verdi, kendisi kocaman bi kepçe aldı. Ayı. Biz o güççücük güççücük kaşıklarla aççıcık aççıcık içerken Nasreddin amcam kepçeyle malı götürüyor, ardından da "Offf öldüm, kompostoya bak beaa.." diyor idi keyifle. Ula komposto bitti biter...Babam sonunda dayanamadı, "Yahu Nasreddin, şu kepçeyi ver de biraz da biz ölelim" dedi idi. Ama Nasreddin amcam kepçeyi vermedi. Benim babam güreşçi Atçalı Kel Memed idi. Nasreddin amcamı dövdü. Kompostoyu da kafasından aşşaya boşalttı. Ben de "Yaşa bubacım...karaciğerine çalışarak onu sol direklerinle sars ve ardından aparkütle indir" diyerekten tezahürat yapardım idim. İşler dumura doğru gidiyodu ama sooracııma Nasrettin amcamı babamın elinden alan Demir amcam dumurun daa fazla büyümesini önledi...Ama ben Nasreddin amcamın oğlu Hasreddin'e dedimki "Yaa işte böle, benim bubam senin bubanı döver" dedim...İyi demişim mi?
Bu mesaj alsancakE24 tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 26.07.2009 - 12:19