Gerçek Adı:Müzeyyen
Kod adı:El mundo Muzi
Bir çok kez sanal alemde banlanmış en son görüldüğü site harabe.net orayada 29.12.2008 de kayıt olmuştur.
Kişisel olgulara karışmadan kendine belirledi zanlılar üzerinde denediği tatlı ve pasta çeşitleri sayesinde karşısındakilerin ölümüne neden olabiliyor.
Cıa ve Fbı Amerikada aradığı Tuncay Güneyin Ergenekonda adını zikrettiği Muzzeyyen Yıldız hala aranmaktadır.
Neyse azda ciddi yazayım
Öncelikle Akın bize bu güzel sayfada yazma hakkı sağladığın için sana sonsuz teşekkürlerimi sunarım
Muzi sana gelince ne yazsam ki her konuda varsın kendince takılıyor gibi görünsende arkandanda seni takip eden bir kitlen var onlarıda yanına çekip kendine bir çevre yaratıyorsun ama işin kötüsü Ysf ile çok uğraşıyorsun bak dikkat et nazarım değer evde kalırsın
hadi fazla gevezelik yapmayayım ilerleyen günlerde daha detaylı ve seni tanıyarak ciddi tespitli bir mesaj yazmayı planlıyorum tabi ki zamanım olursa
Harabeye tekrardan Hoşgeldin el mundo muzi
sanal alemde bi çok kez banlandığım doğrudur
burdada sana sataşmaktan kendimi topun ucunda hissetmiyor değilim yani
hedefim nice 29.12 li yıllarda burada olmak
tamam bi kaç kez tatlı ve pasta yapma gibi bi girişimde bulundum ama kimseyi öldürmedim
zehirlemiş olabilirim
müzeyyen, muzi, muzombik, el mundo o kadar çok lakabım olduki cia değil feriştahı gelse bulamaz beni harabe saklar beni burda
lakaplar sayesinde kendi adımı unuttum bee
hee azda saadede gelelim ..
ysf bak cidden sana çok takıldım ama bu aralar yoksunki ve yerin aranıyor bilesin
ben alışmıştım harabeye her gelişimde beni kovan el mundo ysfa :=)
arkamdaki kitleme kurban olam ben öpüyorum kocama onları
senle daha işim bitmedi daha uğraşmam lazım nazar etme lütfen evde kaldımki zaten keklerime
yanık diye diye adım yanık kekçiye çıktı
harabeye hoşgeldim dimi seviyorum ysf seni vaktin olunca gelde bidaha zehirliyim seni
Akroştişim geldi..
M utluluk arıyorsan,
U zaklarda arama...
Z ikretmen yeter,
İ smini duyunca yanında biter..
Seviyorum seni çetelem,mahşerin atlısım...
Anıların senin için hep mutlu olmasını dilerim muzombikim...
matam elebaşım ablam mahşerin yaratıcısı iyiki varsın
ne güzelde döktürmüşsün maşallah ..
sende hoşgeldin sevgi pıtırcığım