Jump to content

Koray Aydın: ''Bahçeli aday olamaz''

• Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 Haberci

Haberci

Jurnalci

• Muhabirler
  • 8,175 posts

Posted 08.04.2009 - 13:54

Eski MHP'li Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın, MHP tüzüğüne göre Devlet Bahçeli'nin yeniden genel başkan adayı olamayacağını öne sürerek, "Tüzüğe göre 'Aynı kişi ara vermeksizin 5 defadan fazla seçilemez' hükmü getirilmiştir.

Devamı için tıklatın
Harabe.net Haber Servisi

#2 Haberci

Haberci

Jurnalci

• Muhabirler
  • 8,175 posts

Posted 08.04.2009 - 13:54

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın, MHP tüzüğü gereği aynı kişinin ara vermeksizin en fazla 5 kez genel başkan seçilebileceğini belirterek, ''Genel Başkanımızın bu yıl içinde yapılacak kurultayda aday olmasının önü kapalıdır'' dedi.

Devamı için tıklatın
Harabe.net Haber Servisi

#3 atlantisli

atlantisli

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1,241 posts

Posted 08.04.2009 - 15:16

tamam da koray aydın geççekse başa biz devlete razıyız:) gerçi devletten başka kaç tane adam var ki liderlik için.işte mhp nin hali:(

#4 Haberci

Haberci

Jurnalci

• Muhabirler
  • 8,175 posts

Posted 08.04.2009 - 16:29

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın'ın, ''Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin bu yıl yapılacak kurultayda aday olmasının önünün kapalı olduğu'' şeklindeki açıklamalarına katılmadığını belirterek...

Devamı için tıklatın
Harabe.net Haber Servisi

#5 Haberci

Haberci

Jurnalci

• Muhabirler
  • 8,175 posts

Posted 08.04.2009 - 17:00

MHP'de kazan kaynıyor. Genel Başkan Devlet Bahçeli muhalifleri parti yönetiminde değişiklik için düğmeye bastı. Bahçeli'ye olağanüstü kurultay çağrısı yapan muhalifler aksi halde harekete geçeceklerini belirttiler.

Devamı için tıklatın
Harabe.net Haber Servisi

#6 antiqa

antiqa

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 7,424 posts

Posted 08.04.2009 - 18:27

Tüzük dediğin nedir ki.
Değiştirilecek dedin mi değişir olur biter.
zaten Devlet Bahçeli tüzük değişsin dedi miydi bi kere
ona hayır değişmesin demek de büzük ister. :)

#7 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11,484 posts

Posted 08.04.2009 - 21:02

Tüzük bu yazılırda, bozulurda....
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...

#8 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 9,354 posts

Posted 08.04.2009 - 21:29

Koray Aydın Genel Başkan mı olacakmış ?

Rüyasında görür. Devlet Bahçeli'nin oluşturduğu kadro kendisini en az 20 yıl daha Genel Başkan seçer. Hem bu tüzük dediğiniz şey Allah'ın emri midir ? Yeni bir tüzük hazırlarsın olur biter.

Bunu da geçtim, MHP Genel Başkanlığı kala kala Koray Aydın'a mı kalmış ? Koray Aydın MHP'ye Genel Başkan olsun, MHP %5'ten fazla oy alamaz. Birçok Ülkücü de Koray Aydın Genel Başkan oldu diye partinin yakınından bile geçmez. Hiçbir Ülkücü Koray Aydın'ın yaptıklarını kolay kolay unutmaz. Unutuyorsa da zaten kapatsınlar partiyi.

#9 _RomantizmA_

_RomantizmA_

Pembeler içinde uçuk MAVİ

• Üyeler
  • 3,232 posts
  • İlgi Alanları:sonsuzluk; ölüm...

Posted 08.04.2009 - 21:48

Koray Aydın'a gelinceye dek kaç kişi çıkarır o kadro...

Devlet bey devam etmeli ancak kesinlikle halka daha yakın davranmalı... Ve şu baykallaştığı anları biraz bırakmalı zira saçma konuşunca yüklendiği DEVLT ADAMLIÐI misyonuna zarar veriyor...

Devlet Bahçeli Türk Siyasi hayatının en değerli insanlarından biridir... Umarım/z o parti koray aydınlara kalmaz, kalmamalı...

[Bebeğim Öldü]

Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…

#10 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

Burası olmadan yaşayamaz

• Yöneticiler
  • 9,354 posts

Posted 08.04.2009 - 21:50

Etikhaber'den Koray Aydın'a Sorular

Seçimler öncesi EtikHaber yazarlarından Mete Kılıç'ın yazılarında MHP'ye karşı yapılan çalışmalarla ilgili bir kısım konulara dikkat çekilmişti. Ve EtikHaber olarak o yazılarda söylediklerimizin doğruluğu defalarca ispatlandı.

Örnek vermek gerekirse:

Ülkücülükle alakası kalmayan ya da olmayan bir kısım kişilerin Melih Gökçek'le işbirliğinde olduklarını ve "ülkücülük" sıfatını kullanarak MHP'ye karşı faaliyet yapacaklarını söylemiştik. Gerçekleşti.

Yeniçağ Gazetesi'nde MHP aleyhinde yayınlar yapıldığını ve seçim sürecinde daha da artacağını belirtmiştik. Nitekim Yeniçağ Gazetesinde, seçimlere 12 gün kala yani 17 Mart 2009 tarihinde Yusufiyeliler Derneği ismi altında bir ilan yayınlandı. Ve bu ilan seçime kadar sürekli yayınlandı. İlanda MHP'ye oy vermeyin deniyordu. Böylece bu söylediğimizde gerçekleşmiş oldu.

Yine o yazılarda, Koray Aydın'ın seçimlere 1 ay kala yoğunlaştırdığı seyahatlerinde MHP Genel Başkanı'nı eleştirerek MHP'ye zarar veren açıklamalar yaptığını belirtmiştik. Koray Aydın'ın bugünkü açıklaması o söylediklerimizin de doğruluğunu gösterdi.

Bugüne kadar her söylediği doğru çıkan EtikHaber'in şimdi Koray Aydın'a soracağı bazı sorular var:

1. 4 Nisan'da Başbuğu anmak için Anıtmezar'a neden gitmediniz?

2. Başbuğ Alparslan Türkeş'i anma toplantısına katılmadığınız 4 Nisan 2009 günü Anıtmezar'dan 500 metre uzaklıktaki Etap Altınel Otel'de Saat 13.00 ile 17.00 arasında, eski milletvekilleri ve eski belediye başkanlarından oluşan bir grupla ne toplantısı yaptınız?

3. Herkes MHP'nin 29 Mart 2009 yerel seçimlerindeki başarısını konuşurken ve MHP'nin oyları istikrarlı bir şekilde yükselirken siz hangi mantıkla MHP'nin başarısız olduğunu söylüyorsunuz?

4. Bugünkü konuşmanızda, 2002 seçimlerindeki başarısızlıktan da bahsettiniz. Herkesin malumudur ki, 3 Kasım 2002 seçimleri öncesinde MHP'lilerin en çok karşılaştığı soru sizin bulaştığınız yolsuzluk iddialarıydı. Ve MHP'nin oy kaybetmesinde bu iddiaların çok önemli bir yeri oldu. Siz bu vebalin altından nasıl kalkacaksınız?

5. 29 Mart seçimlerinde kendinize yakın kişileri organize ederek, MHP'nin karşısında AKP'nin güçlü yerlerde AKP'yi, CHP'nin güçlü olduğu yerlerde CHP'yi destekleme talimatı verdiniz mi? Verdiyseniz MHP'nin başarısız olması için çalışan siz olmuyor musunuz?

6. Bugün bütün medyada MHP Lideri Bahçeli'nin ABD Başkanı Obama'ya karşı sözde Ermeni soykırımı, Heybeliada Ruhban Okulu ve PKK'nın siyasallaştırılması konularındaki dik duruşu övülürken, sizin gündemi farklı alana kaydırarak, MHP'yi karıştırmaya çalışan bu açıklamalarınız kime hizmet etmektedir?

7. İki gün önce ABD Başkanı Obama, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile baş başa görüşmesinde kaç yıldır siyaset yaptığını ve kaç yıldır Genel Başkan olduğunu sormasından 2 gün sonra, Koray Aydın'ında MHP Liderinin Genel Başkanlık kronolojisini çıkarması ilginç bir tesadüf değil mi?

8. MHP'de kargaşa çıkarmak amaçlı bu toplantınızı yapmak için Başbuğ Alparslan Türkeş'in toprağa verildiği günün yıldönümü olan 8 Nisan'dan başka tarih bulamadınız mı? Başbuğun toprağa verildiği günü seçerek vermeye çalıştığınız mesaj nedir?

Kaynak

#11 dokuzharf

dokuzharf

...

• Kurucular
  • 19,758 posts

Posted 08.04.2009 - 22:08

Başka partilerde olunca şaşırmıyorum da, Mhp'de böyle boş konuşmalar (Koray Aydın için diyorum ) olunca yakıştıramıyorum.
Aday olur geçer gidersin , Devlet Bahçeli giremezmiş şöyleymiş böyleymiş diyerek kimden oy almayı düşünüyorsun ki ?

Değişiklikler Kaydedildi...

#12 BucuK

BucuK

: вєş’є вєş vαя :

• Dokunulmazlar
  • 6,410 posts
  • İlgi Alanları:* qαγєτ ίlqίsίz *

Posted 09.04.2009 - 00:34

koray aydına gelinceye kadar ohooo
sıra gelse dahi bence koray aydının bu işi üstlenecek ne birikimi ne de temiz bi geçmişi var

bununla birlikte devlet bahçeli acilen gitmeli benim hayalim merhum mehmet gül gibi birinin gelmesi
bu tip "silik" adamlar bu partiye hiçbir şey veremez, vermedi de

Edited by on3bucuk, 09.04.2009 - 00:35.

#13 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11,484 posts

Posted 09.04.2009 - 11:31

Belki de amaç sadece kafaları bulandırmak ve karıştırmak yoksa seçilmeyi onunda umut ettiğini zannetmiyorum?

#14 atlantisli

atlantisli

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1,241 posts

Posted 09.04.2009 - 11:58

seçilmeyi onunda umut ettiğini zannetmiyorum?

yok abi ya.etrafındaki adamlar verdi mi gazı dünyayı etrafından ibaret zannedebiliyor insan,coşku doluyor sonra insan:)

#15 kılıç

kılıç

Sadece KILIÇ...

• Üyeler
  • 11,484 posts

Posted 09.04.2009 - 12:06

İşte en tehlikelisi bu, şeh uçmaz mürid uçurur misali, sonun da en çok hüsrana da uğrayacak olan bu insanlar...Eşekten düşmüş karpuz geldi aklıma nedense?

Similar Topics Collapse

7 user(s) are reading this topic

0 members, 7 guests, 0 anonymous users