Bu "Avrupa Yakası" adlı ilkokul piyesinden bozma dizi ne zaman bitecek acaba çok merak ediyorum.Zira bir izleyici olarak artık canıma tak etti.Geçen sezon bölümlerini Atv geçen yaz sanırım iki defa(tam sayamadım)baştan tekrar etti.Burada amaç diziyi izleyemeyene bir kez daha seyrettirmek mi yoksa tüm ülkeyi olaydan tiksindirmek mi anlamadım.Yeni sezon başladı şimdi bakıyorum Atv eski yeni ne var ne yok baştan bir tekrar daha yapıyor.Ne zaman Atv'yi açsam bu dizi karşımda.Annemden daha çok Gülse Birsel ve çetesini görüyorum.
Neyse şimdi gelelim Gülse Birsel'e...Sen G.A.G gibi bir güzelliğe imza atmıştın,seni öyle sevmiştik.Ama bu dizi bir anda olayı bitirdi.Bütün hayatları yemek ve kıyafet olanlar insanlar, "trendi" kelimesinden başka kelam bilmeyen vatandaşlar bu kadar mı seviliyor acaba bu ülkede??Nedir bu işin sırrı?Bir dizi kendi ülkesine bu kadar mı yabancı olur,anlamak mümkün değil.Her bölümde kızlarımız "Sex and the City"den hayranlıkla bahsederler ama burası Türkiye, o hayat tarzı burada yemez.Öyle gezersen gece yarılarına kadar tinerciler ırzına geçip boğazını keserler sonra bir köşeye kaldırıp atarlar.Hem Avrupai olalım,modadan yemekten şaraptan bahsedelim ama öbür yandan varoşları da küstürmeyelim onlara da yer verelim diye yola çıkınca böyle bir hilkat garibesi ortaya çıkmış.
Sinan Çetin'in başında olduğu işten daha iyisini beklemek hayalcilik belki de...