İçerik değiştir



- - - - -

Ve Uefa Devreye Girdi...


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 4 yanıt verildi

#1 ebarah

ebarah

    Onun için takıntı haline geldik

  • Dokunulmazlar
  • 2.132 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Zeytinburnu

Gönderim zamanı 08.05.2009 - 20:30


Ve UEFA devreye girdi...

Kardeş kulüpler Gençlerbirliği ve Hacettepe arasındaki şike söylentileri, Avrupa ve dünya futbolunun yönetim katına taşındı.

Turkcell Süper Ligi'nde şampiyonluk yarışı süredursun, futbol dünyası alt sıralardaki ‘kümede kalma' mücadelesine yoğunlaşırken, Gençlerbirliği ile Hacettepe arasındaki 90 dakika gündemdeki yerini koruyor.

Cumhuriyet Gazetesi'nden Ersin Öztekin'in haberine göre: Küme düşmesi neredeyse kesinleşen Hacettepe'nin, ‘kardeş kulübü' Gençlerbirliği'ne yenileceği söylentileri, TFF'den sonra UEFA ve FIFA'ya da ulaştı. Dünya ve Avrupa futbolunu yöneten iki kurumun İsviçre'deki ofislerine ‘ihbar' e-postaları yağarken özellikle UEFA'nın konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu ile resmi olmayan düzeyde temasa geçtiği sızan bilgiler arasında. Son dakika kararı ile yayıncı kuruluş Lig TV'nin de ‘naklen yayın' listesine aldığı Gençlerbirliği-Hacettepe maçına federasyonun 3 gözlemci göndereceği ve ‘yüksek riskli gruba' aldığı da öğrenildi.

ERGÜN RAHATSIZ

Gençlerbirliği altyapısında futbola başladıktan sonra Galatasaray'da abideleşen ve futbolu bıraktıktan sonra da şu an Hacettepespor'un teknik direktörlüğünü yapan Ergün Penbe'nin, yaratılan spekülasyonlardan bir hayli rahatsız olduğu öğrenildi. Geçen hafta hiçbir iddiası olmadığı halde Şampiyonlar Ligi hesabındaki Galatasaray'ı yenen Hacettepespor'un genç çalıştırıcısının, futbolcularına, "Siz kulağınızı tıkayıp çıkın aslanlar gibi oynayın. Kim ne demiş önemli değil, önemli olan sizin alın teriniz" dediği öğrenildi. Türkiye'de taraflı-tarafsız herkesin saygı duyduğu Ergün Penbe'nin bir ara istifa etmek istediği ancak bu kararından vazgeçtiği de sızan bilgiler arasında.

HACETTEPE: HER MAÇ AYNI

Hacettepe Kulübü Başkanı Turgay Kalemci, G.Birliği ile yapacakları maç için gazetelerde çıkan haberlerin karalama politikası olduğunu savunarak, "Benim için ne Sıvasspor'un şampiyon olmasının, ne G.Birliği'nin küme düşmesinin bir önemi var" dedi. Kalemci, "G.Birliği maçında oyuncular çıkacaklardır, kimliklerini sahaya yansıtacaklardır. Ama 3-0 galip gelirler, ama 5-0 mağlup olurlar, o beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren G.Birliği maçı, Galatasaray maçı hepsi aynıdır. Benim için takım ismi, oynayacağımız takım çok önemli değildir. Benim için ne Sıvasspor'un şampiyon olmasının, ne G.Birliği'nin küme düşmesinin bir önemi var. Herkes layık olduğu yeri bulsun" dedi.

G.BİRLİÐİ: ŞAİBE YOK
Son günlerde yaşanan spekülasyonlarla ilgili G.Birliği resmi sitesinden bir açıklama yaptı. Özellikle küme düşmemek için yarıştığı rakiplerine cevap veren G.Birliği Yönetim Kurulu, "Gençlerbirliği Spor Kulübü olarak, bu spekülasyonların farklı amaçları hedefleyenlerce kasıtlı olarak yapıldığının bilincindeyiz. Nitekim Hacettepe Spor'un Turkcell Süper Lig'e çıktığı günden bu yana, Ankara futbolunu temsil eden iki kulüp arasındaki mücadeleler öncesi bu iddialar hep gündeme getirilmiştir. Ancak, maçlardaki mücadeleler kişilerin art niyetlerini gözler önüne sermiştir. Cumartesi (yarın) oynanacak olan maç daha öncekilerden farklı olmayacak, her iki takımda kendilerine ve mazilerine yakışır bir mücadele sergileyeceklerdir" ifadesini kullandı.


ALİ İPEK: HACETTEPE MAÇINDAN ENDİŞELİYİM

Turkcell Süper Lig'de yarın yapılacak olan G.Birliği-Hacettepe maçının yankıları halen sürüyor. Denizlispor Başkanı Ali İpek sıkıntılı günler geçirdiklerini ancak ligde kalacaklarını ifade ederken G.Birliği-Hacettepe maçıyla ilgili duyduğu endişeleri dile getirdi. İpek "Ligin bitimine 4 hafta kala, aynı yerde idman yapan, aynı yerde yiyip içen iki takımın maçı var. Bu maçın sonucunu merakla bekliyorum. UEFA'nın kurallarındaki maddeye bakıldığında görülüyor ki bu tip durumlarda müracaat edildiğinde iptale gidilebilir" diye konuştu.

 580023663830.jpg


#2 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 08.05.2009 - 22:58

Yok öyle.

Asaş (sonra oftaş şimdi hacettepe) olarak bu takımın birinci lige çıkmasına izin ver.Her iki klübün de başkanı aynı olsun buna da izin ver.Eee sonra bu durum ortaya çıkınca bu maçı hacettepe almazsa şike olacak de...

Oldu...

Bu işe başta çözüm bulmazsanız şimdi çözmezseniz...

Nasılsa düşecek hiçbir takımın medya gücü yok.Birşey çıkmaz hem çıksa ne olur ki.Bu ülke şike yaptık para aldık diyen futbolcular gördü hatta şike olayında adı geçen kişiyi milli takım teknik direktörü bile yaptık :P (Bu olayın üstüne yapmadık da hali hazırda varken ee olabilir canıım kadı kızında o kadar kusur olur dedikti :D)

Hem şike için düşme hattına değil de üst kısımlar daha bi eğlenceli gibi :D :D

Birazcık hedef şaşırtma mı var sanki...

Yoksa hangimiz temizizki sorunsalı mı :P

Teşvik primleri kaçtan gidiyordu :D

Ergenekon savcısı bi ara futbola da mı el atsın ki :) Futbolun son 20 yılındaki tüm yöneticilerinin yarıdan fazlası içeri girmedikçe ne şikesi ne hacettepesi ne temiziliği ne uefası...Kim kimi kandırıyor.
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#3 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 08.05.2009 - 23:39

Denizli Başkanı Ali ipek şüpheliyse vardır bişiler.. kendisi anlar bu işlerden

#4 pac

pac

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 13.198 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Barcelona
  • İlgi Alanları:Güzel olan herşey =)

Gönderim zamanı 10.05.2009 - 19:29

edy beşiktaşlıyım ama yorumunu beğendim :)
YAŞAMAK BİR UMUTTUR...

#5 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 10.05.2009 - 22:06

:)





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli