Haftanın Üyesi : Epru :)
Gönderim zamanı 17.05.2009 - 18:56
uzun zamandır kendine bakmamış ol mesela. ve bir günü kendine ayıracaksın. kaç saatte işin biter
çiçeklerle konuşur musun ? agucuk bugucuk yapar mısın onlara ? köpeğinle konuşuyo musun ? agucuk bugucuk yapıyo musun ona ? benimle konuşu.....
aile içerisinde başınıza gelmiş en büyük olay nedir ? seni üzen değil ama, seni sevindiren.
aman sonra gelcem nasılsa, ne diye hepsini harciyim ki sorularımın
Gönderim zamanı 17.05.2009 - 18:57
Mel G. / iyi bir insan
Gölge / hayfan ama iyi bir hayfan
Rabbit / guş,datlu,aklı başında
Qustah / komik
Shy / komik,birikim sahibi
Roy / arasıra komik,siyasi,görgülü ahlaklı, bilgili,boylu porslu anam duramıyom
elma / hiç komik değil ( ya böyle komik,arasıra komik filan diye gidince birden ) çok güzel
dora / değişik
Wale / bay entel tersten okuyunca da güzel insan oluyo zaten
Denio / herşeyim
kılıç / sakin,oturaklı
_Romantizma_ / koskomik..havalı,karizma..gizli hayransahibi en önemlisi eğitmen
ecehan / kardeşim
dora / bi daha sorunca farklı bişey diyeceğimi mi sandın,değişik biri,diyorum yine,nihohahaha
( Aklıma bunlar geldi , 10'u geçti. isimler gelişigüzel yazıldı, yok ben niye 3.cü sıradayım, yok ben neden 9'uncuyum ifadeleri olmasın. )
doğru söylüyor,kızdırmayın dokuzu,tersi çok pistir,ben hiç denk gelmedim ama
Heee bu arada, hedenşoldırs demeyi hep sevmişimdir.
sen deyince birden bende sevdim sanki..ankarada ki halamlar için bi kez daha hedenşoldırs der misin dokuz
Gönderim zamanı 17.05.2009 - 18:58
Sana yedi harf ve üç de rakam versem bunlardan bir ev yapabilir misin?
Peki dört kelime iki de cümle versem bunlardan hayal kurar mısın?
Pekii en sevdiğin şiddet eylemi hangisidir? Niye kendini öle cezalandırıyon ki hem yazık yaaa üzüldüm şimdi
Pekii tatile gidiyon ( ohhh kurtuluyoruz demek senden sağol Allahım bunlara da şükür sen en yücesin) Ağlamak istiyorum zırlamak hatta pöykürmek istiyorum...Sevinçten ne soracağımı unuttum neydi? Tabii böle bi espri yapacak kadar düşmedim.Daha iğrençleri var merak etme sıranı bekle
Neydi soru valize ilk koyacağın eşya albüm canlı ne olurdu İlk olmasa da ilk üç olur ülk beş olur ilk yedi olur.İlk çift sayılı olanlar olmaz ancak onları çıkar valizden teker teker ikilemi buradan çıkmıştır bak öğrendin.Kendinle bişeyler yap işte artık seninde bilgin var Hadi koş paylaş bunları çevrenle
Du yaa hemen gitme daha soruyu tamamlayamadım ki Heh valiz diyorduk ilk diyorduk lütfen suç teşkil etmeyen şeyler olsun ceset felan demiyoruz...
Neyse hayırlısı ile bu soruyu da atlattık şimdiki sorumuz ise astronomi içeriyor.diyelimki şimdi sen uzaydasın heh gelme ordan
Nee daalın bitti sorular uzayda kaldı epru gelemez
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 17.05.2009 - 19:10
sıkıcı bi pazar gününde evet abiÖncelikle hayırlı olsun,bu sorular seni terletmek şöyle dursun sanki keyiflendiriyor?
buna çok feci bi yanıt verebilirdim de,yani şimdi ailenizin kızı olarak hatırlarda kalmak daha bi şey sanki.. cevap veriyorum,beni ben yapan en büyük özelliğim, beni ben yapan en büyük özelliğimdir arkadaşlar ( ovv cıçtım )Seni sen yapan ve en çok beğendiğin özelliğin?
böyle sorulardan aman diyim..allah vazgeçirmesin..gün güneşli insanlar neşeli olsun..hayat bayram olsun...bi arabam olsun markası opel olsun..Sevdiğin için seni sevenlerden vaz geçermisin?
kuş tüyünden korkarım mesela..hobilerim,yani neblem,yapmaktan keyif aldığım şeyler,her insanın yapmaktan keyif aldığı şeylerdir..kitap okumak müzik dinlemek bangicamping yapmak paraşütle atlamak everestin en sivri köşesinde sigara içip sonra cıçmak vs.. vs.. vs..Fobilerin ve hobilerin?
klişe ama ailem..dostlarım..Hayatta vaz geçemiyeceğin bişey, varsa?
hadi eyvallah abi..devam etmeli zatenHadi kolay gelsin epru....Devam edecek....
Gönderim zamanı 17.05.2009 - 19:22
değerli ecehan teşekkür ederim..hayırlı olsun sevgili epru
yarım saatte..o kadar güzelim ben ( yalan ) ( neaah asıl o yalan ) ( hayır bu ) ( hayır ben yalanım ) (hepimiz yalanız) (dünya yalan )uzun zamandır kendine bakmamış ol mesela. ve bir günü kendine ayıracaksın. kaç saatte işin biter
ay ebetçiçeklerle konuşur musun ?
ay ebetagucuk bugucuk yapar mısın onlara ?
ay ebetköpeğinle konuşuyo musun ?
ay ebetagucuk bugucuk yapıyo musun ona ?
ay ebeee...benimle konuşu.....
evin yanmasıaile içerisinde başınıza gelmiş en büyük olay nedir ?
haa,baştan der insan dimi hep ekşın hep ekşın..beni en sevindiren olay, bir ocak ayının her hangi bir gecesi annem ile babamın beni dünyaya getirmiş olmak içiiii.......seni üzen değil ama, seni sevindiren.
hee gıı, hiç yaaani çekirdek uzatsana azaman sonra gelcem nasılsa, ne diye hepsini harciyim ki sorularımın
Gönderim zamanı 17.05.2009 - 19:39
pipimi gösteriyom ben o amcalara şu an, shydokuz yaa neden ben ilk beşteyim hee? Madem dokuz bana sorulmasın dedi o zaman epru sen cevap vereceksin demektir ki konu da amaç bu biz sorcees sen cevaplacan hadi bakam kızım amcaların elini öp
ıı-ıhh.. iki ev yaparım ben daha çokSana yedi harf ve üç de rakam versem bunlardan bir ev yapabilir misin?
dünyanla dünyam arasına köprü kurarım,sonrası iyilik güzellik zatenPeki dört kelime iki de cümle versem bunlardan hayal kurar mısın?
kurbanın üstünde sigara söndürmekPekii en sevdiğin şiddet eylemi hangisidir?
üzülme,üzüleceksen böyle sana da yapayımNiye kendini öle cezalandırıyon ki hem yazık yaaa üzüldüm şimdi
oovv şimdi s.çtık heptenPekii tatile gidiyon ( ohhh kurtuluyoruz demek senden sağol Allahım bunlara da şükür sen en yücesin) Ağlamak istiyorum zırlamak hatta pöykürmek istiyorum...Sevinçten ne soracağımı unuttum neydi? Tabii böle bi espri yapacak kadar düşmedim.Daha iğrençleri var merak etme sıranı bekle
laylalay lalaylay donum s.tyenim laylalay lalalay ayakkabılarım yastık kılıfım laylalay lalalay 32 parça çatal kaşık takımım laylalay lalalay bi de tuvalet kağıdımla ojem laylaylom..(koşarak söyledim böyle oldu )Neydi soru valize ilk koyacağın eşya albüm canlı ne olurdu İlk olmasa da ilk üç olur ülk beş olur ilk yedi olur.İlk çift sayılı olanlar olmaz ancak onları çıkar valizden teker teker ikilemi buradan çıkmıştır bak öğrendin.Kendinle bişeyler yap işte artık seninde bilgin var Hadi koş paylaş bunları çevrenle
eööeaa tatile gidersem,valize ilk koyacağım şey,inanmıcaksın ama elbiselerim ve bikini mayo ne varsa onlar olurdu..yani öyle işte.. hefff çay ?
ne yani döner bıçağımı koyamayacak mıyım ben şimdi valize..ama olmaz ki yaa !!Du yaa hemen gitme daha soruyu tamamlayamadım ki Heh valiz diyorduk ilk diyorduk lütfen suç teşkil etmeyen şeyler olsun ceset felan demiyoruz...
ama hepinizi çok net görüyorum burdan o elini ordan çek shyNeyse hayırlısı ile bu soruyu da atlattık şimdiki sorumuz ise astronomi içeriyor.diyelimki şimdi sen uzaydasın heh gelme ordan
Nee daalın bitti sorular uzayda kaldı epru gelemez
( ne beehh buna ben bile güldüm,siz okurken hala gülüyo olacam muhtemelen )
Gönderim zamanı 17.05.2009 - 19:47
Adalet nerde yaa söz verdi burda olacaktı yaa
Dördünci ne yaa kim değiştiriyor benim yazdıklarımı yaa
Ne diye hep yaa diyorum ben yaa
Bu mesaj shy tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 17.05.2009 - 19:47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 17.05.2009 - 19:48
Gönderim zamanı 17.05.2009 - 20:02
Susam sokağından bi resim attıydın gazetenin sayfalarına.
Susam sokağı gibi çocukluğunda izlediğin ve hiç unutamadığın programları alalım mı senden ?
Tatilden bahsetmiş shy.
Nereye gitmek istiyosun ?
Soğuk bir kış günü, mısır patlatıp yemek mi ?
Sıcak bir yaz günü, denize girmek mi ?
Spor müsabakalarında en çok ne kızdırır seni ?
Futbolda Ofsayt hakkındaki görüşlerin.
Bulgar göçmenleri neden hep sarışın ve güzel oluyolar ?
30una bilemedin 35ine kadar genç ve güzellerken o yaştan sonra bi anda çöküyolar ?
Bide bana neden "Sen kırcaalili misin ?" diye soruyolar ?
Bi çocuğun oldu. Kız çocuğu hem de.
Adını ne koyucan ?
Küçüklüğünü hatırladığında "ah keşke şimdi burada olsaydı" dediğin kişi veya kişiler var mı ?
Köfte yapmayı bilir misin ?
Patates kızartmayı ?
Biliyosan hemen işe koyul , harabece sana geliyoz oturmaya
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 17.05.2009 - 20:04
Gönderim zamanı 17.05.2009 - 20:59
Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...
Gönderim zamanı 17.05.2009 - 21:08
Yarın ne var peki dün ne vardı
en sevdiğin üç film en sevdiğin üç şarkı en sevdiğin üç kitap en sevdiğin üç yok sınırlama kendini öle işte söle gitsin içindekiler atma içine yaa paylaş paylaştıkça dertler artarmış
Gönderim zamanı 17.05.2009 - 21:31
allahım,nasıl söyledi gördünüzgühedenşoldırs.
beni rahat bırak,varıdı..heri ve hendersınlar (harry and hendersons)varıdı.bizim ev ,varıdı.alf varıdı..manuela varıdı,e'si yoğudu.. maria varıdı..zenginlerde ağlar varıdı..sonra mesela,bir başka gece varıdı..pazar89.90.91.92.93...diye giden bir mustafa yolaşan klasiği varıdı..olacak o kadar varıdı her perşembe saat 10 da başlarıdı.. ve saat 10'a kadar uyumayıp,direnip,başladığı an sızmışlığım da varıdı..mork ve mindy varıdı..mavi ay vaırdı..perihan abla,kuruntu ailesi vaırdı.. bi de cumartesiden cumartesi ye diye bi porgram varıdı.. resim yapıp boyarlar, kağıttan ev yaparlarıdı..imrendirirleridi bizi.. ne.. ha.. yaşlandım mı ?Susam sokağından bi resim attıydın gazetenin sayfalarına.
Susam sokağı gibi çocukluğunda izlediğin ve hiç unutamadığın programları alalım mı senden ?
antalya ay işaalla yaTatilden bahsetmiş shy.
Nereye gitmek istiyosun ?
ılık bir bahar günü,donsuz gezmek..( abi nasıl soru bu yea )Soğuk bir kış günü, mısır patlatıp yemek mi ?
Sıcak bir yaz günü, denize girmek mi ?
hakeme edilen küfürler..hiç yaratıcı değiller kardiişim !! ne bu !!Spor müsabakalarında en çok ne kızdırır seni ?
eöööee ofsayt çok şey bişeydir..kesinlikle hepimiz ölmeden bi kere ofsayt olmalıyız...ama önce ofsayt nedir bi öğrenmeliyiz dimi ?Futbolda Ofsayt hakkındaki görüşlerin.
işte tam da bu kaide,ben doğduktan kere bozuldu..artık öyle bişey yok..şöyle bişey var => bulgar kızları neden hep çok oluyolar.. ( batırdım evet )Bulgar göçmenleri neden hep sarışın ve güzel oluyolar ?
bu kaide de annemden sonra bozulmuş işte annem 50 küsür yaşında olmasına rağmen hala genç güzel ve bakımlı..biz öyle inandırdık kendimizi.. kısacası bulgar şoparlarında çöküş yok..ağnadığn mı ? niye ki çok sert yazdımdı aslında30una bilemedin 35ine kadar genç ve güzellerken o yaştan sonra bi anda çöküyolar ?
bu soru bana değil herhalde soranlaraBide bana neden "Sen kırcaalili misin ?" diye soruyolar ?
aaahhhhhaaaaaaaaaaaaa... ay neblem hiç düşünmem öyle şeyleri.. ama "berre" ismini severim..yanlış hatırlamıyorsam,peygamber efendimizin,ananesinin ismiymiş ve anlamı tüm güzellikleri üzerinde toplayan imiş...ben sevdim güzel isim,bi gün bi ismim olursa kesin berre olurBi çocuğun oldu. Kız çocuğu hem de.
Adını ne koyucan ?
dedem..ben baya eşşek kadar olana dek,onun yanındaymışım temelli..ilokul dönemi başlayınca,hayatım,beyazıt - bahçelievler arasında seyahat etmekle geçti sırf bu yüzden..hani böyle nazınızın geçtiği,dudağınızı şişirdiğiniz anda her dediğinizi yapan dedeler olur ya böyle biriydi işte.. keşke şu an hayatta olaydı da,ben yine bişeye kızıp her dudağımı şişirişim de "etikek" alaydı bana..."gofy" alaydı..omzuna alıp,beyazıt'dan sultanahmet'e kadar götüreydi..şapkasını her çıkarışımda,keline bi iki vuraydım..güleydim..( ağlıyoruz burda litfen )Küçüklüğünü hatırladığında "ah keşke şimdi burada olsaydı" dediğin kişi veya kişiler var mı ?
Köfte yapmayı bilir misin ?
öğrendim yeni yeni
o kadar da değil canım. onu doğuştan biliyorum... hatta sırf bir eylül akşamı patates kızartayım diye doğdum ben..doğdum ve kızarttım.. garip biraz ama böylePatates kızartmayı ?
evde yokuzBiliyosan hemen işe koyul , harabece sana geliyoz oturmaya
beklering efendim ne demek : )
Gönderim zamanı 17.05.2009 - 21:55
beş zilhicce 1402 hacımhayırlı cumalar hacı apla, tevellüt gaç?
finansman sorumlusuyum..(bildiğin muhasebe işte ama bele deyince pek bi şıh oliyir bi de cümleye dekor katıyir )ne işle iştigal edersin?
kim demiş? cebirsel işlem yaparsak iki kere ikiyi beş ettiririz ki biz..emme tabii ki bu tip şeylerde olduğu gibi sıfıra bölme yahut negatif sayıyla bölünün eşitsizliğini yön değiştirmesini unutturmak gibi pislikleri de içinde barındırırız.. yaparız biz..biz..aşağılık insanlariki kere iki neden beş etmiyo?
bunu başına mı sorsak acaba abi ?benim başım neden kel?
ben annesinden şüpheleniyorumbizim sırığa sen mi yasakladın forumu?
bilmem.. belki hayatın sırrını arıyodur.. ne yani olamaz mı( niye görünmüyo lem bu şahsiyet? )
yok.. bizim yakınlarda yok öyle bi ev..baktım şimdi hakkkatten yokmuş...ya bak vallahi yokmuş..yok ya işteepempe pancurlu ev yakın mı?
hayır canım ne alakası var..sadece bi kaç milyar dolarım ve bi yığın kölem olsun istiyorum..onlara milyarlarımı saydırırken olmadı baştan demek istiyorum..bi de su istiyorumgözün everestlerde mi?
* yapamayacağımdan,edinemeyeceğimden fazlasını hiç istemedim ben.. beklemedim de..olduğum kadarı ya da şöyle söyleyeyim edindiğim kadarı ile yetinebiliyorum..fazlasında gözüm yok..aslında benim gözlerim de yok
huzur bu satten sonra..( 22'den sonra yanii. her gece bu saatten sonra huzuru beklerim ben )hayattan beklentin ne?
ben öyle bi acayip mütevaziyimdir ki hiç hırslı değilimdir...( en mütevazi ben olacam )mütevazi misin, hırslı mı?
şimdi abi,deveye sormuşlar,yokuşu mu seversin, inişi mi, diye,düz başınıza mı yıkıldı, demiş deve..sonra bi daha sormuşlar, yokuşu mu seversin, inişi mi, diye..üçünün de *gun demiş deve..la ne üçüncüsü, sana iki şey sorduk demişler,e düz gitmek de sanki hoş bişey mi, demiş bu kez de deve.. yani şunu diyecem, bi felsefem olaydı hayata dair,ben bu devenin felsefesinden alırdım bi barnak kadar o dayaşam felsefen nedir?
ihihi teşekkürlerhadi bakam kolay gele
aleykümselamo uzuna da selam deyiver gaari
Gönderim zamanı 17.05.2009 - 22:11
Madem ciddi konulardan bahsediyon o zaman ben de öle gidem bari
Peki ünlü astronom Carl Sagan dünyadaki tüm kumsallardaki kum tanelerinden daha çok yıldız evrende bulunur derken birileri bu sözü romantik bulup seni kumsaldaki tüm kum tanelerinden daha çok seviyom diyen dıngıllar ne oluyor.lee adam onu uzayda yaşam olabileceği ve evrenin ne kadar geniş olabileceği üzerine sölemiş sana ne oluyor.Hee sana ne oluyor?
Sinirlendim bi an
Var mıdır seni de böle sinir eden dıngıllar onlara ne demek istersin bıyır mikrofon senin.Yeni aldık.
Hee mikrofon dedimde aklıma geldi Neden bu şarkı söyleyen elemanlar mikrofonu yiyecekmiş gibi ağızlarının içine sokarlar.Lem tamam sen sapıksın anladık o şeyi yalamak hoşuna gidiyorda ancak başkaları da sen gibi sapık o da yalıyor işte.Bu işin aids i var sarılığı var bilmem ne bulaşıcı hastalığı var.hadi hepsini geçtim lem başkasının ağzındna çıkanın ne işi var sende.Hiç mi anaları babaları bunlara şeetmemiş yaa..
Yine sinirlendim bakhh
Hee sen de ekleyecen mi bişeyler yoksa ben devam edem mi daha?
Çok ama çoook
Gönderim zamanı 17.05.2009 - 22:12
eyvalla güzel insanKolay gele...
shy
"necmiye" vardı dememi bekliyosun dimi demiyorum,yedim ama demiyorum,napıyorum,sadece yazıyorum => necmiyeNe vardı yemekte
tavuk falan kızartırım yea..olmadı hazır köfte kızartırım..olmadı patates kızartırım..olmadı pilav kızarıtırımYarın ne var peki
dün dışardaydık yeuvrum..köpte yidimdi..löp löp et olarak geri dönmelerini bekliyorum şimdi banadün ne vardı
geç gelen gençliken sevdiğin üç film
babam ve oğlum
requiem for a dream
neşeli günler ( aa dört olmuş,birini unut o zaman )
empyrium / the ensemble of silenceen sevdiğin üç şarkı
farid farjad / taghtam deh
sezen aksu / belalım
almora / tears of the angels
to blossom blue / lake of tears
ashram / il mostro ( bunlarında içinden de seçtiğin üç tanesini unutursun )
dante / ilahi komedyaen sevdiğin üç kitap
adam fawer / olasılıksız ve yine aynı yazarın empati isimli kitabı
bi de gülse birsel / gayet ciddiyim ve hala ciddiyim serisi
en sevdiğim üç => I I I (asiller bence )en sevdiğin üç
onun diyenin ben ...yok sınırlama kendini öle işte söle gitsin içindekiler atma içine yaa paylaş paylaştıkça dertler artarmış
Gönderim zamanı 17.05.2009 - 22:32
hiç yaani olur mu ?Karadeniz neden blacksea olmuşta akdeniz mediterrian sea olmuş.Bu terimleri kim koyuyor yaa.Kimden izin alıyorlar peki.Çanakkale olmuş dardanel böle yakıştırma olur mu şimdi?
iyi de sana ne oluyo ki?Madem ciddi konulardan bahsediyon o zaman ben de öle gidem bari
Peki ünlü astronom Carl Sagan dünyadaki tüm kumsallardaki kum tanelerinden daha çok yıldız evrende bulunur derken birileri bu sözü romantik bulup seni kumsaldaki tüm kum tanelerinden daha çok seviyom diyen dıngıllar ne oluyor.lee adam onu uzayda yaşam olabileceği ve evrenin ne kadar geniş olabileceği üzerine sölemiş sana ne oluyor.Hee sana ne oluyor?
aaıııı, yeryüzünde ki bütün dıngıllar,size söylüyo shy bunu..
sorma kardeş bende bendeeeSinirlendim bi an
sürüsüynenVar mıdır seni de böle sinir eden dıngıllar
aiiyyh çok güzelmiş bu mikrofon.. adı neonlara ne demek istersin bıyır mikrofon senin.Yeni aldık.
* eeööaa ben o bütün dıngıllara burdan diyorum ki,"allah size cemil ipekçi'nin kaderini nasip eder işallaaa..olmadı bülent ersoy bahtı verir... ( ağır oldu ama ben çok kızgınım bunları yazarken ondan yaaani )
hııı..haklı yanii..bende aynen böyle düşünüyorum..sevgili shy,sen çok güzel düşünüyosun,bi daha düşünür müsünHee mikrofon dedimde aklıma geldi Neden bu şarkı söyleyen elemanlar mikrofonu yiyecekmiş gibi ağızlarının içine sokarlar.Lem tamam sen sapıksın anladık o şeyi yalamak hoşuna gidiyorda ancak başkaları da sen gibi sapık o da yalıyor işte.Bu işin aids i var sarılığı var bilmem ne bulaşıcı hastalığı var.hadi hepsini geçtim lem başkasının ağzındna çıkanın ne işi var sende.Hiç mi anaları babaları bunlara şeetmemiş yaa..
bendeaa bendeaaaYine sinirlendim bakhh
eklicem.. dünya barışı,balina sevgisi,çiçekler,böcekler,vik vik vikkkkkHee sen de ekleyecen mi bişeyler yoksa ben devam edem mi daha?
üzgünsün..bildim yihhaaaa..üzülme, daha şey sorular sorarsan,geçer belkiÇok ama çoook
Gönderim zamanı 18.05.2009 - 02:21
...=7(1-1)=8(1-1)=9(1-1)=...
...=7=8=9...
Bu sadeleştiği anda bütün sayıları birbirine eşit çıkaran saçmasapan denklem hakkında ne düşünüyorsun? (Çok mu basit oldu? )
Gönderim zamanı 18.05.2009 - 09:35
Yanıtın evetse, iş yeri ruhsatın var mı?..Kaçak işçi çalıştırıyor musun?
- Neden yeni şiirler yazmıyorsun ?.. İnadıma mı?
- Fotoğraftaki gerçekten sen misin?..Yanıtın evetse, bu güzelliği nereden aldın, söyleeeee !!!
Gönderim zamanı 18.05.2009 - 11:29
...=7-7=8-8=9-9=...
...=7(1-1)=8(1-1)=9(1-1)=...
...=7=8=9...
Bu sadeleştiği anda bütün sayıları birbirine eşit çıkaran saçmasapan denklem hakkında ne düşünüyorsun? (Çok mu basit oldu? )
eğer orda ki o 7 ( yazıyla yedi ) i..ne olmayaydı da göksel'in son albümünü dinleyeydi,bütün bunlar olmazdı..işte,gördüğünüz bu yedi,bir denklem gerçeğini yedi..nasıl bi iğrençlikse sabah sabah bu üstümde ki
* basit demeyelimde aşağılıkca diyelim,umarsızca ve hunharca