kağıt uçak tamircisiQuote
ya epru '' akilli insanla; aklini kullanan insan '' arasindaki fark nedir ?
akıllı insan aksini düşünür,ama aklını kullanan insan, aklını kandırabilecek kadar akıllı olmadığını düşünür..( sırada ki tekerleme için biraz bekliyoruz
)
ergenlik döneminde nasil bi cocuktun ?
deri değiştiren bi yılan gibi ortalıkda olmayan mümkün mertebe bi köşede sessiz sakin topluma bulaşmadan yaşayan bi çocuktum..o dönemde,ortaçağ da çocuklarını on sekiz yaşına gelene değin manastıra kapatan asillere hak bile vermiştim..lanettim.. beterdim..hiç bişeyi sallamayan,şamatacı gereksiz neşe küpüydüm.. bazen de tam aksiydim..annemin basit bi , " imtihanın yok mu senin" sorusuna " sen bile bildiğine göre demek ki varmış" şeklinde cevap verebilecek kadar da öküz bi çocuktum
depresyona girer misin ?
çıkarmıyım diye düşündüm sen öyle deyince birden
evetse, neler yasarsin o siralar ?
güneşli salak havalardan,sıkış tıkış mekanlardan,yüzlerine hebenneka sırıtşlar yapışmış insan yavrularından fellik fellik kaçarım..evde ekseri türk filmi izleyip hüngür hüngür zırlarım...orhan-ferdi filan dinleyip patlıcan burunla dolaşırım..bana kısa ve dar gelen eşofmanlarımı giyip,çay bardağından şarap filan içerim,uzaya mutfak tüpü ile çıkabilme hayalleri kurarım o esna.. bi girdim mi sittin sene çıkamayacağımı bilirim..oturup bi de buna zırlarım..bi noktadan sonra çıkmaya da gerek görmem hatta içmeye devam ederim..aklıma,mantığıma,zihiniyetime üvey evlat muamelesi yaparım..patatesi çiğ çiğ yemişliğim bile vardır bak aklıma geldi de şimdi
ve nasil kurtulursun o anlardan ?
annem saçımı çekince.. valla bak
sence insanlar en az bi kez depresyona girmeli midir bu yasamda ? neden ?
yoo hayır.. sakın..bi süre sonra depresyon size girmeye başlıyo çünkü
gecmish gecmishte kalmishtir die, ayrildigin insana geri dönmek nasil bi bahanedir ?
çok aşıktım hatırlamıyorum, gibi tarihin tekerrürüne müsaade edecek bi bahanedir..olsundur..ne vardır ki?
can yücel in hos bi siiri fardir :
'' baglanmayacaksin bi seye, öyle körü körüne ! o olmazsa yasayamam demeyeceksin ! demeyeceksin ishte ! yasarsin cünkü ! öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki ! ''
diye diye yeni bashlayan bi olaya böyle odaklanmak gerekir mi ? neden ?
yapabilsek ne ala..kesinlikle böyle olmalı... bağlanmadan düz yaşayabilmeli ama biz daha çok otu b.ku sahiplenen bi millet olduğumuz için,sevgiliyi sahiplenip bağlanmak da allahın ilk emirleri arasında yer alıyo gibi sanki..laağğnnn düşündüm de şimdi,yaşanmaz sanki ya, yani yaşanırda o şeye yaşamak denir mi bilinmez nokta
epru,emek fermeden fakir fukaradan kazanilan paraya ticaret denilebilir mi ? neden ?
emek vermeden fakir fukaranın sırtında nasıl para kazanılabilir bunu düşündüm..eğer doğru şeyi düşünüyosam,içerisinde emeğin olmadığı hiç bişeyi tasvip etmediğimi doğru bulmadığımı belirtip bi sigara yakarım
ve ve matematikte nicin (-2) ile (-2) nin carpimi (+4) tür ?
ilahi takdir işte
--- belki sorarim bi daha ! belki ! simcilik mutlu kal !
kimbilir belki..belkii çok yakın zamanda ve belki hiç bi zaman..dost kal sende olur mu