dokuzharfNiye "ebru" değil de "epru" ?
artizlik olsun işte..bende onu soruyorum neden epru,nedir yani..ama cevap yok..cevapsız sorular da çok
Kimsin ?
babanım ben senin eşşoğlueşşşek,diyesim geldi çok pis
ehöeem herkes kadar önemli ve herkes kadar öenmsiz biriyim. hayat gailesinde kendi yolunu çizmiş iki kuruş ekmek parası için çalışan,çalışırken gülen güldüren bazen her ikisini de yapamayan sıradan bi insan..insan bile denmez bana biee,baktımda şimdi aynadan
kimlerdensin ?
aşaevgil derler bizimkilere..orlardanım sanırım
Nerelisin ?
aslen bulgar göçmeniyim ben..vaktiyle işte çanakkale'ye göçmüşler..beğenmişler bi de orayı kalakalmışlar..bende ses etmeyivedim seviyolar diye
Sülalen çooook çooook önceleri nerelerden gelmiş ?
bulgaristan'dan.
En sevdiğin sanatçının en sevdiği yemek ne ?
heredötlü mındıba gömülcesi..ay dokuz ne bilem ben bunu,bunu bileydim en sevdiğim sanatçının en sevdiği dinleyecisi olurdum heralde
En sevmediğin sanatçının adı soyadı ?
lerzan mutlu..bi dakika ya buna sanatçı da denmez ki
şebnem ferah'ı da sevmem mesela..(hhiii aa ne ayıp )
Sanatçı ne demek ?
kimin olup olmadığı konusunda saç saça baş başa yoluşulan kavram demek
Sanat ne demek ?
yaratıcı insanların kendilerini ifade tarzı..
En çok hangi numaralı otobüse biniyosun ?
ben pek otobüse binmem..işden eve,evde işe bi hayatım olunca,getirip götürdükleri için beni,hafta sonları ya da bi yere gitme durumumda abimin arabasını arakladığım yahut abimi şoför olarak kullandığım için,çok nadir..(ne salak bi cümle kurdum yea,iki kere okuyunca farkettim de
)
Şarkı söylemeni istesek hangi şarkı aklına gelirde söylersin ?
belalım
=> ömrüme ömür diye kattığım sensin,diyor ya şarkı içerisinde,ben orada ölüp ölüp diriliyorum,habarınız yok
Sesin güzel mi ?
yooohh..o sularda hiç bezim yoktur benim..istemem yani kargalarla yüz göz olmayı
Saçını beğendim hangi şampuanı kullanıyosun ?
ay tişkür edering
head & sholders kullanıyorum..(mehmet günsür hatrına,yoksa çok da fifi
)
Telefonun olmasa ne olurdu ?
hayallerim olurdu..bi gün benimde telefonum olacak, gibi.
Telefonda konuşmayı mı mesajlaşmayı mı tercih edersin ?
eğer ortada bi mesele varsa,kesinlikle birebir konuşmayı..yok eğer mevzuu geyikse mesajlaşmayı..he şu ara çatır çatır mesajlaşıyorum o ayrı..
Gevezemisindir ?
süslüyümdür
geveze demeyelim de, şey diyelim biz ona, konuşkan..insanlarla iletişimi seven.. böyle kulağa daha hoş geliyo sanki
Son olarak forumdan seçtiğin 10 kişiyi tek kelime ile anlatır mısın ?
10 kişi ile kısıtlamak zor olur be abi..şöyle yapalım, kimse kırılsın gönül koysun istemem ben.. sen isim yaz ben anlatayım tek kelime ile olma mı ?
olur diyosun duydum
Memnun oldum tanıştığımıza ablam.
bilmukabil dokuz..emin ol bilmukabil