yahu bu sitenin vapurlar için olanı var mı
dün eminönünden üsküdara gidiyordum. giderken de bir taraf gazetesi aldım. okuya okuya gideriz diye.
bu arada kadir başkandan rica ediyorum şu iskelede kanal24'ün sesini açın be başkanım.
icraatlerin sesini duyamıyoruz çok üzülüyorum.
neyse konu bu değil konu başka.
vapura bindim. dışarıda rüzgar çarpar diye içeriye bir cam kenarına oturdum. açtım gazeteyi okuyorum.
arada denize bakıyorum, martılara simit akan emekçi halkımı izliyorum filan.
neyse böyle bakınırkene tam karşımdaki koltuğun arkasındaki koltuğun karşısındaki koltukta bir hatun kişisi dikkatimi çekti.
göz göze geldik. işte tam o sıra ben böyle bir acayip oldum. o da bana bakınca çizgi filmlerdeki gibi küçükten büyüğe doğru kırmızı kalpler yükselmeye başladı. kemal sunal aşık olduğu çiçekçi kızı görünce çalan fon müziği geldi aklıma o sıra.
derken kendime geldim bir ara. bir de baktım ki kızın yanında annesiyle babası. eyvah dedim zor bu iş.
neyse bir iki bakış filan derken üsküdara gittik. annesiyle babasının yanında indi vapurdan. eh be kızım koca kız olmuşsun annenle babanla dışarı çıkılır mı iş mi -şimdi senin yaptığın?
o kalabalık içinde tek başıma kızın arkasından baka kaldım. bir ara arkasını döndü ama hem benim işim vardı hem de anası babası ne tepki verir belli değildi.
öyle gitti işte.
şimdi bunu buraya niye yazdım? konuyla alakalı değil diye sakın silmeyin diye söylüyorum.
kız belki beni internetten arıyordur. bulması için yazdım.arar bulur gelir belki buraya.
hatta google'dan daha kolay bulması için anahtar kelimeleri yazayım da kolayulık olsun.
vapur, eminönü, üsküdar, taraf gazetesi okuyan karizmatik çocuk.
tamamdır bu iş üç gün içinde üye olur siteye.