Muzi ablam, şimdi "karargâhın yan tarafı" yazıyor ya, yahu, siz o kadar saf mısınız da karargâhın hemen yan tarafına bir de karargâh evi açıyorsunuz? Hey Allah'ım, ben de aylardır uğraşıyorum, Harabe'ye gireyim, kendimi kabul ettireyim, Muzi'yle tanışayım, örgüte katılayım, sonra açık edeyim falan diye... Ben niye sizin bu kadar saf olabileceğinizi düşünemedim yav?..
Aylarımı boşu boşuna mı harcadım yani? Yav bi dağılın yav...
Demiş ya adam, bu kadar "şey"le darbe olmaz diye, karargâh evinizi falan da açık etmiyorum, siz darbe marbe yapamazsınız.
Hadi, eğlenin kendi halinizde...
atlantisli abim, ben senin gibileri biliyorum, bu "saçmalama" yeteneği, ki bazıları ona retorik dese de, doğuştan geliyor. Allah vergisi falan herhalde...
Hep saçmalayabilmeyi istedim adamakıllı ama deneyince harbiden saçmalıyorum.
Sana bir soru: Şimdi bizim bizden başka dostumuz yok ya, peki İngiliz'in İngiliz'den, İtalyan'ın İtalyan'dan ve özellikle de Rus'un Rus'tan başka dostu var mı? Rus konusu önemli abi, orada biraz torpil geç, ona göre Rus "dost" edinicem de...
AnTiQa abim, "büyük" Türk küçüğü derken?.. Resmimi ne ara gördün de büyük olduğumu biliyorsun?..
PACMAN abim, harbiden zorlama olmuş.
Olsun, canın sağolsun. Bizde öyle ısmarlama başlık yoktur ha, ben öyle "Kendine bir başlık bile açamadı." dedirtmem.
Kendim çalıp kendim oynadım, çünkü bazıları "Çalmadan oynar bizim ayılar." demeye başlamışlardı, alındım.
Şiir için Hüseyin Nihal ATSIZ'a ve sana, şarkı için Mustafa YILDIZDOÐAN'a ve sana özel teşekkürüm var atlantisli abim.