şimdi yutubu karıştırırken denk geldim buna ben,denk gelince de şunu anlatmazsam olmaz..efenim yaş 22 falan..çanakkale'deyiz...orda düğünler yazın genelde kapı önünde, dışarda, öğende ( ) olur..yine böyle bi düğün akşamı..öğlen ezanıyla başlamışım süslenmeye..indik aşağı,ortama ısınıyoruzz önce..oynayanları kestirip,rakip belirliyoruz kendimize..sonra bi ara bi çıkıyoz beş kuzen..beşimizde kız..böyle bunlara benzer ezbere bildiğimiz bi oyun var (gül ali) döktürüyoz nısını sıtııım..çok güzel oynamışız ki ortada beşimizden kelli kalan olmuyo öyle möyle derken ( şu anlatımda ki samimiyete ) köyün delüğanlılarından biri geloor piste, giroor aramıza,oynooor bizimle..bizimle derken muhatab olarak beni aloor..kahretsin işte!! sonra bunla ikimiz kalıyoruz oynuyoruz havura..
o sırada babam da meğer şeymiş ya,bi köşede kızını izloormuş sonrası malum bi hafta konuşmadık öyle işte oynaması zordur,oynayanı izlemesi de keyiflidir bizim burların havalarında
bi de yutub da bu videoya şöyle bi yorum yapılmış,ben gülemiyorum bari siz gülün ;
" kil gibi oynar bu karilarda yesinler beni " şeklinde bişey ( aa güldüm )
hobaaaaaa