Anket başladıktan sonra tekrar fotomu eklenirmiş. Önceden katılanlara ayıp.
En Güzel Hüzün Fotoğrafı Yarışması Oylaması
Gönderim zamanı 06.07.2009 - 11:07
Anket başladıktan sonra tekrar fotomu eklenirmiş. Önceden katılanlara ayıp.
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 06.07.2009 - 15:04
Biz de samimi birşeyler paylaşmak istedik, renk katmak istedik, konuya ilgi gösterilmesi için birşeyler ortaya koymak istedik. Suç mu işledik.
İştirakçi arkadaşlar durumun farkında olduğunundan olumlu yaklaştılar ve desteklediler ne hikmetse katılıma cesaret bile gösteremeyenler boş sözleri ile çıkıntılık yapmaktan geri durmadılar.
Biz katılmasak ne kaybederdik ki ? ve kim ne kazanır dı ?
Kazanmak için veya ego tatmini olsun diye mi girdiğimizi düşünüyorsunuz ?
Neyse !
"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.
Paul Valéry
Gönderim zamanı 06.07.2009 - 15:12
Gönderim zamanı 06.07.2009 - 15:39
Nedense yarışmaya katılanlar değil de katılmayanlar çıkıntılık yapıyor.
Biz de samimi birşeyler paylaşmak istedik, renk katmak istedik, konuya ilgi gösterilmesi için birşeyler ortaya koymak istedik. Suç mu işledik.
İştirakçi arkadaşlar durumun farkında olduğunundan olumlu yaklaştılar ve desteklediler ne hikmetse katılıma cesaret bile gösteremeyenler boş sözleri ile çıkıntılık yapmaktan geri durmadılar.
Biz katılmasak ne kaybederdik ki ? ve kim ne kazanır dı ?
Kazanmak için veya ego tatmini olsun diye mi girdiğimizi düşünüyorsunuz ?
Neyse !
Katılmaya cesaret bile edemeyenler derken burda biraz dur bakalım. Ne cesareti pardon dünya fotoğrafçılar yarışmasına mı katılıyoruz? Ben daha önce belirttiğim gibi elimde öyle hüzne uygun bir resim olmadığı için katılmadım kaldı ki herkes katılıcak diye bi kural da yok zaten. Katılmayanları cesaretsizlikle suçlamakla saçmalamışsın sayın admin!
Yarışmanın eğlence amaçlı, paylaşım amaçlı olduğunu idrak edicek kadar bilincimiz yerinde şükür. Eleştirdiğim nokta katılıma 15 gün gibi uzun bir süre ayrılmışken sizin oylama başladıktan sonra oylamayı kapatıp yeniden açmanız. Ayrıca herkes fikrini söylemekte özgür sanırım. Eleştiriye gelemiyorsanız gidin kum havuzunda oynayın. Neyse!
Tecrübe çok zalim bir öğretmendir. İnsanı önce sınavdan geçirir, sonra dersini öğretir. - Spuitems
Gönderim zamanı 06.07.2009 - 15:52
<º))))><><((((º>
Gönderim zamanı 06.07.2009 - 20:04
Düzgün birşey yapıyorum diyorsanız yarışma zamanı katılsaydınız. Yarışma oylamasının üçüncü günü bende katılayım o zaman, neden yarışmaya şu günlerde katılmanız gerekiyor deniyor boşuna ? Laf etti deyince laf etti oluyoruz, yanlış yapıyorsunuz onu belirttim. Bir daha olsa yine söylerim.
cesaret bile gösteremeyenler boş sözleri ile çıkıntılık yapmaktan geri durmadılar.
Bu laf içinde birşey derdim de, demeyeyim ayıp olmasın.
Gönderim zamanı 06.07.2009 - 21:21
sen nasıl anket ekleyecegimi de bilmiyorum diyince aklımıza geldi bizim yarısmaBence olur Verilmiş oylardan kaybınız olma olasılığınız var o kadar...
Bu da size gecikme cezası olsun.. (Alıntıdır)
ben görmüştüm baslıgını ama tatile gidince unutmusum
yarısmaya zamanın da katılamadıgımız için özür dileriz
sen zaten kötü bir niyetimiz olmadıgını anlamıssın
tesekkürler
Yoktun ve Tanrı bu ihtimalden hiç bahsetmemişti....
Gönderim zamanı 06.07.2009 - 21:26
Darısı diğer yarışmaları rezil etmeye.
Gönderim zamanı 06.07.2009 - 21:29
Gönderim zamanı 06.07.2009 - 21:31
çok fazla zorluyorsun ama muhattabım değilsinVe işin içinden böylece çıkılır.
Darısı diğer yarışmaları rezil etmeye.
kendine ugrasacak baska seyler bulsana
sana yakısmıyor ya da ben yakıstıramıyorum
Gönderim zamanı 06.07.2009 - 21:34
Neden cevap veriyosun muhattabın değilsem ?
Muhattaplığınız yarışma zamanı geçtiği halde yarışmaya katılmak olsa gerek.
Daha fazla uzatmıycam meseleyi, yaptığınız ayıptı söylendi geçti.
Gönderim zamanı 06.07.2009 - 21:39
sen benim yazdıgım cümleye yanıt verdigin için söylendi
derdin ne senin ne istiyosun
Gönderim zamanı 06.07.2009 - 21:41
Alinda dersen o da adminiçe o yüzden dokuzharf gel sen boşver bunlar senide yok eder.
Bu forumda kurallar var en iyide wale bilir hadi üstünü örtün de bizde fatiha okuyalım
kolay gele herkese.
Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...
Gönderim zamanı 07.07.2009 - 10:18
Kuralları hiçe saysınlar, bir bok demeyin, biz kurallara uyulmuyor diye söyleyelim mesajları taşıyın gereksiz gerginlik deyin.
Kafanıza göre iş, devam edin, bana ne oluyorsa.
.
Gönderim zamanı 07.07.2009 - 10:27
dokuz,bosver abicim. bu konuyu bu durumla uzatmanin inan anlami yok.
Gönderim zamanı 07.07.2009 - 10:33
Uyulmayacaksa neden konuluyor.
Uymuyorlar kurala , diyoruzki yanlış yaptınız, "gereksiz gerginlik" deniliyor. Ben kendi bildiğim doğruyu söyleyemeyeceksem , söylediğimde de gereksiz gerginlik denilecekse, ooo daha burada bazılarının çok şey öğrenmesi gerekiyor demektir.
Gönderim zamanı 07.07.2009 - 10:45
Gönderim zamanı 07.07.2009 - 12:52
Uyulmayacaksa neden konuluyor.
Dokuzum kardeşim kural, kurucu vasıflı bir arkadaşım tarafından biraz değiştirilmiş..Onun foruma hakim ve tecrübeli olduğu fikrine sahibim...Ondan dolayıdır ki koyulan kuralın değişmesi mevzudur..
basit bi yarisma. inan büyütmeye gerek yohk.
Basit dediğin şey emek..Bu yarışma için katılımcı arkadaşlar emek harcamışlar..Emek için basit kelimesini kullanman doğru birşey değil...Kelimeleri seçerken lütfen biraz düşünelim...
Gönderim zamanı 07.07.2009 - 13:14
- Kurucu istediği zaman kurallarda kendince oynama yapabilir. Oylama başlamış dahi olsa oylamaya kendi rumuzunu ekleyebilir, başkalarını ekleyebilir. Gerekçe olarak eğleniyoruz, maksat eğlence paylaşım diyebilir.
Gönderim zamanı 07.07.2009 - 13:22
Yoksa kafama sıkar giderim
huh yaşasın özgürlük
4 kullanıcı bu konuya bakıyor
0 üye, 4 ziyaretçi, 0 gizli